Sürekli Terleme

Haribo

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar benim gibi olan arkadaşlar var mı acaba en son doktordan randevu aldım ama iptal etmek zorunda kaldım sınavım oldugu ıcın.

Arkadaşlar ben her şeyden tiksiniyorum nasıl desem bir kıyafet giysem insanlar giyip normal dışarı çıkıyor bana batıyor kaşındırıyor , her türlüsü öyle ayrıca mesela duş aldım bugün dışarı çıktım 1 saat 2 saat sonra koltuk altım terliyor acaba diyorum yaşım 18 ondan mı bu durum aramızda benımle aynı sorunları yasayan arkadaşlar var mı? Kendimi çok kötü hissediyorum özgüven eksikliği yaşıyorum

kilon kaç? muhtemelen yağ oranın fazla, eğer öyleyse derhal pc başından kalk çözümü spora başlayarak ara.. pc başında bu hayata mahkumsun

kilon kaç? muhtemelen yağ oranın fazla, eğer öyleyse derhal pc başından kalk çözümü spora başlayarak ara.. pc başında bu hayata mahkumsun

Boyum 1.80
Kilom 65 Hocam bizim baba tarafında böyledir kimse kilo alamaz aşırı zayıfızdır günde 2 ekmek yerim pc başındayım bir türlü kilo alamam

Boyum 1.80
Kilom 65 Hocam bizim baba tarafında böyledir kimse kilo alamaz aşırı zayıfızdır günde 2 ekmek yerim pc başındayım bir türlü kilo alamam

hımm o zaman bu farklı bir konu doktora görün hocam geçmiş olsun :) ihmal etme Allah başka hastalık vermesin bunun çözümü vardır

Kilo ile alakası yok ter bezleri belası yüzünden.Vücutta sıvı tutmaya çalış özelliklede çok küçük abdest için tuvalete çık bunun yararı olabiliyor.Klipts ets ameliyatı botoks yada bazı cihazlar var ter bezlerine baskı yapıp terlemeni durdurabiliyorlar.(el-ayak-koltuk altı bölgesi için)

Boyum 1.80

25 yaşından sonra alırsın hocam. terleme olayı genetik bir şey. her insanda farklı oluyor. benimde bi ev arkadaşım vardı lisans döneminde aşırı terlerdi koltuk altları. bazı insanlarda da aşırı yüz terlemesi olur. kişiye göre değişiyor yani.

Kilo ile alakası yok ter bezleri belası yüzünden.Vücutta sıvı tutmaya çalış özelliklede çok küçük abdest için tuvalete çık bunun yararı olabiliyor.Klipts ets ameliyatı botoks yada bazı cihazlar var ter bezlerine baskı yapıp terlemeni durdurabiliyorlar.(el-ayak-koltuk altı bölgesi için)

Hocam yüzümdede oluyor genelde mesela bugün sabah yüzümün her yerini iyice sabunladım yıkadım bir güzel 1 saat sonra elimi yüzüme bir attım yağlanmış kafayı yedirecek bana saç öyle yüz öyle koltuk altı öyle valla bir gün çıkıp köprüden atlattıracak ya böyle bir şey olabilir mi

avuç içi terlemesi ve soğuk havalarda sıtmalanma gibi terleyerek üşüme bende var. Doktora sordum stres dedi. Stres yapıyo olabilirsin bazı şeyleri.

Hocam yüzümdede oluyor genelde mesela bugün sabah yüzümün her yerini iyice sabunladım yıkadım bir güzel 1 saat sonra elimi yüzüme bir attım yağlanmış kafayı yedirecek bana saç öyle yüz öyle koltuk altı öyle valla bir gün çıkıp köprüden atlattıracak ya böyle bir şey olabilir mi

Seni aşırı derecede etkiliyorsa klips ets ameliyatı %90 çözüm.Bunun dışındaki çözümler pek tatmin etmez.Kafanızı biraz rahatlatın bir doktora görünün.

Troide baktır canım hocam. Endokrinolojiye gideceksin..

Troide baktır canım hocam. Endokrinolojiye gideceksin..

Hocam cildiyeden almıştım da ilk başta randevu iptal ettirdim şimdi ondan mı almalıyım el yüz saç omuz her yer yağlı sanki biri vücudumda patates kızartması kızartıyor

---------- Spam Engelliyici 23:57 ---------- Önceki Mesaj 23:55 ----------

avuç içi terlemesi ve soğuk havalarda sıtmalanma gibi terleyerek üşüme bende var. Doktora sordum stres dedi. Stres yapıyo olabilirsin bazı şeyleri.
Hocam ben her şeyi kafaya takarım stres yaparım nasıl kurtulucam bu durumdan sana ne önerdi

maxim rool on kullan çok değişik bişey bir daha terlersen foruma gelmem bi daha :)

Ciltle ilgili bilgim yok hocam. Hastaneyi arayın anlatın onlar yönlendirir ilgili birime ...

hocam bunlar cilde sürülüyor mu yoksa kıyafet ustune mı

Bunlar zararlı şeyler ben de kullandım kaşındırıyor özellikle koltuk altı kıllarını aldıktan sonra sürünce yakıyor. Bunlar doğal olmayan yollarla terini önlediği için zararlı, en iyisi doktora gitmelisin.

Ben de çok terliyorum, bu yüzden renkli giyemem hiç. Full siyah tişört aldım 10 tane falan onu giyiyorum hep aynısı simsiyah düz tişört. :)

Aynı şey bendede var kesinlikle çok fazla bilgisayar başında oturmak ve hormonsal dengeyle alakalı birşey. açıkcası ben pekde çözüm bulamadım kendiliğinden gidip geliyor. stress geçirmemeye çalış. sıcak yerlerden uzak dur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri