suspend (askı) olayını önleme ? sunucu ve hesap lokasyon önemi ?

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
o zaman videoların hit almasını bekliyor :)
2 ay 3-5-10k izlenen kanallaroım hit artışı olup 50-100k izlemeye gelince
youtube topluluğu diye mail geliyor. akabinde kanal güm.
önceden uyarı olurdu bir tane kanalda kalırdı uyarı.
şimdi direkt kanal uçuyor

bende de aynı durum söz konusu mailde bir uyarı filan yok. bence ya çekemeyenler var ya da spam olduğu anlaşılıyor. aynı taktiklerle bir çok video hazırlıyorum. çoğu ayakta kalırken kimisi gidiyor. anlamadım gitti. flag atıyorlar diye şüpleheniyorum ama uyarı da yok.

tamamen çalıştığın kategotiye bağlı. bazı kategorilerde bir seferde 500 video atıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor bazılarında 2 tane video bile atsam 20 dk içinde kanal uçuyor. bence kimse flag atmıyor. youtube kandi kendine kelime bazlı filitre uyguluyor. flagı da kendisi atıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende sana katılıyorum. kelime bazlı filtre ve güm. Çünkü güncel attığım dizileri takip ediyorum. Genelde benim kanalım kapandığında diğer rakip tüm kanallarda gitmiş oluyor. Etiket bazlı temizlik.

bende de aynı durum söz konusu mailde bir uyarı filan yok. bence ya çekemeyenler var ya da spam olduğu anlaşılıyor. aynı taktiklerle bir çok video hazırlıyorum. çoğu ayakta kalırken kimisi gidiyor. anlamadım gitti. flag atıyorlar diye şüpleheniyorum ama uyarı da yok.

bu olay çekemeyenlerle alakalı değil. tek olduğum kategoride bile bunu yaşıyorum

tek flagtan kanalım suspend oluyor, tek teliften suspend oluyor :S ?

Aynı sıkıntı bende oluyordu, ama ben bot kullanıyordum.
Arkadaş her yüklediğim izlenmeye başladığında otomatik gibi çat kapanıyor.

Bende botu bıraktım, vds'ye geçtim böyle sorun kalmadı. Hatta botta aldığım tokenleri sildim, hala da o botta yüklediğim videolar da kazandırmaya devam ediyor.

Yani sonuç olarak vds'nin lokasyonunun bir önemi yok. Ama ben öyle zırt pırt kanallara girmem. O yüzden vds fransa, ip türkiye gibi bir sıkıntı yaşamıyorum.

youtube kelime bazlı kapatıyorsa rakipler neden ayakta benden önce ve sonrası,
bot kullandım tutunca kapandı, manuel yükledim tuttu kapandı vds'de de aynı durum var başka bi çıkış yolu bilen var mı?

Ben ne zman bir topluluk veya geri bildirimde bulunsam toplu kıyıma ugruyorum.
Artık geri bildirim bulundurmayacagım bakalım nasıl olacak.

bu spamın en büyük düşmeni dandik alakasız etiketler. Öyle ki bazı etiketler,açıklama,başlık yeni kanalda yapıldıysa anında patlar o kanal.

bir videoyu atıp, spam başlık,açıklama, etiket girip daha sonra para kazanmayı açmayı denediğinizde ünleme düştüğünü göreceksiniz. spam açıklama,etiket,başlık üçlüsü buna sebep olan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri