Sürüngen hayvan hakkında soru

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar biraz araştırdım sürüngen hayvan olarak ne alabilirim diye bearded dragon gözüme güzel geldi.Evinde sürüngen hayvan besleyen var ise iguana,kertenkele,bearded dragon vb. yardımcı olursanız sevinirim.Bakımı için fazla paralar gerekiyor mu yardımcı olursanız sevinirim.

Ciddi dusunuyosan satiyim
XoRQMR.jpg

bende severim :D savunma amaçlı kullandığın oldu mu peki :D he birde bakıcısına saldırıyor vs çok görüyoruz videolarda aman dikkat :p :)

Yok hocam kopekmi bu :) illaki herkese saldiriyor ama agrasif degil akvaryumdan hafta bir cikartiyom tasmasiyla kucuk havuza birakiyom bagli olarak sonra geri koyuyorum

Hocam bu iguana mı oluyor bearded dragon mu oluyor?Haftalık ne kadar masraf gerektiriyor?Bir de hocam dışarda gezdirilir mi tasmasıyla merak ettim :)

yok hocam :) Nil Timsahı bu dışarda gezdirilmez :) genelde cigerle tavuk eti yiyor ne kadar verirseniz o kadar yiyiyor. günde 300 gram et verseniz yetiyor şimdilik ne eti olursa leşde yiyor.

yok hocam :) Nil Timsahı bu dışarda gezdirilmez :) genelde cigerle tavuk eti yiyor ne kadar verirseniz o kadar yiyiyor. günde 300 gram et verseniz yetiyor şimdilik ne eti olursa leşde yiyor.
Hocam timsah olduğunu bilmiyordum :D Baya değişik ama daha küçük bir şey arıyorum :D

80 santim yeri ne kadar büyükse o kadar hızlı büyüyor izmirdesin gel elden teslim ediyim başıma bela olcak köpek de değilki sokaga salasın :)
Hocam ben ele kola alınacak bişey arıyorum :D Bir de dediğim gibi daha küçük bir şey arıyorum bu baya büyük.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri