süpermiş boşta duran telefonla yaparız
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION] teşekkür ederim ikinizede.Bende yeni onay sistemi arıyordum![]()
Android uygulmasi kurulum esnasinda kredi karti bilgileri istiyor. Bu kötü oldu.
tamam pardon atlana biliyormus kredi karti penceresi.
---------- Spam Engelliyici 19:42 ---------- Önceki Mesaj 19:31 ----------
Aldigim numarayi yt kabul etmedi. Daha önce kullanilmis diyor.
Hocam şarkıyı söyleyen kim bu sesi bulamadım daMerhaba arkadaşlar, önceki onay sistemleri videolarım hosting üzerindeydi hosting kapanınca hepsi silindiEn son vivagr sistemini tekrardan mikail arkadaşımız anlatmış sağolsun ek olarak birde yeni bir sistem anlatalım dedik Emeklerinden dolayı [MENTION=9224]mNote[/MENTION] 'ye çoh tüşekkürler ederim
Nedir nasıl çalışır ?
Talkatone daha önce heywire'yi kullananlar bilir hemen hemen aynısı diyebilirim ancak onda sadece sms gelirken, bunda hem sms hemde arama olarak gelen arama alabiliyorsunuz. Sanal android windows üzerinden yada telefonunuza kurarak kullanabilirsiniz. Ben telefona kurdum görüntüyü ise PCden kayıt aldım.
Kayıt olurken varolan yada yeni oluşturduğunuz bir gmail adresine gelen linki aktif etmeniz yeterli, Ben 2 arama ve 4 sms ile 1 numarayı kullanabildim. Yeni numara almak için uygulamayı kaldırmanız ve tekrardan kurmanız gerekiyor.
Videoda detaylı bir şekilde anlattım iyi seyirler.
https://vimeo.com/107696800
RockNRolla.
www.YTPARA.com | Taklitler Aslını Yaşatır.
Bu programı pc ye nasıl kurabiliriz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.