Tahmini Kazançtan Kat Kat Fazla Kesinleşen Para ?

Para kazanması kapanan kanallarımı silmiştim onlardaki paralar pek kesintiye uğramadan gelmiş.

youtbe deki paranın 4 / 1 kesinleşmiş nasıl iştir arkadaş bu yaa

bi adsense imde 1.426,28 TL den 876,87 TL kesinleşmis.yüzde 40 kesmişler ne alakaysa para kazanma vs kapanmamisti.
birindede 850 tl den 800 .cok az kesinti. hic mantıklı acıklaması yok yuzde 40 kesintinin

Para kazanması gıden kanallar 6 ay sonra para kazanması acılmıs ıcındekı para gelıyor.. Çunku askerden yenı geldım video atmıyodum. 2k gıbı bır para gelmıs gecmıste cok kanalım kapanıstı :) demekkı daha gelecek :)

vay arkadaş bende yt ve google beni seviyor sanıyordum benden fazla kesmiş bu ay.. fazladan 1 tl bile yok :(

Beyler az önce google ile görüştüm bu konuyu cevapları netti, bana "Zekatta mı vermeyelim mübarek? " dediler oturduk hurma yiyiyoruz :D :D

Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.

aylardır kullanmadığım ve hiç kanal bağlı olmayan adsensemde 965 tl kesinleşmiş.

Aklıma tek ihtimal geliyor, geçmişte para kazanması kapatılan bazı kanalların ödemesi olabilir.

edit: beynim sulandı.

Herseye eyw. da bu arkadas böyle söyledigine göre kesin birsey vardır.
Google söyler zaten bir süre sonra ne oldugunu.

geçmişe dönük hesapların ödemesi fln değil sochi olimpiyatları döneminde 5-6 kanalım heleki bir kanal tek yaklaşık 1 günde 600 tl kazanmış ve toplamda 1k param birikmişti fakat para kazanmayı açamayıp o kanalları silmiştim alt kanllardı çoğu ve o ay 70 tl kesinleşmişti :s bilmiyorum o kanalları silmeseydim belki ödemesi dün kesinleşirdi ama büyük ihtimalle zannetmiyorum google bu ay bişeylerden dolayı fazladan ödedi ;)

benimde daha önceden para kazanması kapanan kanalım vardı içinde 800 birikmişti ben biraz geç silmiştim kanalı bu yüzden ödeme alamamıştım
yüzdesini kesersek bu miktara yakın bi parada bana fazladan gelmiş
tabi nisan ayınında yüzdesini aynı oranda düştüm

Arkadaşlar banada tahmini kazancımın 3 katı para yatırmış sağolsun google amca:p:p:p Bu ay para beklemezken 222 lirayı gördüm kesinleşen, herkese hayırlı kazançlar.:o:o:o:o:o:o

benim bi arkadasımın kanalı kapanmıştı içinde 1000 tl civarı vardı gümlemişti. aradan 5 ay geçti 994 tl alıcak yazıo hesabında. bu demek oluyoki büyük ihtimal para kazanması kapanan kanalların ödemesini almamısların yansıması

Bugün bana da sürpriz oldu. Geçen yılın sonuna doğru para kazanması kapatıldıktan sonra sildiğim kanallarım vardı. Onlara ait ödemeler yansımış. İyi geldi :D

6 ay önceki kanallar sanırım. kanallar açılınca o dönemdeki paraları alıyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri