Suratımdaki Benleri Aldırmak İstiyorum,Tavsiye

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] [MENTION=9392]murato25[/MENTION] arkadaslar bugun sabah oldum sukurler olsun , ilk girdim tisortu cikarip yattim yan cevirdiler bi igne vurdu ayaklarim felan zipladi heyecandan :) sizde bisey olmaz korkmayin ignenin ilk girisi normal ondan sonra uyustu hemen kesmesi 1dk surdu surmedi bir baktim dikisleri atiyor(hissettim) igneyle dikerken yani birsey olmadi maximum 5dk doktor hemen kiz meselesine bagladi iste oyle ondan sonra banlajladi yallah bir sorun yok o kadar korkulucak birsey yokmus dikis izlerine bakicam iste 1hafta sonra alinicakmis onlari aldirinca fotograflari eklerim ona gore suratimdakileride aldiricam , korkmayin gidip aldirin suan mutluyum aldirdigim icin bantlar felan kolumu gerdiriler bukadar biraz diklat edip yatinca sknti olmaz kolum geriliyor oynatinca birazda dikislerin agrisi gibi birsey oluyor zorlayinca kac dikis attigini sormadim arkadaslar ama atti 2-3 tane vardir tahminen bamdaji kaldirip bakmadim hic

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] [MENTION=9392]murato25[/MENTION] arkadaslar bugun sabah oldum sukurler olsun , ilk girdim tisortu cikarip yattim yan cevirdiler bi igne vurdu ayaklarim felan zipladi heyecandan :) sizde bisey olmaz korkmayin ignenin ilk girisi normal ondan sonra uyustu hemen kesmesi 1dk surdu surmedi bir baktim dikisleri atiyor(hissettim) igneyle dikerken yani birsey olmadi maximum 5dk doktor hemen kiz meselesine bagladi iste oyle ondan sonra banlajladi yallah bir sorun yok o kadar korkulucak birsey yokmus dikis izlerine bakicam iste 1hafta sonra alinicakmis onlari aldirinca fotograflari eklerim ona gore suratimdakileride aldiricam , korkmayin gidip aldirin suan mutluyum aldirdigim icin bantlar felan kolumu gerdiriler bukadar biraz diklat edip yatinca sknti olmaz kolum geriliyor oynatinca birazda dikislerin agrisi gibi birsey oluyor zorlayinca kac dikis attigini sormadim arkadaslar ama atti 2-3 tane vardir tahminen bamdaji kaldirip bakmadim hic

Resim bekliyoruz mutlaka, öncesi ve sonrası şeklinde :cool:

beklemedeyiz kardeşim

Son düzenleme:
abiler korkmaya hic gerek yokmus dun dikisleride aldirdim bi aklimda iz var daha hicbirsey belli degil gibi arada bi kasiniyor iyilestigi icin korkmadan aldirin aci cekmiyorsunuz vurulan igne ile
[MENTION=13663]silentspy[/MENTION]

Son düzenleme:
sirtimdaki aldirdigim benden kalan bir goruntu abiler korkmaya gerek yok ama boyle bir iz kaldi bakalim , gecer gibi olursa yuzumdekine bi el attiricam

Not: Suandaki kirmizlik sizi korkutmasin daha yeni Dustan Ciktim

Yanağımda var benımde aldırmayı düşünüyorum geçmiş olsun hocam size
Vücudumda yüzlerce var :D

Dikiş fln niye öyle yaptırdın, estetik yaptırmadınmı ?

ciro yok hocam o kadar ciro olsa boyle bir iz kalmiyor o yuzden surstima dokundurtmadim sirtimdakini aldirdim kalicak ize bakmak icin
iz gecerse kalmazsa suratimdakileride aldiricam

Yanağımda var benımde aldırmayı düşünüyorum geçmiş olsun hocam size
Vücudumda yüzlerce var :D

ayni sekilde hocam dudagimda bile cikmis :) bakalim hayirlisi

ciro yok hocam o kadar ciro olsa boyle bir iz kalmiyor o yuzden surstima dokundurtmadim sirtimdakini aldirdim kalicak ize bakmak icin
iz gecerse kalmazsa suratimdakileride aldiricam

ayni sekilde hocam dudagimda bile cikmis :) bakalim hayirlisi

Ciro fln ne alaka sen ne kadara yaptırdın ? Bnde yüzümde var polis olmamı engelliyo aldırcam 1 ay içinde ama estetikle.

Benlerinizi aldırmakta hiç korkmanıza gerek yok. Ben suratımda var olan 4 adet beni aldırdım. adana numune eğitim ve araştırma hastanesine muayeneye gittim ve ertesi gün ameliyat saati verdiler. ve ameliyata aldılar. benlerin bulunduğu bölgeleri lokal anestezi uyguladılar. yani benlerin kenarlarına iğne ile lokal anestezi uyguladılar. 5-6 dakika sonra 4 benden de kurtuldum. hiçbir ağrı sızı vesaire olmadı. tek acı iğneler yani lokal anestezi için batırdıkları iğneler oldu. oda 2-3 saniye sürdü. çünkü anında anestizi etkisini gösterdi. daha sonrasında birisi yanağında veya nerdeyse uğraşıyor. hiçbir ağrı sızı yok. en ufak korkulacak bir durum yok. en hasssas olarak yüzümden aldırdım. geriye kalan yerlerinde rahatsız edici benleri olanlar aldırabilirler gönül rahatlığı ile. siz isteseniz de istemesenizde benler alındıktan sonra tahlile gönderiliyor. sonuç size bildiriliyor.

SSK hastanelerinde 1 kuruş bile ödemeden bu işlemleri yaptırabilirsiniz.

yani cerrahi bir olay bu. size özel birşey yapılmıyor yani.

Son düzenleme:
Ciro fln ne alaka sen ne kadara yaptırdın ? Bnde yüzümde var polis olmamı engelliyo aldırcam 1 ay içinde ama estetikle.

devlet hastanesinde ucretsiz aldirdim , plastik cerrahiye gittigim halde nesterle aldi , bikac yere basvuru yapmadan aldirma franksiyonel diye bisey var siyah maske sruyor yuzune sonra lazerle yakiyor onu sen onu yaptirabilirsin sonuclarini buraya yazarsin 100+tl tutuyormus bi seansta benaldirma.com diye bi site vardi orda aliyorlardi 100+ ustune

devlet hastanesinde ucretsiz aldirdim , plastik cerrahiye gittigim halde nesterle aldi , bikac yere basvuru yapmadan aldirma franksiyonel diye bisey var siyah maske sruyor yuzune sonra lazerle yakiyor onu sen onu yaptirabilirsin sonuclarini buraya yazarsin 100+tl tutuyormus bi seansta benaldirma.com diye bi site vardi orda aliyorlardi 100+ ustune

Yok bizim akraba var uzaktan, ünlü prof estetikçi 75 tl tanesi cillop gibi oluyo akrabanın kızıda yaptırdı. 5 dk da hallediyo

Bence aldırmana gerek yok. Çünkü traş olunan yerlerde çıkıyor ve ileride sorun olmaz. Çok kaygılı isen aldır.

Sen benim suratı görsen bu ne dersin her yer ben :). Ben hiç düşünmedim şu ana kadar.
http://i.hizliresim.com/gLYo0O.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri