Taglara Tweet Kasın 30 TL !!

• Kullanıcı menzilli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış

menzilli

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar Twitterda yanıt botu mevcuttu
buna ek olarak yanıtlara sürekli gündemdeki tagları ekleyip tweet atan sistem tamamlandı.

Hem yanıt atmış olursunuz
Hemde gündemdeki taglara tweet atmış olursuunz

1 Taş ile 2 Kuş :)

b5gV8Y.png

Am0D27.png

qYmdq3.png

Ücret : 30TL

Son düzenleme:
önceki sürümden alan arkadaşlar pm atarsa güncellemelerini alıcaktır

Hocam senın su otomatık tweet botu mu vardı ne vardı bahsedermısın bıraz lazım olacak gııb?
Yada konu lınkı neydı?

O botun yeni hali bu hocam.oto taglara yanit atiyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bravo sizler sayesinde twitteri çekilmez bir yer yaptınız. Gündemle ilgili bir şey okuyacağız takipçi botu, saçma sapan spam reklamlar. Bunun önünü nasıl alacak twitter ya.

Hocam sizden aldığım botların kullanımını anlatan dokuman var mi

http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-satis-bolumu/70042-twitter-yanit-bot-v1-20tl-sinirsiz.html burda vidosu var hocam 3. botuda videosu ile bi kaç saat içinde atıcam

---------- Spam Engelliyici 21:41 ---------- Önceki Mesaj 21:41 ----------

Bravo sizler sayesinde twitteri çekilmez bir yer yaptınız. Gündemle ilgili bir şey okuyacağız takipçi botu, saçma sapan spam reklamlar. Bunun önünü nasıl alacak twitter ya.

yt de spam yapmak gibi bişi buda değişen bir şey yok malesef

http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-satis-bolumu/70042-twitter-yanit-bot-v1-20tl-sinirsiz.html burda vidosu var hocam 3. botuda videosu ile bi kaç saat içinde atıcam

---------- Spam Engelliyici 21:41 ---------- Önceki Mesaj 21:41 ----------

yt de spam yapmak gibi bişi buda değişen bir şey yok malesef

Yt ye bağlayacağınızı düşünmüştüm ama inan ytdeki spamla alakası yok. (Tabi x dizisi 15. bölüm diye 10.bölümü yayınlayanları kastetmezsek) Sizin twitterda yaptığınızda tam olarak budur. Yt'de eğer video ararken saçma sapan videolar görünce kızıyorsanız ki kızdığınızı düşünüyorum, twitterda bunu yapmaya hakkınızın olmadığını düşünüyorum.

en nihayetinde hocam spam spamdır yaniiçeşitleri tabiki vardır ağır spam vardır kaliteli spam vardır bubot biraz ağır spamdır doğrudur

---------- Spam Engelliyici 21.04.2015 00:17 ---------- Önceki Mesaj 20.04.2015 22:30 ----------

günceldir

ref varsa talibim

gönderiyorum hocam 1 günlük

---------- Spam Engelliyici 17:43 ---------- Önceki Mesaj 17:32 ----------

demo isteyen arkadaşlar pm atabilir

---------- Spam Engelliyici 18:34 ---------- Önceki Mesaj 17:43 ----------

anlatım konuya eklendi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri