T0rrent sitesi tavsiye

sıfır8

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar film sitem için içerik indirebileceğim ücretli veya ücretsiz sitelere ihtiyacım var.Yeni filmleri çabuk eklemesi indirme sorunlarının yaşanmaması gerek.Film çalışan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Şuana kadar aklıma yatan bir tek turktorrent var.

Türk pek bilmem ama kat cr var yabancı

torrentz.eu burası torrent arama motoru gibi. hatta direkt öyle heralde.

türk arıyorsan değişiyor turkdepo.biz bunu kullanıyordum bi ara fena değildi.

Türk arıyorum dublajlı altyazılı filmleri eklemesi lazım.Yabancı sitelerde altyazı bulamam bide onu aramıyım :)

Türknova var birde ücretli üyelik ile zirzavat.be ve depodepo.eu var

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karakarga vardı benim bildiğim

O karakarga sehir efsanesi gibi olmus ya :) harbi harbi cok merak ettim ama ne davetiyesi var ne de ucretli uyelik vsss...

Duyduguma gore hicbiryerde meshur olmamasi yada az bilinmesine karsilik hicbir yerde olmayan arsiv varmis :)

Hani varsa uyeligi olan falan , bi el atarsa ;)

torrentllech mukemmel bi sitedir 3 senelik filmleri bile son hizda indirebilirsiniz hep server dolu

edit turkce dublajli filmler icinmi ariyorsun siteyi yoksa yabancimi yabanci ariyorsan arena bg de iyidir leechturk vardi en iyi turk torrent sitesiydi bence oda kapandi bi kac ay once

Son düzenleme:
torrentleech,zamunda çok özel şeyler aramadığınız sürece mainstream videolar için gayet yeterli,torrentleech hız ve sunum olarak daha iyi ama zamunda da arşiv daha geniştir,üyelikte neredeyse her zaman açık ratio sorunu da yok

Turktorent kullanıcam bakalım duruma göre extra sitelerden de üyelik alırım.Teşekkürler.

bana da hd-torrents davetiyesi lazım ne zamandır arıyorum bulamadım. daha önce üyeliğim vardı unuttuğum için hesap askıya alınmış şimdi ara dur :D bitturk üyeliğim bulunmakta istendiği taktirde davetiye gönderebilirim.

Türk arıyorum dublajlı altyazılı filmleri eklemesi lazım.Yabancı sitelerde altyazı bulamam bide onu aramıyım :)

hocam direk bu mesajına yönelik yazıyorum tavsiye verildi mi bilmiyorum
üstte arkadaşın dediği gibi torrentz.eu dan veya kat.cr torrentleri indirmek için kullanabileceğin iki site
altyazıları aramak çok basit altyazi.org sitesi yıllardır benim bildiğim en iyi altyazı sitesi, çok hızlı bi şekilde insanlar altyazıları ekliyorlar, bir çok yabancı dizi sitesi alt yazıları buradan alır ( zamanında yabancı dizi izleme sitem vardı bende buradan çalışıyodum )

bu site ile ilgili sana şöyle bi güzellikte anlatıyım örnekle

Mesela Jurassic World (2015) filmini yükleyeceksin sitene, gir altyazi.org adresine arama yap bu isimle şu link geliyo

altyazi.org/sub/m/32672/Jurassic-World.html

Aşağıda türk bayrağının dalgalandığı 6 ingiliz bayrağının olduğu 2 tane altyazı çıkıyo. Mesela en üstteki altyazıda "Jurassic World.2015.HD-TS.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8 | ShAaNiG | HQve-CM8 | TiTAN | CPG | MKVCAGE | Ganool | MRG uyumludur. İyi seyirler." diye bi yazı var. Google amcaya "Jurassic World.2015.HD-TS.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8" yaz ara direk ilk 3deki linklerden biri torrent sayfası o sayfaya girerek torrenti de indirebilirsin. Ben aradım şu site geldi.

piratebay.to/torrent/2335536/Jurassic%20World%202015%20HD-TS%20XVID%20AC3%20HQ%20Hive-CM8/

Yüksek miktarda seed'i de oluyo bu çıkan sitenin hızlıca indirebilirsin.

hocam direk bu mesajına yönelik yazıyorum tavsiye verildi mi bilmiyorum
üstte arkadaşın dediği gibi torrentz.eu dan veya kat.cr torrentleri indirmek için kullanabileceğin iki site
altyazıları aramak çok basit altyazi.org sitesi yıllardır benim bildiğim en iyi altyazı sitesi, çok hızlı bi şekilde insanlar altyazıları ekliyorlar, bir çok yabancı dizi sitesi alt yazıları buradan alır ( zamanında yabancı dizi izleme sitem vardı bende buradan çalışıyodum )

bu site ile ilgili sana şöyle bi güzellikte anlatıyım örnekle

Mesela Jurassic World (2015) filmini yükleyeceksin sitene, gir altyazi.org adresine arama yap bu isimle şu link geliyo

altyazi.org/sub/m/32672/Jurassic-World.html

Aşağıda türk bayrağının dalgalandığı 6 ingiliz bayrağının olduğu 2 tane altyazı çıkıyo. Mesela en üstteki altyazıda "Jurassic World.2015.HD-TS.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8 | ShAaNiG | HQve-CM8 | TiTAN | CPG | MKVCAGE | Ganool | MRG uyumludur. İyi seyirler." diye bi yazı var. Google amcaya "Jurassic World.2015.HD-TS.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8" yaz ara direk ilk 3deki linklerden biri torrent sayfası o sayfaya girerek torrenti de indirebilirsin. Ben aradım şu site geldi.

piratebay.to/torrent/2335536/Jurassic%20World%202015%20HD-TS%20XVID%20AC3%20HQ%20Hive-CM8/

Yüksek miktarda seed'i de oluyo bu çıkan sitenin hızlıca indirebilirsin.

Altyazıyı filme en hızlı şekilde nasıl entegre ederim ? Bikaç porgram denedim hepsinde bir hata çıktı.

Altyazıyı filme en hızlı şekilde nasıl entegre ederim ? Bikaç porgram denedim hepsinde bir hata çıktı.

Ben Format Factory kullanıyodum. Anlatıcaktım detaylı olarak ama google amcaya baktım resimli anlatımların olduğu forum konuları var. Rahatlıkla bulabilirsin. Hatta şöyle linkte paylaşıyım.

bilisim-uzmani.com/konu-format-factory-ile-altyazi-gomme-resimli-anlatim.html

Başka sorun varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri