Talif Yedigim Ayni Videolarin Hala Youtube'da Olmasi?

• Kullanıcı tiger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

tiger

Yasaklanmış
Arkadaslar 2 gun once bir yabanci tv kanalinin programlarindan bir bolum yuklemistim denemek icin. Sabaha kadar 50 izlenim alinca, bu programda iyi is varmis dedim ve dun 18 tane daha yukledim. Az once uyandigimda 19'unun da telif ile silindigini ve 2 tane telif hakkimin gittigini, tek bi tane kaldigini gordum. Telif gonderen e-mail'de o tv kanalina aitti, yani sahte olmasina ihtimal vermiyorum.

Dun arastirmistim ama simdi emin olmak icin bir kez daha arastirdim. Youtube'da o programdan binlerce var. O kadar video icinde nasil beni hedef sectiler acaba?

Aklima gelen iki olasilik var.
Birincisi; Ben tv programini oldugu gibi orjinal ismiyle yuklemistim, diger yukleyenler birkac eklime eklemisler. KVP'den ornek vermek verecek olursam. Kurtlar Vadisi Pusu olarak degil de, Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi olarak isimlendirmisler.

Ikincisi ise; soyledigi gibi parnter kanallarina telif atilamamasi ve diger videolari yukleyen herkesin partner olmasi.

Bu programi bende diger yukleyenler gibi yuklemek istiyorum, tavsiyeniz nedir bana? Daha birkac gun once kabul edilen icinde hic video olmayan bir partner kanalim var. Ordan ismini degistirerek tekrar yuklemeye baslayacagim, sizin goruslerinizi de alabilir miyim?

Bence asıl neden senin para kazanmayı aktif etmen diğerlerinde bunun aktif olmaması olabilir (Eğer reklam çıkmıyorsa onların yüklediklerinde)

partner kanalına telif atmaması diye bişey yokki

Sidmi 10 taneye falan tikladim, hepsinde baslangicta reklam cikmiyor ama cikanlar var. Ortalarinda sari noktalar var, oralarda reklam cikacak digerlerinde de. Baska ne sebep olabilir ki acaba?

Yine dikkatimi cekti, benim yuklediklerim direk tv kanalinin sitesinden indirdiklerim ve videolarin uzerinde programin ismi yaziyor. Diger uyelerin yayinladiklarinda da ise kanalin logoso var. Bununla alakasi yoktur ama dikkatimi cektigi icin yazayim dedim.

valla arkadaşlar çok tuhaf bir şey bu. aynı yurtta kalan arkadaşımla atalay demircinin bir videosunu attık bende belli bir izlenmeden sonra 3.taraf çıktı onda hala bir şey yok.

ve baba tamam sakin ol videosu yüzündende telif yedim 5 ay oluyor youtubeta aradığımda hala o video youtube ta duruyor.

Sanırım telif atan kişinin gözünden kaçıyor yada atlıyor belkide yetişemiyodur.

valla arkadaşlar çok tuhaf bir şey bu. aynı yurtta kalan arkadaşımla atalay demircinin bir videosunu attık bende belli bir izlenmeden sonra 3.taraf çıktı onda hala bir şey yok.

ve baba tamam sakin ol videosu yüzündende telif yedim 5 ay oluyor youtubeta aradığımda hala o video youtube ta duruyor.

Az buz da degilki, arama yapinca 11600 tane video gorunuyor :)

Neyse zaten icinde hic video yok, su awessomeness networkindaki kanalima 10 tane atayim bugun ve birkac gun bekliyeyim.

Sana zahmet su basliktaki harf hatasini da duzeltirmisin.

Her zaman söylediğim gibi youtube bu işler için değişken algoritmalar kullanıyor. Bu algoritmalar için yüklenilen kanal ile ilgili ve başka bir çok şeyle ilgili kriterler mevcut.

Bunun dışında aynı video dediğiniz video bir şekilde modifiye edilmiş olabilir. Yani aynı video olarak algılanmıyor olabilir.

magazinde daha çok oluyor bu olay sen telif yiyorsun kanal kapanıyor başkaları götürüyor parsayı sallamasyon bi video hazırlıyor adam başlık popüler videonun başlıkla alakası yok 2 milyon izleniyor başsayfada yer alıyor hiçbişi olmuyor ama senin kanal patlıyor saçma ama bu şekilde

video özgünleştirme şart

ama telif konusunda bu da bir yere kadar götürüyor

eninde sonunda telif geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri