Tahmin Yap, Puan Kazan, Ödüllere Sahip Ol!

• Kullanıcı SpuSi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

SpuSi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Sizlere yeni bir kazanç sistemi olan bir site tanıtacağım.
Sitede her gün oynanan tüm resmi futbol müsabakaları bulunuyor ve bu karşılaşmaların sonucunu tahmin ediyorsunuz.
Doğru tahmin ettiğiniz her tercih 3 puan kazandırıyor. Bu puanları da biriktirip mağazadan ödül alabiliyorsunuz.

Ödüller : 50 TL Nakit , Monopoly , Samsung Tablet , 20 TL Kontör , iPhone 5s

Ben 1 günde 51 puan yaptım hiçbir gider yok sadece maç tahmini yapıyorsunuz ve tahminleriniz iyiyse 3-4 günde mağazadan bir şeyler alabilirsiniz.

Referansım ile üye olursanız çok sevinirim. Üye başına 10 puan alıyorum ve siteden ödül alıp buraya kanıt olarak koymak isterim en azından boşa kürek çekmemek için. Şimdiden çok teşekkürler.

Tanıtım videosu: https://youtu.be/Ef7LlUjfr84

Referanslı Kayıt linki:Ödüllü Tahmin

Normal kayıt linki: Ödüllü Tahmin

Bu site dolandırıcı beyler..Ana siteleri bet üzerine ve para yatırma dışında hiç bir şey açık değil. Birileri para yatırsın diye açmışlar düşmeyin böyle tuzaklara

eeeee kaç kişiye ne kadarlık hediye dağıtmışlar bügüne kadar ? varmı bildi.

Bu site dolandırıcı beyler..Ana siteleri bet üzerine ve para yatırma dışında hiç bir şey açık değil. Birileri para yatırsın diye açmışlar düşmeyin böyle tuzaklara
Nasıl hemen dolandırıcı olduğunu söyleyebiliyorsunuz? Siteye para yatırmadan da puan kazanmak mümkün denemesi bedava eğlencesine maç tahmini yaparak puan biriktiriyorsunuz.
Siz bişeyler kazandınız mı acaba?
Ben yeni kayıt oldum hocam zaten site daha yeni puan biriktiriyorum olur da bir şey alırsam konuya eklerim.
eeeee kaç kişiye ne kadarlık hediye dağıtmışlar bügüne kadar ? varmı bildi.
Konuyu okumadan cevap yazmazsanız çok daha iyi olur. Site daha yeni gelişme aşamasında bizde kayıt olduk tahminlerimizi yapıyoruz eğlencesine bir kazanç kapısı olabilir.

arkadaşlar 250 puan yapıp 20 tl turkcell kontör istedim 30 dakika içinde yolladılar sıkıntı yok

Kazıklayacak bir durum yok ortada fakat bu hediyeleri neden dağıtıyor işin ilginç kısmı o.

Kazıklayacak bir durum yok ortada fakat bu hediyeleri neden dağıtıyor işin ilginç kısmı o.

onu bende anlamadım bugün 142 maça tahmin yaptım bide tahminin yanlış olsa bile puanın gitmiyor ilkte dedim bu nasıl sistem çok basit para ödemezler diye talep ettim 30 dakika içinde yolladılar

whitedevil1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster eeeee kaç kişiye ne kadarlık hediye dağıtmışlar bügüne kadar ? varmı bildi. Konuyu okumadan cevap yazmazsanız çok daha iyi olur. Site daha yeni gelişme aşamasında bizde kayıt olduk tahminlerimizi yapıyoruz eğlencesine bir kazanç kapısı olabilir..[/QUOTE' Alıntı:
siteye bile girdim baktım. Konuyu okumayı bırak.Site zaten bi açıldı-bir açılmadı.... Tamemen dümen gibi geldi. onun için sordum. Siz konu açma kısmında deyinmemişsiniz, bende sizlere sordum bilginiz varmı diye. Konu demekki yetersizmiş, sorma gereği duymuşum. Hiç bir hediye alanda yok şuan için. Kağıt üzerinde proje bi sistem. İsteyende projeye katılır, bukadar basit cevap olmalıydı bence.
Neyse sizlere ve alt üyelerinizle bol kanaznçlar dilerim.

Az önce 250 puan karşılığında 20 TL kontör talebi verdim yarım saat içerisinde gönderdiler. Sizlere önerim hiçbir yatırım yapmadan sadece maç tahmini yaparak puan yapın. Zaten çok kolay bir şekilde puan biriktireceksiniz.

Nasıl hemen dolandırıcı olduğunu söyleyebiliyorsunuz? Siteye para yatırmadan da puan kazanmak mümkün denemesi bedava eğlencesine maç tahmini yaparak puan biriktiriyorsunuz.

Ben yeni kayıt oldum hocam zaten site daha yeni puan biriktiriyorum olur da bir şey alırsam konuya eklerim.

Konuyu okumadan cevap yazmazsanız çok daha iyi olur. Site daha yeni gelişme aşamasında bizde kayıt olduk tahminlerimizi yapıyoruz eğlencesine bir kazanç kapısı olabilir.
Maç tahmini yap para kazan az önce forumunuza baktım insanların tahminlerini silmeye başlamıssınız bile
tahminlerim silinmiş

He birde ayrıca paralı üyelik başlatmıssınız..
Bu durumda Kumar sitesi reklamı yapıyorsunuz konu report edildi..

Maç tahmini yap para kazan az önce forumunuza baktım insanların tahminlerini silmeye başlamıssınız bile
tahminlerim silinmiş

He birde ayrıca paralı üyelik başlatmıssınız..
Bu durumda Kumar sitesi reklamı yapıyorsunuz konu report edildi..

Sitenin benimle hiçbir alakası yok ne sahibini tanırım ne de bir şeyini. Ben sadece bir sitede görüp üye oldum forumda farklı kazanç yolları arayan arkadaşlar ile paylaştım. Ben kendim 20 TL kontör ödememi aldım bir daha da siteye girmeye fırsat bulamadım.

He birde paralı üyelik bu tarz sitelerin genelinde vardır. Farklı kazanç yollarındaki konuları incelerseniz tüm sitelerde yatırım yapma mevcuttur. Site belirli bir gelir sağlayamadıktan sonra hediyeleri nasıl dağıtacak?
Ayrıca hiç yatırım yapmadan da puan kazanıp 20 TL kontörümü aldım. Ben dahil bir çok kişi 1 lira bile yatırım yapmadan mağazadan bir şeyler aldı.

Kumar sitesi reklamı yapıyorsunuz ne demek ya? Sen hiç kumar sitesi gördün mü acaba çok merak ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri