taksim olayları hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessizlikiyi

Kayıtlı Üye
forumda siyaset konusmak yasak ama bugun iş cıgrıgından cıkmıs durumda.

ben sunu soruyorum.

oradakı bulunan guruplardan kacı 1 şehit haberı oldugunda bu denlı cıkıp gösterı yaptılar...

evet bunun cevabını versınler bana..

R.T yi gunahım kadar sevemem. ama bugun orada 3 5 agac yıkılacak yerıne avm yapılacak ((soylentılerı)) ıle. r.t nın fasıs yonetımıne baskaldıranlar.

1 sehit verdıgımızde neden bu denlı gosterı yapmadınız...

buraya kadar sıyaset içeren bir söz yazmadım . ama şimdi sölüceklerim siyaset içeren kelimeler.

eger vatan 1 sehıt verdıgımızde bu denlı bır gosterı yapılsaydı bugun hukumet apo denen piç ile aynı masaya oturamazdı. işte bu sözlerım siyaset. banlarsanda canın sagolsun serkan usta.

Hocam sizler mevzuyu anlamadınız sanırım.Burada zaten söz konusu agac fidan v.s değil tamamen muhalif fikriyat var.Evet basımızdakileri kimse sevmiyor bana kalsa ben hiç birini sevmiyorum cünkü azcık gururu olan bir bakan kendi askerini öldüren insanları savunan bir partiyle aynı masada oturmaz.Buradaki olaylar biraz daha farklı gibi ama sonunda cıkar kokusu.Suda var zaten bizim mileltimiz biraz heyecan arıyor üc kişi sokaga cıkan kahrolsun bilmem ne diye baslayın köşeyi dönene kadar arkanızda onlarca insan olur neyi savundugunuzu bilmeden.O yüzden oluruna bırkaın herseyi ne diyelim kim haklı kim haksız muamma...

Arkadaşlar Bi Konu Daha Kaldırmaz Forum Boşverin Aksi Tartışmalar Oluşmasın.. Kafam Bugün Çok Şişti Bu İşten..

komedi ya baska birsey degil bizim ülkedeki siyaset gercekten ,halk cahil neyse fazla söze gerek yok bence egitim sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri