Tarih Üzerine Web Sitesi Açsam Tutar Mı?

carmeena

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kafam çok karışık. Kpss'ye hazırlanıyorum haftada 2 gün dersaneye gidiyorum tarih konusunda efsane zayıfım. Hiç de ders çalışamıyorum bu yaştan sonra geçti artık yani okulda da sıkıntı çekiyordum zaten. Neyse, çalışamadığım için dedim ki acaba ben şu tarih üzerine bir web sitesi açsam, baştan aşağı derste tuttuğum notları konu konu eklesem. Hem site tutarsa para kazansam hem de çalışmadığım için bu yolla çalışmış olsam. Ne dersiniz yürür mü site tutar mı? Zaten quizden darbeyi yedik kafamda deli sorular.

Arkadaşlar kafam çok karışık. Kpss'ye hazırlanıyorum haftada 2 gün dersaneye gidiyorum tarih konusunda efsane zayıfım. Hiç de ders çalışamıyorum bu yaştan sonra geçti artık yani okulda da sıkıntı çekiyordum zaten. Neyse, çalışamadığım için dedim ki acaba ben şu tarih üzerine bir web sitesi açsam, baştan aşağı derste tuttuğum notları konu konu eklesem. Hem site tutarsa para kazansam hem de çalışmadığım için bu yolla çalışmış olsam. Ne dersiniz yürür mü site tutar mı? Zaten quizden darbeyi yedik kafamda deli sorular.

tutarsa 2 kuş tutmassa 1 kuş bence yapmalısın:)

Hocam neden olmasın, illa ki insanlar takip edecektir. Onlarda yorumlarla notlarını eklerler, bir bakmışsınız kpss'ye gerek bile kalmamış. Neden olmasın. Bence deneyin derim.

D5102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam uğraşmaya vaktin varsa tutar bence . ama 3 5 ay para alman zor bence.

tutarsa 2 kuş tutmassa 1 kuş bence yapmalısın:)

aynen öyle, yani tutmasa bile çalışmış olurum yazarken eşşek değilsem aklımda kalır. ama tabi insan tutmasını da istiyor...

Hocam neden olmasın, illa ki insanlar takip edecektir. Onlarda yorumlarla notlarını eklerler, bir bakmışsınız kpss'ye gerek bile kalmamış. Neden olmasın. Bence deneyin derim.

D5102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aa bu yorumla not ekleme kısmını falan hiç düşünmemiştim. eğer tutarsa ileriki zamanlarda bunun üzerine düşebilirim farklı şekilde. güzel düşünce hocam teşekkür ederim.

Hocam uğraşmaya vaktin varsa tutar bence . ama 3 5 ay para alman zor bence.

hocam zamanım bol, yani en azından 22 mayısa kadar. öyle hemen para peşinde de değilim 2 taraftan da işime geleceği için. ama tutması önemli işte, bilgim var aslında ama tutturabilir miyim ondan şüpheliyim. teşekkürler yorum için

neden böyle düşünüyorsunuz hocam?
Hocam bu zamanda maalesef destekleyici yorumlar almak çok zor. Bizim insanımız maalesef böyle. Size tavsiyem, hiç kimseden onay bile almayın ve açın bence. Hem çalışmanız açısından iyi olur hem de size ayda 1000 lira fazladan para getirse bu kardır. Bakarsınız daha çok tutar daha yüksel meblalar kazanırsınız.

aynen öyle, yani tutmasa bile çalışmış olurum yazarken eşşek değilsem aklımda kalır. ama tabi insan tutmasını da istiyor...

aa bu yorumla not ekleme kısmını falan hiç düşünmemiştim. eğer tutarsa ileriki zamanlarda bunun üzerine düşebilirim farklı şekilde. güzel düşünce hocam teşekkür ederim.

hocam zamanım bol, yani en azından 22 mayısa kadar. öyle hemen para peşinde de değilim 2 taraftan da işime geleceği için. ama tutması önemli işte, bilgim var aslında ama tutturabilir miyim ondan şüpheliyim. teşekkürler yorum için

açık konuşmak gerekirse farklı bişey yapmassan tutmazda hocam zararı olmaz faydası olur yap bence:)

Kimse tarihe merakli falan değil. Geçmişiyle övünen toplum olabiliriz ama milletimiz ilgilenmez böyle şeylerle. Dene ve gör istersen. Ancak senin gibi ders notu, ödev için giren az sayida öğrenci olacaktır, iyi hit alacagacağinı, güzel para bırakacağını hic sanmıyorum.

Ben 2 sene once memur olabilmek icin kpss ye hazirlaniyordum. Dershaneye gittim ve ilk ayinda bir ise yaramayacagini dusundum. Ne yapacagim diye dusunurken gorsel egitim seti denemek istedim. O sayede memur oldum.

Soylemek istedigim su.
Gorsel her zaman iyidir. Akilda kalir. Acin bir kpss kanali youtuba da hic bir ekipman olmadan sadece el kol hareketleri bile yeterli konuyu anlatin. Bakarsiniz isminiz yayilir o olmasa bile bu yaptiginiz aklinizdan hic cikmaz. Farkli bir calisma sekli olur. Yani bir sekilde size faydasi olur.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 22:35 ---------- Önceki Mesaj 22:30 ----------

Kendisi yapiyordur o yuzden tutmaz demistir:))

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de çok tutacağını zannetmiyorum ama eğer ki video hazırlamak fazla zamanınızı almayacaksa yapmanızı öneririm. Kanal tutmasa dahi videoları kendi çalışma konularınız üzerinden hazırlarsınız ve bir şekilde akılda kalma ihtimali artar. Videoları da yazılı değil de sesli olarak anlatırsanız iyi olur. Kanal tutmasa bile en kötü ihtimal tecrübe olur ve kanal da tutar belki kimbilir :)

adam gibi, tarihi tarih gibi anlatacaksan tutmaz. Bizim insanımız sıkılır böyle şeylerden.

Ama yalanlı dolanlı üstünede biraz sen ekleyerek tarih yazarsan tutar.

Osmanlıyı dizilerden öğreniyorlar. Maşallah dizilerdede paso karı kız var harem var. Bu osmanlı 700 yıl nasıl ayakta kalmış diye soran yok :)

Sırf yapmak için yapacaksan hiç girme bu meselelere hocam.

Madem kpss ye hazırlanıyon kpss ile ilgili bir site yap daha çok hit yaparsın benden sana tavsiye

arkadaşlar tavsiyeleriniz için tek tek teşekkür ediyorum, güzel de bir domain bulmuştum aslında. kararsız kaldı. tutup tutmaması çok da önemli değil aslında ya. tutsa tabi ki güzel olur ama çalışma bakımından düşünmüştüm. site + kanala ne diyorsunuz peki?

@chatmete hocam bir de kpss üzerine nasıl bir site açmamı önerirsin? yani haberleri mi, dersler mi, konu anlatımı mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri