Tamamı Özgün Olan Kanalım Kapandı

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
sadece flag'den bir kanal kapanmaz

5.000 video ekliyorsun hepsi özgün sana gicik biri geliyor 10 kisi topluyor bir videonu sadece flagliyorlar kanal gidiyor 5.000 video gidiyor. Böyle olmaz.

Kesin kurallara aykiri bir durum var benim düsüncem botla ilgili ...

Özgün olsa da bir şey fark etmiyor hocam başıma geldi bir video vardı slayttan yapmıştım hafif başlık alakasız olduğu için kanalı direk kapattılar flag yemiş.Youtubeun çok katı kuralları var.

ben mesela özgün çalıştıgım kanala sadece bilgisayarımdan yüklerim spam çalıştıgım kanallara bot ile yükleme yaparım pc üzerinden yükleme yapmam

alakasız slayt yaparsan sikayet etmişlerdir kapanmıştır kanalın. Bota bağlama bunu 6 aydır bot kullanyrm xx miktar kazandm genede sorn cıkmadı adsensemde

Bu yaptıgın sadece bot'u karalamadır.
Nasıl Bota bagladn Geriye tek seçenek Kalıyor diyorsun ?
Flag Yedin Bot'mu Suclu ?

Slaytlar alakasız değil, içerik ingilizce, ünlülerin resimlerini slayt yapıp, slayt diye belirtiyordum başlıkta. kim flaglasınki böyle bir kanalı.
Kanala her girişimde modeme ve pcye res atıyordum

Kapanma sebebinin flag olduğunu düşünmüyorum, ip yüzünden de kapandığını düşünmüyorum. Bottan başka sebep gelmiyor aklıma

Slaytlar alakasız değil, içerik ingilizce, ünlülerin resimlerini slayt yapıp, slayt diye belirtiyordum başlıkta. kim flaglasınki böyle bir kanalı.

Kapanma sebebinin flag olduğunu düşünmüyorum, ip yüzünden de kapandığını düşünmüyorum. Bottan başka sebep gelmiyor aklıma

hocam sen baktın mı videolara dislike kaç tane like kaç tane daha kanalın neden kapandığını bilmiyorsun botu suçluyorsun.
Gmaile gir bi bak muhtemelen senin hatandan dolayı kapatıldı kanal.

Yanlış düşünüyorsun hocam, sözünü ettiğin şeyin botla alakası olamaz, api sistemi üzerine kurulu bir sistemde 5.000 kullanıcı arasından sizin kanalınız kapandı diye botu nasıl suçlu buldunuz anlamadım? neredesyse 6 aydır kullanıyorum, çok ciddi rakamlar aldım bot sayesinde, 6 aydır 1 tane bile manuel video yüklemişliğim yok ki yaklaşık 30 dakika öncede +200 toplu yükleme hakkı daha satın aldım, söylediğiniz şey hiç mantıklı gelmiyor bunun botla alakası yok, olacağınıda sanmıyorum, sizinle birlikte resimlerden video oluşturan bir çok kişi var sistemde onlarında aynı durumu yaşaması gerekmezmi sizce?

Şöyle düşünün 5.000 kişi Videoyap.com üzerinden video yüklüyor, çoğu kişininde birden fazla hesabı mevcut bu botta, sizin mantığınızla hareket etse Youtube herkesi banlaması gerekmez mi? Bir yanlışlık var bu işte ama bottan olmadığından adım gibi eminim, saygılar.

Kapanma nedeni ile ilgili maili bize göstermiyorsun kanalı sildim diyorsun. Delil olmadan yargılama yapmış oluyorsun. Benim düşünceme göre böyle diyerek botu nasıl suçluyorsun? Suçlu bot veya değil beni pek alakadar etmiyor ama böyle açıklama ters olmuş. Ha şunu dersin anlarım. Bottaki bu özelliği youtube sevmiyor.

Yanlış anlama hocam ama ben şimdi bir konu açsam desem ki "benim düşünceme göre kajaga yüzünden kanalım kapandı." Sen ispat istemeyecek misin?

Belki de gözün gibi baktığın adsense hesabın sandığın kadar temiz değildir hocam .. Botla ilgili olmadığına bu forumun %90 ı bahse girebilir senle :)

haftalık takip ettiğim bir yabancı program var onunla ilgili kanal açmıştım. girişide resimlerden intro yapmıştım. Telif atmışlar :) bu demek oluyor ki resimlerden bile telif yiyebilirsin hocam. geçmiş olsun.

e74Bym.jpg

Pc'de deepfreeze kurulu. özgün kanala girerken hem pc'ye hem modeme res atıyordum ip yüzünden kapanması imkansız geriye tek bir seçenek kalıyor oda bot.

Hergun farkli ipden girilen kanalin kapanmasindan dogal ne var? Resmen kanal kapatilmasina davetiye cikartmissin. Bunun botla alakasi yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri