Tahmini kazançlar artık güncellenmiyor

• Kullanıcı Amedra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Amedra

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.omnitim.com
Merhaba arkadaşlar, geçen gün öncesine kadar Adwords hesabımı kapatıp yenilemiştim ancak kazançlar gündelik olarak artık görünmüyor;

Tahmini kazançlar grafiğinde en son geçen ayın 25'inde 0,57$ gelmiş olarak görünüyor ve bundan sonraki günlerde grafik boş olarak gözüküyor yani 25'inden sonra bir şey yok.

Youtube bağlantılı google adsense hesabıma baktığımda ise böyle görünüyor;
9lGchoQ.jpg

Şimdi para hesaba geliyor mu gelmiyor mu anlamış değilim? Youtube'daki "Tahmini kazançlar" bölümüne baktığımda toplam $0,87 kazanmışım ama adsense hesabımdan baktığımda ise yukarıda paylaştığım resimdeki gibi görünüyor.

Bu konuda detaylı bilgi verebilirseniz çok makbule geçer.

Sanırım bilen yok, ben bu konuyu açtığımdan yana yukarıdaki resimde paylaştığımda artma meydana geldi;
kdsnSCL.jpg

Ancak dediğim gibi Youtube'da "Tahmini kazançlar" bölümünde nedense geçen ayın 25'inden beri kazanılan parayı göremiyorum, grafik böyle görünüyor;
fTHoWe3.jpg

hocam kullandığım güvenli internet paketinden dolayı resimlerinizi göremiyorum. Kazançlar youtubeye gecikmeli olarak yansıyor ve bu gecikme normalde 4-5 günü buluyor. Dolayısıyla kanalınız muhtemelen 3-4 mart tarihinde güncellenecektir.

Ustad turkce videolar sunuyorsan yansima olmaz. Cunki Turkce videolar ile kazanc su an icin mumkun degil.Yabanci videolardan kazaniyorsan eger,gec yanisyabilir.

Konuyuda tam anlamadim isin acikcasi ama anladigimkadari ile durum bu.

aynen Muslera hocam benim videom var sizede demiştim 260 bin izlenme aldı ama kazanç 25 dolar oda yabancı ülkelerden izlenmişti ordan geldi

Arkadaşlar yardım eden herkese minnettarım, biraz acele telaş etmişim. Denizci abimin söylediği gibi sanırım biraz geç geliyor bu rakamlar, şimdi artık Youtube'daki tahmini kazançlarda da gözükmeye başladı bu. Güne iyi kalktım 5 dolar civarı gelmiş ve geçen ayın 28'inde olmuş sadece, kim bilir bu günlerin hiti nasıl etkileyecek. :)

Tekrardan ilginize teşekkür ederim.

Edindiğim tecrübelere göre son zamanlarda özellikle tahmini kazançlar geç yansıyor.Sıkıntı yok.Kazanmaya devam..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri