Tabletle bu iş yapılır mı?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
F

fth

Guest
Arkadaşlar merhaba.
İş yerinde zaman zaman boşta kalabiliyorum. Fakat ip adresi değiştiremediğim için youtube adına pek iş yapamıyorum. O yüzden ufak bir tablet almayı düşünüyorum. Fakat merak ettiğim bu iş tablette ne derece yapılır? Yapanlar var mı?

Ayrıca WIN'a reset atılabiliyormu? :) Tabletinde Wın'ında cahiliyim açıkcası. :)
Birde tablette imacros benzeri eklentileri çalıştırıp video ortası reklam girme şansım varmı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Tabletler genelde Android veya ios oluyor.. Android ve ios Üzerinden vdsye bağlanabilirseniz olur diye düşünüyorum..

Ben telefondan vdsye bağlanıp video atıyorum bilgisayarda olmadığım zamanlarda.

Arkadaşlar video atma olayı bir şekilde yapılabilir botlarla falan. Onda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Aslında en çok merak ettiğim imacros çalıştırabilirmiyiz? Böyle bir android uygulaması var mı? Aradım macro ile alakalı uygulamalar var ama imacros eklentisi bulamadım..

PC'de 3G Modemi cikarip takinca veya baglantiyi kesip tekrar baglandiginda her defasinda ip degisiyor tablettede boyledir heralde

GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bendede note pro var vps girip her işlemi kolaylıkla yapıyorum tabletin 3gb ram var zaten birde bluetoothlu mause bagladım render bile yapabiliyorum :) az bişi kasma yaşıyorum sadece oda internet baglantısından olsa gerek

Sanırım imacros çalıştırıp video ortası reklam girebilen yok tabletle :) Benim için en önemli olan kısımlardan birisi bu..

Arkadaşlar merhaba.
İş yerinde zaman zaman boşta kalabiliyorum. Fakat ip adresi değiştiremediğim için youtube adına pek iş yapamıyorum. O yüzden ufak bir tablet almayı düşünüyorum. Fakat merak ettiğim bu iş tablette ne derece yapılır? Yapanlar var mı?

Ayrıca WIN'a reset atılabiliyormu? :) Tabletinde Wın'ında cahiliyim açıkcası. :)
Birde tablette imacros benzeri eklentileri çalıştırıp video ortası reklam girme şansım varmı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

hocam ya vds kullanırsın yada sanal işletim sistemleri kurar kullanmaya çalıştırırsın ama hiç tavsiye etmem bir aralar samsung galaxy tab2 ile vds den çalışıyordum eziyet hocam walla eziyet fare felan bağlayabiliyordum ben tablete bir saat hareket ettirene kadar fıtıryordum bu yüzden tavsiye etmiyorum, ip adresine gelince expressvpn öneririm illa ip adresini değiştirmek istiyorsan iyi çalışmalar dilerim...

hocam ya vds kullanırsın yada sanal işletim sistemleri kurar kullanmaya çalıştırırsın ama hiç tavsiye etmem bir aralar samsung galaxy tab2 ile vds den çalışıyordum eziyet hocam walla eziyet far felan bağlayabiliyordum ben tablete bir saat hareket ettirene kadar fıtıryordum bu yüzden tavsiye etmiyorum, ip adresine gelince expressvpn öneririm illa ip adresini değiştirmek istiyorsan iyi çalışmalar dilerim...

Çok teşekkürler kardeşim.. İyi Çalışmalar..

eğerki botlarla çalışıyorsan akşam evde iken kanallarına token verip iş yerinde yükleme yapabilirsin
diğer durumda kanallarına içerik arayıp zamanını değerlendirebilirsin

Kontrol işemleri yapılır ama açma kapama yükleme işlemleri yapılır mı deneyenlere sormak lazım

Ben yapıyorum ama kaliteli bir tabletin olması gerek,

iPad'dan gönderildi .

hocam 400 500 liraya sub notebooklar var sanalpazarda. ben mobil olarak onu kullanıyorum. 11.6" 1.2 kg bendeki acer aspire one ao756

-mobil-

Ben tabletden (acer markalı) Microsoft un uzak sunucu uygulaması var ordan girip oyun uploadı vs cok rahat yapıyorum.

hocam tablet windwos işletim sistemli olursa imacros çalıştırabilirsin diğer işlemlerinide yaparsın

sırf bunun için tablet almana gerek yok telefonun internetini bilgisayarda kullanabilirsin :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri