Tamam Arkadaşım Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mixnewss

Kayıtlı Üye
[MENTION=1678]youktube[/MENTION] yaptıgın çok ayıp arkadasım önce bunu belirteyim Benim post kasmak vb bir durumdan herhangi bir çıkarım yok kimse aa bu ay 500 post kasmıssın diyip bana para ödemiyor yaptıgını saçma buldugum için şikayet bölümünden bile konu açmıyorum Ayrıca Konu bitiminde Konuyu Kilitleyip Çöpe yollarsan Zaten Post sayısı düşmüş olur Anladık çok önemli Forum Tamam işimizede Geliyor ama Bir yıgın eski Sevgiliyle ilgili Konu varken ve bu konular 5-6 sayfa bile devam etmişken bu basİT oyun ne diye bu kadar rahatsız etti seni neyse canınız saolsun eyv

bir forum kullanıcısı olarak fikrimi belirtmek isterim ki bu tür konuları çok saçma buluyorum ve kilitlenmesinde de bir sakınca görmüyorum.

Özel mesajdan bildirebilirsin sorununu modlar ceza verebilir dikkatli olmak lazım :)

Öncelikle şunu belirteyim kimseyi ayırma kayırma gibi bir durumum yok sadece sen olarak algılama lafımı ancak biraz düşünecek olursan eğer konunun ne kadar gereksiz olduğunu anlamış olursun. Önceden böyle konular var olmuş olması yine aynı şekilde devam etmesini gerektirmez. İstersen şikayette edebilirsin. Ancak direk konuyu silmek yerine sebebini belirtip kilitledim önce bir nedenini anla diye. İyi akşamlar dilerim.

Özel mesajdan bildirebilirsin sorununu modlar ceza verebilir dikkatli olmak lazım :)

Mod bana Özel mesajdan konu gereksiz hocam kaldırıcam veya kendin sil demiyorsa bu kibarlıga sahip değilse bende burdan yazarım hocam Ve konu siyasi veya tartısma yaratcak bir konuda değil

Arkadaşlar katı olmamak lazım. Biraz önce onlarca yorumlar yapıldı. Olsa da Yesek başlıklı yazıya. O da bunun değişik bir versiyonuydu. Ya da günlerdir gençler sevgilimden ayrıldım ne yapmalıyım gibi konular açıyor. Yani o kadar şeyin arasında bu kardeşimizin konusu mu çok görüldü.

Takdir Yüce Forum Milletinindir :)

Öncelikle şunu belirteyim kimseyi ayırma kayırma gibi bir durumum yok sadece sen olarak algılama lafımı ancak biraz düşünecek olursan eğer konunun ne kadar gereksiz olduğunu anlamış olursun. Önceden böyle konular var olmuş olması yine aynı şekilde devam etmesini gerektirmez. İstersen şikayette edebilirsin. Ancak direk konuyu silmek yerine sebebini belirtip kilitledim önce bir nedenini anla diye. İyi akşamlar dilerim.

Konu kilitlerken üyenin mesaj sayısına bakıp post sayısını artırmak için bir konu açıp açmadıgına dikkat ederseniz bende bu tarz bir konu açmak zorunda kalmam bende 10 mesajlık dün üye olmus biri olsaydım zaten haklı adam derdim veya siz bana arkdasım konuda çok post kasımı olur kaldıryorum diye bir özel mesaj atsaydınız ben gene kendim silerdim mesajımı ama sizin yaptıgınıza posta koymak denir hocam ksuura bakmayın bende iyi aksamlar dilerim

Mod bana Özel mesajdan konu gereksiz hocam kaldırıcam veya kendin sil demiyorsa bu kibarlıga sahip değilse bende burdan yazarım hocam Ve konu siyasi veya tartısma yaratcak bir konuda değil

Bak arkadaşım benim kibarlığımı veya başka bir yönümü sorgulamak sana veye bir başkasına kalmadı. Kararlarımız taraflı veya haksız olmadığı sürece saygı duymalısın.

Konu dışının amacı bu değilmi zaten yanlış anlamayında.

Arkadaşlar katı olmamak lazım. Biraz önce onlarca yorumlar yapıldı. Olsa da Yesek başlıklı yazıya. O da bunun değişik bir versiyonuydu. Ya da günlerdir gençler sevgilimden ayrıldım ne yapmalıyım gibi konular açıyor. Yani o kadar şeyin arasında bu kardeşimizin konusu mu çok görüldü.

Takdir Yüce Forum Milletinindir :)

hocam anlatmaya çalıştıgımda bu mantık aslında benim post kasımına ihityacım yok bana bir artısı getirisde yok tamam forum güzel tamam düzende tutulsunda Sevdiği Yemeyi paylasmakla eski sevgiliye isim adlı konuda herhangi bir farklılık göremiyorum millet sonucda Aynı çigköfteye aynı resimle onlarca post attı Kafamızı dagıtalım dedik hakketen dagıttılar:D

Sizin post kasma amacınız olduğu belirtilmemiş hocam moderatör arkadaşım tarafından. Sadece oyunun post kasma amacıyla kullanılacağını belirtmiş. Konu dışı bölümünde bu tarz konular ara ara oluyor, yöneticilerin ve o anki duruma göre insiyatifine kalarak ya bir süre bu tarz mesajlar izlenip gün sonunda konu toptan çöpe gidiyor mesaj sayıları sıfırlanıyor, ya da konu uzamadan kilitleniyor. Konuda muhabbet ortamı daha oluşmadan konunun kilitlenmiş olmasını doğru buluyorum açıkçası. Ayrıca moderatör arkadaşım her kilitlediği, yerini değiştirdiği, sildiği mesaj sonrası mesaj sahibine özel mesaj atmalı mı? Kişisel görüşüm kilitleyip sizin de görmenizi sağladığı için hayır. Eğer silmiş olsa ve pm atmamış olsa hak verirdim. Dediğim gibi belirli bir muhabbet ortamı oluşmamışken yapılmasını doğru buluyorum çünkü bu konu dışının da dışında bir şey. Konuyu kilitliyorum daha fazla tartışma çıkmasın diye, durmayın üzerinde geçin arkadaşlar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri