Sürpriz Yumurta ile Çalışmalarım Sürüyor Ancak Zayıf Kalıyorum

Hocam işte masa için mesela anaokulu masaları kreş masaları nasıl bilmem ama oyuncak falan koyabilirsiniz ufak tefek.kamera çok iyi olursa reklam fiyatıda bi o kadar iyi olur.özgün sermayr gerektirir ve risktir hocam.bunu unutma :)

Hocam işte masa için mesela anaokulu masaları kreş masaları nasıl bilmem ama oyuncak falan koyabilirsiniz ufak tefek.kamera çok iyi olursa reklam fiyatıda bi o kadar iyi olur.özgün sermayr gerektirir ve risktir hocam.bunu unutma :)
tutma oranını kestirebilsem devam derim her türlü masrafa da ah ah. mesela oyuncakla börtü böcekli falan bir sticker yaptırsam masa için boydan boya o işe yarar mı yoksa oyuncaklar da mı serpiştirmek lazım (peluş vs mi)

tutma oranını kestirebilsem devam derim her türlü masrafa da ah ah. mesela oyuncakla börtü böcekli falan bir sticker yaptırsam masa için boydan boya o işe yarar mı yoksa oyuncaklar da mı serpiştirmek lazım (peluş vs mi)

Düşününce kendiniz nasılda güzel şeyler bulursunuz aslında :) bide o kamera hd olsa o börtü böcek ne tatlı görünür :)

Özgün kanal ise sabır lazım hocam. Direk alamazsınız o istediginizi . Umarım cabucak kazanmaya baslarsınız. :)

Düşününce kendiniz nasılda güzel şeyler bulursunuz aslında :) bide o kamera hd olsa o börtü böcek ne tatlı görünür :)
:) sizin yazdığınızı okurken geldi birden kamera hd olayını çözmeye çalışacağım emanet bulurum umarım.

Özgün kanal ise sabır lazım hocam. Direk alamazsınız o istediginizi . Umarım cabucak kazanmaya baslarsınız. :)

özgün kanal evet. direk almak istemiyorum ama sürekli tereddüt içinde hareket ediyorum malesef. eksikliklerimi kendim bulamıyorum haliyle yardım almak gerekiyor. umarım sabır işe yarar.

Youtube dünyasında kinder sürpriz yumurta izlenimleri epeyce fazla ben de bunun için bir kanal açmıştım ve en son çektiğim video 24 sürpriz yumurtalı ancak kanal genel manada zayıf kalıyor acaba teklif ve önerileriniz nedir teşekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=C_PBFFLwYmk

En Başta Hata Yapıyorsun :)

Video Başlığını Düzgün Seçmen Gerek..

Ozmo'yu Dünya Bilmiyor ?

Sadece Ozmo Kelimesinden Sonra Eggs Yazmışsın..

Ozmo Surprise Eggs - Kinder Surprise Eggs - Diğer Markalar Surprise Eggs

Açıklama bölümüne De Bunların Aynısı,

Ozmo Surprise Eggs
Kinder Surprise Eggs
Diğer Markalar Surprise Eggs

Gibi Alt Alta Yazabilirsin..

Hatta Bazılarında Şirinler, Barbie, Arabalar Gibi Belli Bir Çizgifilm Oyuncaklarının Yer Aldığı Yumurtalar Oluyor Onlara Göre Açıklamaları Genişletin..

Ozmo Cars 2 Surprise Eggs vb. Gibi ;)

En Başta Hata Yapıyorsun :)

Video Başlığını Düzgün Seçmen Gerek..

Ozmo'yu Dünya Bilmiyor ?

Sadece Ozmo Kelimesinden Sonra Eggs Yazmışsın..

Ozmo Surprise Eggs - Kinder Surprise Eggs - Diğer Markalar Surprise Eggs

Açıklama bölümüne De Bunların Aynısı,

Ozmo Surprise Eggs
Kinder Surprise Eggs
Diğer Markalar Surprise Eggs

Gibi Alt Alta Yazabilirsin..

Hatta Bazılarında Şirinler, Barbie, Arabalar Gibi Belli Bir Çizgifilm Oyuncaklarının Yer Aldığı Yumurtalar Oluyor Onlara Göre Açıklamaları Genişletin..

Ozmo Cars 2 Surprise Eggs vb. Gibi ;)

etiket tarzından mı açıklamalar yapayım?
aslında başlıkta dediğiniz gibi yapmaya çalıştım ama !

ilgi ve alakanız için teşekkürler .

Dublaj lazım birazda sosyal imleme lazım.
Fakat ilgi cekici olmazsa hic bir sey olmaz.

dublajdan kasıt nedir acaba?
sosyal imşleme noktasında facebook profil açtım kinder diye orada paylaşıyorum gruplarda paylaşıyorum yeterli gelir mi?
ilgi çekici nasıl yapabilirim . teşekkürler

etiket tarzından mı açıklamalar yapayım?
aslında başlıkta dediğiniz gibi yapmaya çalıştım ama !

ilgi ve alakanız için teşekkürler .

başlığı dediğim gibi yapmamışsın..

Sizin Videonun Başlığı ;

24 Ozmo Surprise Eggs Kinder Surprise Disney Pixar Cars 2 Thomas Transformers 4 Spiderman

Benim Söylediğim ;

24x Ozmo Surprise Eggs - Kinder Surprise Eggs - xxx Surprise Eggs

Açıklama bölümüne fazla doldurmak önemli değil..

biri ne olarak arama yaptığında benim videomu görsün diye düşünerek açıklama yazacaksınız..

Ve Biraz Önce bir Arkadaşa Da Önerdim Video Başlığına Videoyu Yüklediğin Tarihi De Gir..

Son Olarak,

Açıklamalarında Virgül Kullanmanı Önermem..

24x Ozmo Surprise Eggs
Kinder Surprise Eggs
xxx Surprise Eggs
Her arama yapılabilecek cümleden veya kelimeden sonra aşağıya geç..

başlığı dediğim gibi yapmamışsın..

Sizin Videonun Başlığı ;

24 Ozmo Surprise Eggs Kinder Surprise Disney Pixar Cars 2 Thomas Transformers 4 Spiderman

Benim Söylediğim ;

24x Ozmo Surprise Eggs - Kinder Surprise Eggs - xxx Surprise Eggs

Açıklama bölümüne fazla doldurmak önemli değil..

biri ne olarak arama yaptığında benim videomu görsün diye düşünerek açıklama yazacaksınız..

Ve Biraz Önce bir Arkadaşa Da Önerdim Video Başlığına Videoyu Yüklediğin Tarihi De Gir..

Son Olarak,

Açıklamalarında Virgül Kullanmanı Önermem..

24x Ozmo Surprise Eggs
Kinder Surprise Eggs
xxx Surprise Eggs
Her arama yapılabilecek cümleden veya kelimeden sonra aşağıya geç..

şimdi anladım. Çok teşekkür bugün içinde sizin dediğiniz gibi düzenlemeyi yapacağım bundan sonrada uygulayacağım. Çok teşekkür ederim.

Hocam kamera işini halletmeden yeni video çekip boş yere masraf yapma bence.

Sürekli otomatik netleme / Continuous Autofocus özellikli bir kamera şart.Kanalın ne kadar kaliteli görünürse izlenim ve abone artar.Biraz sabır ve şansda lazım.

Otomatik netleme için örnek video:

Sony Alpha A6000 sample movie: continuous AF (800 ISO) on Vimeo

özel küçük resim şart... (photshoplu falan)

Daha önce yapılmış ve tutmuş bir şeyi neden tekrar tekrar yaparsınız?

Ben bunu şeye benzetiyorum.

1 tane sokak var orda 1 bakkal dükkanı var. Sizdede sermaye var bakıyorsunuz bakkal çok kazanıyor. Aynısından sizde açıyorsunuz.

Sokağın manava ihtiyacı yok mu, fırıncıya ihtiyacı yok mu, giyim mağazasına ihtiyacı yokmu. Bakkal güzel kazanıyor hooop bende bakkal dükkanı açayım.

Sana yapılmamış veya çok az kişi tarafından bilinen bir örnek vereyim

kinder süpriz diye DEVEKUŞU YUMURTASI kullanmayı denedinmi hiç?

100 tane kinder yumurta açıp video atana kadar 1 tane değişik fikirli video atın tek video ile bütün attığınız videoyı sollarsınız.

Bu sadece fikir buna benzer değişik fikirler üretin, Unutmayın bu sokağın bakkala ihtiyacı yok ;)

Hocam kamera işini halletmeden yeni video çekip boş yere masraf yapma bence.

Sürekli otomatik netleme / Continuous Autofocus özellikli bir kamera şart.Kanalın ne kadar kaliteli görünürse izlenim ve abone artar.Biraz sabır ve şansda lazım.

Otomatik netleme için örnek video:

Sony Alpha A6000 sample movie: continuous AF (800 ISO) on Vimeo

2500 tl lik bir makine şu an için epey kasar beni. şu an için 600-700 e kadar bütçe ayırabilirim önerebileceğiniz cihaz ya da cihazlar var mı ?

özel küçük resim şart... (photshoplu falan)

standart mı hepsine aynı mı yoksa her defasında videonun içinden bir resmimi photshop yapıp yapayım küçük resim

hocam yumurtaları çıkarırken o hışıltıyı duymalıyım :)

ben aslında sesler çıksın diye video sesini hep yarıya kadar kısıyordum bundan sonra tam kısar öyle denerim bir de.

Daha önce yapılmış ve tutmuş bir şeyi neden tekrar tekrar yaparsınız?

Ben bunu şeye benzetiyorum.

1 tane sokak var orda 1 bakkal dükkanı var. Sizdede sermaye var bakıyorsunuz bakkal çok kazanıyor. Aynısından sizde açıyorsunuz.

Sokağın manava ihtiyacı yok mu, fırıncıya ihtiyacı yok mu, giyim mağazasına ihtiyacı yokmu. Bakkal güzel kazanıyor hooop bende bakkal dükkanı açayım.

Sana yapılmamış veya çok az kişi tarafından bilinen bir örnek vereyim

kinder süpriz diye DEVEKUŞU YUMURTASI kullanmayı denedinmi hiç?

100 tane kinder yumurta açıp video atana kadar 1 tane değişik fikirli video atın tek video ile bütün attığınız videoyı sollarsınız.

Bu sadece fikir buna benzer değişik fikirler üretin, Unutmayın bu sokağın bakkala ihtiyacı yok ;)

çok çok çok haklısınız ancak diğer orjinal fikir gelene kadar bakkal tutmuş madem deyip bakkala doğru eğilim gösteriyoruz bakkalı manav açılanaca kadar kullanacağız

Gecisler eklemeni öneririm bide arkadasin dedigi gibi ekran ve cevre canli renkler olmasi lazim itici tonlardan kacin ve bu isi yaparkende videoyu 8 12 yas arasi 3 5 cocuga izlet onlarin fikirlerine göre hareket edersen faydali olabilir.

Geçtiğimz günlerde bir video izledim bu sürpriz yumurta açma ile ilgili. Tekrar bulamıyorum bulsam mutlaka paylaşırım. Adamın biri, bu işlerde konuşmanın önemli olduğunu bildiği için konuşmak istemiş ama İngilizcesi olmadığı için videoda "hım hım mıhııhıı hımıhımıı" gibi sesler çıkartmış sadece. Çok güldüm ama kesinlikle dikkat çekiciydi.

Senin videona gelince kardeşim, evet diğer arkadaşlarında dediği gibi daha iyi bir kamera olabilir. Yoksa bile video editleme programlarıyla daha renkli, canlı tonlara sahip bir hale getirebilirsin. Bunu için Vegas oldukça başarılı ama Adobe After Effects de olabilir. Ayrıca video resmi olarak da daha özel bir çalışma yapmalısın. Bu işte kendini aşmış kanalları örnek almanı tavsiye ederim.

Bu arada 5 video çekip kazanamıyorum diyip bırakıcaksan şimdiden bırak bence. Sabret ve devam et kesinlikle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri