Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Taksimin neresindeyok be kardeşim nereye alıyorum taksimden ev
ev kira günlük 175 resimlerdeki tv yok kiralıyacak olana peşinen söyliyeyim
hocam konuyu baltalamak gibi olmasın ama bu günlük ev kiralama olayı baya tehlikeli bazıları kız arkadaşını götürüo sadece ama bazıları madde kullanmak için tutuyor eğer birisi madde kullanırken yakalanırsa başınız büyük belaya girer hatta üstüne bide bize ev sahibi verdi derse hayatınız kararız aman diyim.
Madde olayına katılıyorum. Tehlikeli bir durum. Ama kız arkadaşı olayı hiç bir sıkıntı çıkarmaz. Şahsen ben Taksim'de günlük ev kiralıcaksam hatun için kiralarım.Yoksa bana heryer Paris zaten..
Madde olayına katılıyorum. Tehlikeli bir durum. Ama kız arkadaşı olayı hiç bir sıkıntı çıkarmaz. Şahsen ben Taksim'de günlük ev kiralıcaksam hatun için kiralarım.Yoksa bana heryer Paris zaten..
açık sözlü adamları severim helal![]()
Çapkın abimiz var forumda![]()
2016 yazından japonya turumuzdan belki elimiz dolu geliriz.... iradesi olmayan hayata bakışı dere suyu kadar sığ olan türk kızlarından bıktım. okyanus kadar derin ve çelik kadar iradeli geleneksel japon kadınlarıyla birlikte olacağım artık. mesela ünlü samuray takeda aşiretinden kız kaçırmayı düşünüyorum. samuraylardan bir süre saklanacak güzel bir yere benziyor. bunlar yakaladığın da kafaya da sıkmazlar direk hara kiri teklif ederler.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.