Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gecisler eklemeni öneririm bide arkadasin dedigi gibi ekran ve cevre canli renkler olmasi lazim itici tonlardan kacin ve bu isi yaparkende videoyu 8 12 yas arasi 3 5 cocuga izlet onlarin fikirlerine göre hareket edersen faydali olabilir.
şu an hepsine tek tek farklı yapamam ama photsoptan anlayan bir arkadaşa tek bir tane yaptırırırım.hepsine farklı farklı özgün çalışan büyük kanallara bak..
Geçtiğimz günlerde bir video izledim bu sürpriz yumurta açma ile ilgili. Tekrar bulamıyorum bulsam mutlaka paylaşırım. Adamın biri, bu işlerde konuşmanın önemli olduğunu bildiği için konuşmak istemiş ama İngilizcesi olmadığı için videoda "hım hım mıhııhıı hımıhımıı" gibi sesler çıkartmış sadece. Çok güldüm ama kesinlikle dikkat çekiciydi.
Senin videona gelince kardeşim, evet diğer arkadaşlarında dediği gibi daha iyi bir kamera olabilir. Yoksa bile video editleme programlarıyla daha renkli, canlı tonlara sahip bir hale getirebilirsin. Bunu için Vegas oldukça başarılı ama Adobe After Effects de olabilir. Ayrıca video resmi olarak da daha özel bir çalışma yapmalısın. Bu işte kendini aşmış kanalları örnek almanı tavsiye ederim.
Bu arada 5 video çekip kazanamıyorum diyip bırakıcaksan şimdiden bırak bence. Sabret ve devam et kesinlikle.
belki bir gün tekrar devri açılır. şu an eklenen sürpriz yumurta videoları hala çok izlenmekte abone sayısı olanlar.Bunun devri bitti hocam.
Biz türk milleti çok sabırsızız. Bir video yükleyip hemen büyük meblağlar kazanalım istiyoruz.
İlk öncelikle videoların izlenmiyorsa abone sayısını en az 500 e çıkarmalısın ve dikkat çekici başlık ve resim mutlaka dikkat etmen gereken bir kaç unsur.
geçişler mesela silinerek yıldız movie makerdaki gibi yani olabilir. bundan sonrakinden yapılabilir. teşekkürler.
8-12 yaşındaki çocuklar konusu bir işe yarar mı bilmem ama onuda yaparız artık![]()
şu an hepsine tek tek farklı yapamam ama photsoptan anlayan bir arkadaşa tek bir tane yaptırırırım.
konuşmayı beceremem ben dehımm hımmm fena değilde hımmlamadan yapmaya devam edelim biz. programlara bakacağım inşallah. ne kadar kullanabilirim bilmiyorum ama deneriz. tez elden para kazanmak değil bunun farkındayım ama sanki hiç ilerleme yok gibi geliyor ve eksiklerimi fark edemeğim için konu açtım ilginiz ve yazınız için teşekkür ederim.
belki bir gün tekrar devri açılır. şu an eklenen sürpriz yumurta videoları hala çok izlenmekte abone sayısı olanlar.
direk kazanmayı herkes ister ama şu an daha reklamları bile açmadım. izlenim artmasını ilgi çekmesini istiyorum eksiklerimi de fark edemiyorum tek başıma. yardımlarınız ve yorumunuz için teşekkürler.
peki sayıyı hiç belirtmeyeyim mi. başlığı sizce nasıl yapmalıyım ?Başlığın çok kötü. Sayı ile başlığa başlama. Aramaya uygun başlık gir. Burdan çok handikapın var.
YouTube - Davaro - Tarhana - YouTube
Hocam bence biraz tecrübe ve kameral kötü tecrübe daha çok rakiperlini izle kamerada da bence ışık yetersiz. ama özgün çalıştığın için ayrıca tebrik ederim inşallah düşündüğün şeyler gerçekleşir.
ben de eşime açtırmıştım bir kaç tane yumurtavideoları çekerken ve editlerken oldukça eğlendik aslında ama vakit bulamıyoruz devamı için. Görmek isteyenler için:
Biraz daha kaliteli bir kamera, daha yakından çekim ve net çekim önemli.
Ayrıca puzzle çıkarsa yapmadan direk geçin bence.
Şimdi hocam sizin videonuzu izlerken aklıma şu geldi söyleyeyimde belki yaparsınız
Yeşil bir karton alın oyuncağa bir parça taktığınızda kartonun üzerine koyup resmini çekin sonra video oluşturduğunuzda videoda her bir parçada çektiğiniz resim videonun bir köşesinde gözüksün![]()
hocam suprise eggs ve türevi aramalarda videon ilk 2 sayfada değilse videoyu 4k yapsanda,uzayda amuda kalkıp yumurtaları açsanda izlenme alması zor.Gerisi hikaye.90 milyon izlenmiş videoda bi nane yok.hiç bi özelliğide yok sadece adam dogru zamanda başlamış.geç kalırsanız tren gider arkasından bakmak düşer geç kalana.
benim için epey zor olacaktır yeşil perde özelliğini kullanmak şayet onu kastetti iseniz...
kanal aramalarında 2. sayfada suprise eggs de varım ancak şu an için video aramalarında 2. sayfada yokum :/
kanal aramalarında 2. sayfada suprise eggs de varım ancak şu an için video aramalarında 2. sayfada yokum :/
Çok amatör hocam kanal tasarımı gerek video intro amatör + koyduğunuz link basit bişey videoda amatörlüğü belli ediyor sağlam bi logo gerek ayrıyeten ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama video kayıt yaparken tripodsa iyide tripod değilse sağlam bi tripod alın ve arkaplan canlı olsun masanın üstü çok amatör ve kamera çok net çekmiyor sanırımbaya bi fark var anlayacağınız diğer kanallarla aranızda ve bayan bi arkadaş açabilirse yumurtaları daha güzel bir el daha hoş olur bence
![]()
haklısınız kızlı videolar daha çok dikkat çekiyor![]()
çoğu şey kamerada bitiyor galiba ki en önemli faktör o haklısınız. teşekkürler. puzzle da neden geçelim onu anlamadım ? çok mu sıkıcı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.