Taksim de günlük kiralık ev

gelecek yaz gerek olabilir.

yok be kardeşim nereye alıyorum taksimden ev
ev kira günlük 175 resimlerdeki tv yok kiralıyacak olana peşinen söyliyeyim

hocam konuyu baltalamak gibi olmasın ama bu günlük ev kiralama olayı baya tehlikeli bazıları kız arkadaşını götürüo sadece ama bazıları madde kullanmak için tutuyor eğer birisi madde kullanırken yakalanırsa başınız büyük belaya girer hatta üstüne bide bize ev sahibi verdi derse hayatınız kararız aman diyim.

hocam konuyu baltalamak gibi olmasın ama bu günlük ev kiralama olayı baya tehlikeli bazıları kız arkadaşını götürüo sadece ama bazıları madde kullanmak için tutuyor eğer birisi madde kullanırken yakalanırsa başınız büyük belaya girer hatta üstüne bide bize ev sahibi verdi derse hayatınız kararız aman diyim.

Madde olayına katılıyorum. Tehlikeli bir durum. Ama kız arkadaşı olayı hiç bir sıkıntı çıkarmaz. Şahsen ben Taksim'de günlük ev kiralıcaksam hatun için kiralarım. :D Yoksa bana heryer Paris zaten..

Madde olayına katılıyorum. Tehlikeli bir durum. Ama kız arkadaşı olayı hiç bir sıkıntı çıkarmaz. Şahsen ben Taksim'de günlük ev kiralıcaksam hatun için kiralarım. :D Yoksa bana heryer Paris zaten..

aynen kız olayında 0 sıkıntı

2016 yazından japonya turumuzdan belki elimiz dolu geliriz.... iradesi olmayan hayata bakışı dere suyu kadar sığ olan türk kızlarından bıktım. okyanus kadar derin ve çelik kadar iradeli geleneksel japon kadınlarıyla birlikte olacağım artık. mesela ünlü samuray takeda aşiretinden kız kaçırmayı düşünüyorum. samuraylardan bir süre saklanacak güzel bir yere benziyor. bunlar yakaladığın da kafaya da sıkmazlar direk hara kiri teklif ederler. :D

Son düzenleme:
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] ile hergün taksimdeyiz. takılmak isteyen kafa insanlar varsa bize ulaşsın :D hemde eve ortak olur. gayrettepede kalıyoruz.

açık sözlü adamları severim helal :D

açık sözlü adamları severim helal :D

:) Ama öyle yani. Sonuçta youtuberiz. Özel bir işim olsa oralarda eyvallah yine kiralarımda, öyle bir işimde yok. Geriye tek seçenek kalıyor. :D

Çapkın abimiz var forumda :D

Furkan bekar olunca, bu yaşlarda tecrübede çok fazla oluyor. :) İster istemez çapkınlık yapıyorsun. :)

2016 yazından japonya turumuzdan belki elimiz dolu geliriz.... iradesi olmayan hayata bakışı dere suyu kadar sığ olan türk kızlarından bıktım. okyanus kadar derin ve çelik kadar iradeli geleneksel japon kadınlarıyla birlikte olacağım artık. mesela ünlü samuray takeda aşiretinden kız kaçırmayı düşünüyorum. samuraylardan bir süre saklanacak güzel bir yere benziyor. bunlar yakaladığın da kafaya da sıkmazlar direk hara kiri teklif ederler. :D

:D ehehe :) Japon kızı uğruna herşeye razıyım diyorsun yani dostum. :) Ama harbiden onlardaki sadelik, narinlik, zariflik hiç birisinde yok valla. Kardeşim senle tecrübeli arkadaşlar olarak 2016 hedefine kesinlikle ulaşmamız lazım.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri