Survivor 2016 kadorusu.

saçma sapan fragmanında bile 30 saniye boyunca herkes ağlayan dizi izleyeceğime survivor izlerim daha iyi.

semih kesin vardır instagramda semihin özel hoca ile spora başladığını gördüm :D demek ki bunuda aldılar maksat aç kalmak yarışmak değil. yarışma esnasında olan tartışmalar adada geçen dedikodu kavgalar asıl reyting bunlar :D o yüzden bu adamları getiriyorlar

Alex harbiden varmış ya la, kendini bitirmese bari. neyse Alex i yakından takip etmiş oluruz kişisel olarak nasıl biri olduğunu tam anlamıyla bilmiyorduk..

Semih varsa Tuncay neden yok diye sorar insan :D Semih bazı yarışmaları kaldırabilecek biri değil bence ama Tuncay'da tam bu yarışmayı kazanacak bir tip var ama ikisinin aynı adada olması imkansız. Taner olsa çok keyifli olabilir aslında ama Acun almaz yine bu sene :D

Alex harbiden varmış ya la, kendini bitirmese bari. neyse Alex i yakından takip etmiş oluruz kişisel olarak nasıl biri olduğunu tam anlamıyla bilmiyorduk..

bu twitleri reklam amacıyla mı attı acaba :D şimdi alexi severdim ama kafamda karıştı ha :D

yılmaz morgül'ün feminen görünmesine bakmayın. boksördür ayrıca kick box, tai box, martial arts ne varsa usta derecesinde bilir. yani dayanıklı bir vücudu var.

Semih varsa Tuncay neden yok diye sorar insan :D Semih bazı yarışmaları kaldırabilecek biri değil bence ama Tuncay'da tam bu yarışmayı kazanacak bir tip var ama ikisinin aynı adada olması imkansız. Taner olsa çok keyifli olabilir aslında ama Acun almaz yine bu sene :D

Ütopyadan İnci Satırda periscopeden survivor secimlerine gidiceyini soylemisdi inş semihle ayni adaya koyarlar :D

Sen hiç Surivor izlemedin herhalde?
Tropikal iklim diye birşey var bildin mi?
Adada su seviyesi felan yükseliyor, hiç görmedin sanırım.
Acun sürekli yağmur mevsimi yağmur mevsimi diyor.
Yağmurlar başladığı zaman ada değiştirdikleri felan oluyor.
O yağmurlarda çekim yapması zor + Ada şartlarıda zorlaşıyor.
+ Masraflar artıyor.

Sonuçta bizde Survivor diye gösterilen program zaten tam manasıyla Survivor değil.
2 günde bir yemek oyunu oynatıyor Acun.
Açlık yok denecek kadar az bakmayın adadakilerin Açız diye ağladıklarına.
Zaten + pirinç-yağ vs veriyorlar.

Diğer ülkelerde ödül oyunları haftada 1 felan yapılıyor ve Acun kadar yemek vermiyorlar.
Adamlar börtü böcek bile yiyor açlıktan.

İşte bu sebeplerden Hava vs oke?
:rolleyes:

Survivor (TV Series 2000

al burdan sezonlara tıklayarak yayın tarihlerini öğrenebilirsin.Göreceğin gibi senede 2 gayet mümkün hava şartları falan problem değil.Ayrıca oke nedir bu nasıl bir konuşma şekli anlamıyorum

Survivor (TV Series 2000

al burdan sezonlara tıklayarak yayın tarihlerini öğrenebilirsin.Göreceğin gibi senede 2 gayet mümkün hava şartları falan problem değil.Ayrıca oke nedir bu nasıl bir konuşma şekli anlamıyorum

Ben ne diyorum sen ne diyorsun.
ABD - Ab ülkeleri için mümkün ama Tr için değil.
Hala anlamamakta ısrar ediyorsun.
Kaç bin $ masraf çıkacak bunu reklam geliriyle nasıl karşılayacaksın?
Adada insanlar o şartlarda nasıl yaşacak?
Ben sana Bizdeki Soft Survivor diyorum sen gelmiş gayet mümkün diyorsun.
Evet diğer ülkedeki Hard Survivor kurallarına göre gayet mümkün.
Bizdekine göre ne parasal yönden nede kurallardaki esnekliklere göre mümkün değil.
Bu konuda anlaşalım.
:D
Senin bu gösterdiğin şeyleri Acun bilmiyor olmalıki senede 2 kere çekmiyor Survivor.
Adamın en çok reklam geliri aldığı yayın Survivor elinden gelse senede 3 kere çeker.
:D

en gereksiz oyuncu da bu olur görürsünüz :D Karektersizlikte başı çeker " Tuğba İldiz " hunter dedi dersiniz :D

---------- Spam Engelliyici 17:02 ---------- Önceki Mesaj 17:00 ----------

Alex işi doğru mu sallıyonuz mu?

ALEX NET DEĞİL

Daha önce isimleri duyulan ünlü isimlerden arasında Sinan Engin ve Seda Sayan’ın oğlu olan Oğulcan Engin ise 2016 Survivor Ünlüler kadrosundan çıkartıldı. Fenerbahçe’nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan tepe, oyuncu Kerem Bürsin, oyuncu Tolgahan Sayışman’ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı düşünülüyor.

Acunun her yaptıgı iş 10 numara gerisi yalan :)

aslında adam insanların ilgisini nasıl çekeceğini biliyor, ben acunun programlarını yt işine benzetiyorum adam sağlam videoları içerikleri buluyor ondan sonra atıyor :D bugüne kadar acun ne program yaptıysa tutuldu çünkü insanların ilgisini ne çekeceğini az çok tahmin ediyoruz analiz ediyor ve yapıyor olay bundan ibaret :)

100 $ icin 100 takla atan birisiymis aziz baskan oyle dedi

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU:

İşte Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSU:

Ünlüler kadrosunda ise; İbrahim Yattara, Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Tuğba Özay, Çağan Atakan Arslan ve Nagehan Karadere'nin ardından belli olan isimler; 2013 Miss Turkey üçüncü güzeli Ezgi Avcı, manken Ebru Öztürk, oyuncu Eda Akkaya ve Ütopya yarışmasıyla tanınan milli dağcı Serkan Ercan yarışacak.

Anlamadığım 2 şey var arkadaşlar,

1.cisi : Survivor OLURMUOLUR oylamadaki 1.ci isim (Mehmet Uygar AKSU) niye gönüllüler takımında yok?

2.cisi : Ütopyadan tanıdığımız Semih Öztürk niye ünlüler değilde gönüllüler takımında

Nihal candan fav :-) semih antifan grubundayim.Deli oluyorum görünce

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU:

İşte Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSU:

Ünlüler kadrosunda ise; İbrahim Yattara, Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Tuğba Özay, Çağan Atakan Arslan ve Nagehan Karadere'nin ardından belli olan isimler; 2013 Miss Turkey üçüncü güzeli Ezgi Avcı, manken Ebru Öztürk, oyuncu Eda Akkaya ve Ütopya yarışmasıyla tanınan milli dağcı Serkan Ercan yarışacak.

Anlamadığım 2 şey var arkadaşlar,

1.cisi : Survivor OLURMUOLUR oylamadaki 1.ci isim (Mehmet Uygar AKSU) niye gönüllüler takımında yok?

2.cisi : Ütopyadan tanıdığımız Semih Öztürk niye ünlüler değilde gönüllüler takımında

şimdi ben de merak edip baktım en çok oy alan 50 kişiyi mülakata çağırmışlar, ama muanın dediğine göre o 50 kişinin dışında oylamaya son günlerde dahil olan birini seçmişler linkte vereyim hatta:

https://www.facebook.com/cccOmegleccc.Muaksu/posts/1163141863710995?hc_location=ufi

welcome to turkey, zaten oylamayla survivor'a adam göndereceklerine inanmak çok hayalcilik olurdu. Görüntü olsun diye mülakat falan yapmışlar işi bitirmişler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri