hocam direk bu mesajına yönelik yazıyorum tavsiye verildi mi bilmiyorum
üstte arkadaşın dediği gibi torrentz.eu dan veya kat.cr torrentleri indirmek için kullanabileceğin iki site
altyazıları aramak çok basit altyazi.org sitesi yıllardır benim bildiğim en iyi altyazı sitesi, çok hızlı bi şekilde insanlar altyazıları ekliyorlar, bir çok yabancı dizi sitesi alt yazıları buradan alır ( zamanında yabancı dizi izleme sitem vardı bende buradan çalışıyodum )
bu site ile ilgili sana şöyle bi güzellikte anlatıyım örnekle
Mesela Jurassic World (2015) filmini yükleyeceksin sitene, gir altyazi.org adresine arama yap bu isimle şu link geliyo
altyazi.org/sub/m/32672/Jurassic-World.html
Aşağıda türk bayrağının dalgalandığı 6 ingiliz bayrağının olduğu 2 tane altyazı çıkıyo. Mesela en üstteki altyazıda "Jurassic World.2015.HD-TS.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8 | ShAaNiG | HQve-CM8 | TiTAN | CPG | MKVCAGE | Ganool | MRG uyumludur. İyi seyirler." diye bi yazı var. Google amcaya "Jurassic World.2015.HD-TS.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8" yaz ara direk ilk 3deki linklerden biri torrent sayfası o sayfaya girerek torrenti de indirebilirsin. Ben aradım şu site geldi.
piratebay.to/torrent/2335536/Jurassic%20World%202015%20HD-TS%20XVID%20AC3%20HQ%20Hive-CM8/
Yüksek miktarda seed'i de oluyo bu çıkan sitenin hızlıca indirebilirsin.