Tahmini Kazançlar?

• Kullanıcı by-waryoq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Teşekkürler 2,31 TL olmuş kazançlarım. Sanırım pin diye birşey varmış parayı çekmeden önce. Pin ne zaman geliyor ve nasıl geliyor açıklayabilir misiniz? :)

Kesinleşmiş Kazanç 20TL olunca yazdığın adrese otomatik olarak geliyor gelmesi 3-4 hafta sürebiliyor

Ben eve gelmesini istemiyorum. Bunun için bir çözüm var mıdır? Bulunduğum yerdeki kargo yerine gelebilir mesela?

Bir de ileride alacaklı adını değiştirebiliyor muyum? Yaşım tam olarak tutmadığı için başka bir yakınımın adını yaptım?

Ben eve gelmesini istemiyorum. Bunun için bir çözüm var mıdır? Bulunduğum yerdeki kargo yerine gelebilir mesela?

Bir de ileride alacaklı adını değiştirebiliyor muyum? Yaşım tam olarak tutmadığı için başka bir yakınımın adını yaptım?

Yaşınız tahminen 18den küçük olduğu için eve gelmesini istemiyorsunuz.Bunun için bulunduğunuz il ilçe doğru giriniz diğer adresi sallama girerseniz kargocu adresi bulamadığı için sizi arayacaktır yada geri dönüp kargo bayisinde bekleticektir.

Yaşınız tahminen 18den küçük olduğu için eve gelmesini istemiyorsunuz.Bunun için bulunduğunuz il ilçe doğru giriniz diğer adresi sallama girerseniz kargocu adresi bulamadığı için sizi arayacaktır yada geri dönüp kargo bayisinde bekleticektir.

Güzel fikir, cok teşeķķürler :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birşey daha sormak istiyorum cevaplayabilirseniz. Ben az önce dediğim gibi yaşımdan dolayı adsense hesabımı üstüme kaydememedim. Pin kargoyla geldiği zaman benim adıma olmuyacak sanırim. Bunun da bir çözümü var mıdır?

Birşey daha sormak istiyorum cevaplayabilirseniz. Ben az önce dediğim gibi yaşımdan dolayı adsense hesabımı üstüme kaydememedim. Pin kargoyla geldiği zaman benim adıma olmuyacak sanırim. Bunun da bir çözümü var mıdır?

Benimde ilk açtığım kendi adsensem kapatıldı,2.olarak abimin adını verip açmıştım onayladıktan sonra bilgileri değiştirdim pin geldi kullanıyorum.

Benimde ilk açtığım kendi adsensem kapatıldı,2.olarak abimin adını verip açmıştım onayladıktan sonra bilgileri değiştirdim pin geldi kullanıyorum.

Yani bilgileri degistirdikten sonra 18 yasindan kucuk olsan bile odeme alabiliyor musun?

Dostum ne kargocusu postaci getirir pini verdigin sdresin kapisina atar gider seni aramaz adresi dogru vrrsende yanlis versendr kapiya atar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri