Tahmini Kazançtan Kat Kat Fazla Kesinleşen Para ?

aylardır kullanmadığım ve hiç kanal bağlı olmayan adsensemde 965 tl kesinleşmiş.

Aklıma tek ihtimal geliyor, geçmişte para kazanması kapatılan bazı kanalların ödemesi olabilir.

edit: beynim sulandı.

benim tahminim, eskiden yapılan kesintileri yavaş yavaş eklemeye başladı youtube, bu işi baya eskiden yapan bi arkadaşımda söylemişti, kesintileri youtube ilerki kesinleşmelere ekliyor diye.. sanırım fazla paralar bu yüzden olabilir.. Satış ortaklığıda mantıklı bi açıklama.. Zarar vermesinde adsenselere takılsın kafasına göre :D

daha önce bendede olmuştu bikeresinde,bende ödemezler diye düşündüm ama kesinleşen miktarı ödediler bana o zaman.inşallah sizde alırsınız arkadaşlar.bu ay bu sorunu bikaç kişide daha duydum,umarım bagzı hesaplarda hata yapmışız diye geri çekmezler.

Reklamlarınızda ki başarılı geri dönüş(satış ortaklığı) sebebiyle prim vermesinden kaynaklı gibi görünüyor.

bende bu işlerde eski sayılırım 6 hesaptan birine bile güzellik yapmamış namıssız google :D neyse canı sağolsun.

geçenlerde adsense in cebine para indirdiği yönünde spekülasyonlar vardı, bu forumda da konusu açıldı ama asıl bomba yabancı forumlarda patladı. google dan adamlar forumlarda açıklama yapıyorlardı. sözde google eski çalışanlarından biri olan yanılmıyosam tom adında birisi adsense in aslında nasıl bi tuzak oluşturduğunu vs anlatıyordu. sanırım google tüm bu yıpratma çabalarına karşın müşterilerini biraz olsun sakinleştirebilmek adına böyle bi kıyak geçmiş olabilir. bize geçmedi orası ayrı mevzu tabi. neyse helalimiz olmayan parada gözümüz de olmaz çok şükür.

35 TL de bende fazla var! Artı diğer bir araskadaşla konuştuk 100 TL de onda fazla var. Hepimizin başına geçmişte kanal kapanmalar geldi. Galiba bir yerlerde zula paralar çıkıyor piyasaya. sonumuz hayır olsun :)

bu gogulun kafası güzelleşmiş :D bende 820 tl vardı bir hesapta 700 küsür kesinleşen beklerken 1350 yazıyor:D wallaka şaka yapıyorsun amca dedim yapma böle şakalar kalp var bende dedim diğer hesabı inceledim onda süpriz yok ama bunda 550 tl fazla yazmış :D

8 aydır bu işin içindeyim böle kıyak yapılmamıştı :D Devamı gelir inşallah :D

Anlaşılan Google birinin cebinden alıp diğerinin cebine koymuş! eee google amca bu cebinden para çıkarır mı hiç :D

çok ilginç bir durum var. 190 lira kazanmışım ve kesintiyle daha düşmesini beklerken 1151 tkl para kesinleşmiş. yaklaşın bin tl fazladan eklemiş.

yakında anlarız durumu.

2. adsensemde de benzer durum var. 250 tl kesinleşmesini beklerken 920 tl kesinleşen var.

sanırım geçmişe dönük bazı kanalların paralarını ekliyorlar

banada kıyak yaptı bu ay:p para fazla geliyor olabilir

sorun var.ilk adsense 150 tlde 8 tl kesinleşmiş. 95 tlden 18 tl kesinleşmiş.sanırım işlemlerde hata var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri