- Web sitesi
- www.ytpara.com
Ehliyet'e yazıldım videolu olarak sizin önerebileceğiniz, indirebileceğim bir eğitim seti varmıdır ? Torrent olabilir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
вєякαη;526578' Alıntı:Hmm. Ezber yapsak yeter yani eski çıkmış soruları çıkardım yazıcıdan ezber yapıp geçeyim o zaman
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam ezberlenecek bişey yokbiraz arabadan anlıyosanız motoru geçersiniz kol ve bacak arasındaki farkı anlıyosanız sağlıktan geçersiniz karşıdan karşıya geçerken sağa sola sonra tekrar sağa bakıyosanız geçersiniz sınavdan
![]()
yoksa tam tersimiydibana ehliyet veren milli eğitimi selamlıyorum
![]()
![]()
![]()
вєякαη;526002' Alıntı:Ehliyet'e yazıldım videolu olarak sizin önerebileceğiniz, indirebileceğim bir eğitim seti varmıdır ? Torrent olabilir
85 yaşında ninelerin girip kazandığı sınav için bu kadar strese gerek yokŞahsi olarak söyliyim ben tek bir kere kitap falan açıp bakmadım herhangi şekilde dersede gitmedim 3 sınavımda 90 üstüydü. Zaten sorular birbirinin aynı gibiydi tek sıkıntısı çok kolay olması insan lan bi iş mi var bu soruda diyor
![]()
hocam ezberlenecek bişey yokbiraz arabadan anlıyosanız motoru geçersiniz kol ve bacak arasındaki farkı anlıyosanız sağlıktan geçersiniz karşıdan karşıya geçerken sağa sola sonra tekrar sağa bakıyosanız geçersiniz sınavdan
![]()
hocam şimdi tek sınav oldu yazılı birleştirdiler![]()
Söyle bakalım kol bacak arasındaki fark ?
valla ben 3 yıl önce almıştımZaten bu işin standartı belliydi o zaman kadınlar motordan kalırdı erkekler sağlıktan
Türkiyede ehliyet alma olayı komple değişmeli bence vede her yıl düzenli kontrol yapılmalı ehliyeti olanlara ben sokakta bakıyom dayının refleksler ölmüş hala araba kullanıyo (Misal benim dedem
), alırkende biraz zorlaşsın bana kalırsa.
gaza basmayı bilmeyeni şöfor koltuğuna oturtuyolar kursta hocam zaten
nerdeyse direksiyon sınavında tırın altına sokuyodu beni önümdeki teyze![]()
![]()
Hocam bulunduğum şehirde bir kız ehliyette test sürüsünde sürücü kursunun arabasını vurdu yan tarafı pert etti sonradan sordum kız ehliyeti almışhesap edin
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.