Tamam ama Gülmek yok beyler benım güldüğüme bakmayın

A
  • Kullanıcı akheronn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
A

akheronn

Guest
arkadaşlar 1 ay oldu yaklasık kanalları acalı 10 kanal falan var hepsınde 100 er video var bazıları güncel taaaa riodan ıp çekıp yasaklı sitelerden aldım :D ama gelin görinki mevzu bu ... etiketlerimmi yanlış ama hepsini youtube çok kullanılan kelımelerden aldım komedı uzerıne suan baktıgınız kanal etıketlerde varsayılanlardan hepsı aynı etıket her vıdeoda var aşşada reimli olarakta attım etıketlerı zaten ben nerede yanlış yapıyorum arkadaş anlamadımki :) yazık 1 ay da 5 dolar ne :D hergun video atıyorum en az 30 vide her kanala kanal bası 200 videoyu gectı zaten hepsınde 200 un ustunde suanda sırasıyla atıyorum kucuk resım eklıyorum hatta profesyonel cs5 ciyim photoshop yani kendım akort verıorum kucuk resımlere bazılarına falan gene yok gene yok ben artık para kazanmasında deılım bana bırı ısı surda hatalısın dedınde maddı manevı ne ısdıyosa verıreyım ya :D teşekkur ederım sımdıden hepınıze :)

1.5 hafta oldu ben baslıyalı ilk 5 gün kazanc yok diger 4 günde dedigim işte :D

ay oldu kardesım nedır bu anlamadım butun vıdeoları ızledım musleranın tek tek yapdım bırsuru arastırdım olmuyo benım kablolardamı sıkıntı var nedir :D

---------- Mesaj saat 14:49:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:48:43 civarında gönderildi. ----------

nası etıket atıcamkı ama

içeriğini değiştir kategori çalış uyumlu etiketler bunlara özen göster örneğin bir haber kanalı çalışması yap güncel olmasına dikkat et ilk koyanlardan ol patlarsın illaki günlük 20 dolardan açılış yaparsın...Muslera hocamın konularını pek özenle okumadın galiba uygularsan 1 haftada toplarsın kendini başarılar...

tek katagori zaten benım kanallarımda yabancı içerikli olanlarda var bı tane mesele aynı gene komedı kanalı tek katagorı arabalarla ılgılı bıtane var oda tek yanı hepsı tek

---------- Mesaj saat 14:58:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:57:42 civarında gönderildi. ----------

drack bide ben iyi olabılsem :)

nerde bu yanlış aga :) bak resımlerın devamı burda

1- Videolarının ismini kapat , kanalın afişe oluyor , o kanal gider haberin olsun
2- etiketleri tıka basa doldurursan , videon en alt sıraya geriler yani video youtubenin 10-11.sayfalarına düşer . Önerilen etiket sayısı 6-7 dir unutmayın

Hocam komedi kanalı ile bence istatistikler her şeye rağmen fena değil. Çok kazandıran iki seçenek var sanıyorum basit olarak uygulanabilecek. Bir tanesi çocuk kanalı açmak, bilinçsiz olarak tıklamalar alacağından kazanmak. İkincisi de internet ile ilgilenen kesime kaliteli yabancı konularda kanal açmak. Nedir bunlar örneğin bankacılık, forex, sigorta, araba, google hizmetleri, how to sayfaları, hosting vb. Burada da hem tbmler yüksek oluyor hem de reklamlar alakalı çıktığından tıklama alınıyor. Komedi kanalı açacaksanız sürüsüyle açıp sürümden kazanmak şart :D

bak anlık etiket girme bence hocam :D bazı etiketlerin anlık video etiketlerin. mesela hüloo videosu o an ızlendı geçti sımdı cok nadir hatırlanıyor bence :D anlatabilmişimdir insalalh ve kac kanalın var?

10 tane kardeşim farklı hepsıde bırı yaancı komedı bırı trfık kazası falan fılan ya gel verım şifreyı al bank ya :D

sorkulu nispet yapma :D birgün bende kazanırım :D

abi face sayfandamı paylaşıyorsunki dikkat çekici başlık atmışsın senin hatan bu
"eğlenceli çayır biçimi tırpan çeken ırgatlar :D" cümlesini hangi salak youtube da aratırki abi şimdi sen boş bir video at ona kv 196 yaz bakim nasıl izleniyor

1- Videolarının ismini kapat , kanalın afişe oluyor , o kanal gider haberin olsun
2- etiketleri tıka basa doldurursan , videon en alt sıraya geriler yani video youtubenin 10-11.sayfalarına düşer . Önerilen etiket sayısı 6-7 dir unutmayın

bunu ilk defa duyuyorum ben hep 10-15 giriyordum. çok teşekkür ederim

bence hem youtubeun keyword aracını 'tam' arama yaparak kullanmalısını ardından oradan eklediğin etiketleri tek tek adwordsun anahtar kelimesinde aratmalısın çıkan sonuçlardan aylık aranması 10.000 altı olmayan mümkünse rekabet seviyesi düşük ama olmazsada orta TBM si yüksek kelimeler seçmelisin TBM 272 dolar diyede aylık araması 23 olan kelime yada kelime grubunu seçmek saçma olur :).Daha sonra ilk olarak youtube anahtar kelimesi aracından çıkardığın anahtar kelimelerden en çok aranan ilk 7yi kenara ayırmalısın adwords den bulduğun en optimum 5 kelime yada kelime grubunu kenara ayırmalısın.AL sana on numara 12 adet anahtar kelime.Funny,health,women health,car crash,cat,dog,makeup,... ne yaparsan yap bu şekilde çalışmalısın.Vede asla Türkçe çalışma yani ben çalışmıyorum bu sahte telifler yüzünden ve türk kullanıcıların Google plusı etkin kullanmamasından dolayı hagi kanalı yapıyorsan o kanalın Google plus sayfasınıda yapmalısın çünkü youtubela entegredir ve bana göre facebook ve twitterdan daha hızlı bir şekilde circle(çevre)yapabilirsin.Neyse Google plusı da sen çöz hem +1ler iyidir,SEO da candır,gerçekten kullanışlı :) benden bu kadar hacım :) eyvallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri