Tasarımcılara Ve Tasarım Satan Arkadaşlara Sesleniyorum

enesen4

Kayıtlı Üye
Bu konuyu özür dileyerek açıyorum.

Forumda bir aralar tasarımcılık ve intro satışı yapıyordum bıraktım uzun zamandır da bakmıyorum. Şimdi bakıyorumda önüne gelen bu işi yapmaya kalkışmış 2 3 liraya yapıyor. Kendisi yapsa yüreğim yanmayacak.

Öncelikle söylüyorum FONT rengini teğiştirmek ile grafiker olunmuyor. Font değiştirmeye 15 20 tl istersen de bu para sana bir yarar sağlamaz.

Bir arkadaşta toptan free psd dosyalarını bulup 2 3 liraya satışını yapıyor.

Diğer bir arkadaşsa internette buldugu w**arez dosyalar ile logo yapıp (logo yaptıgını sanıyor) satıyor.

Forumda Para kazanma Aşkı o kadar burnunuzu boyamış ki !

Forumdaki arkadaşlara tavsiyem Almayın Arkadaş Almayın Değmez.

Koskoca grafikerler 25 30 tl istemiyorlar. Kanal tasarımlarına bu külliyen yalan. Çünkü onlar bu işi yapmıyorlar. Yapanlar var ama 2 3 dolara satıyorlar. 100 tane satıyorlar. 100 kişiye satıyorlar. Emeğini alıyorlar.

Benim isteğim burada insanların kandırılmaması!
Ve forumda böyle şekilde insaların parasıyla insanları kandırmak oldugunda o kişileri yöneticilere şikayet edeceğim.

Şimdi Gelin Bir fiyat aralığı belirleyin ve o düzende satış yapın. Yapalım.

Kolay gelsin Teşekkürler.

Son düzenleme:
Defalarca yazdım bunu ama kimse umursamıyor

Hocam aman kızma sinirlenmişsin
burun değil de gözdü sanki o :D

secili kisiler 1 2 kisi hakkiyla yapiyordu sonrada her onune gelen grafik tasarimcisiyim diye satis yapmaya kalkti haklisin. al psdyi ust uste koy herseyi png ekle falan al sana kapak sonra ver 5 lira oldu pasam :)

grafik ve tasarım işleri dışardan bakıldığında herkese çok basit geliyor ..tabii son zamanlarda internette de hazır templateler hazır programlar çoğaldığı içinde herkes birkaç tuşla bunun yapılacağını düşünüyor....aslında iyi bir tasarımın iyi bir intronun iyi bir logo ve grafik tasarımın neler getireceğinide kestiremiyor insanlar....artıları ve eksileri iyi anlatılırsa vede getirileri birçok şey değişecektir...örnek bir dönem herkes internet sitesi yapıyordu..çoluk çocuk işi bilen bilmeyen dahada yapılıyor ...ama içeriğine baktığında hepsi şimdi çöp vede hiçbir artısı yok...o 300 ü 500 ü veren şimdi daha iyi tasarım yapmak için adam arıyorlar....örneğin forumda bile işi bilenler ilk söylediği şu.... profesyonel tasarım istiyorum ...fiyatı önemli değil diye ....

tasarımı ve reklamı iyi anlatmak gerekiyor vede getirilerini...ucuz iş yapmak vede bu işi küçümsemekte tasarımcıya yapılacak hakarettir bana göre....ucuz iş yapmaktansa bedava yapmayı tercih ederim....

Bende grafikerim, bu yüzden ne foruma iş yapıyorum nede dışarıya. Hatta bunu kimse bilmiyordur :) Hazır psdleri, introları v.s. Editleyip satanları görünce gülüp geçiyorum hocam, bu işi yapmayacaksan takma fazla. Yapacaksan bu forumda sürümden kazanamazsın, r10 da falan olur o dediğin, kaliteni ortaya koyup fiyatı uçuracaksın. Öyleleri de var forumda.

geçen gün arkadaşın birine yazmıştım kendim çiziyorum isteyene felan diyor :D
herkesin hakkını yememek lazım forumda güzel tasarımlar yapan arkadaşlar var ama kampanya yapıyorum gel vs diyen resmin yanına yazı yazarak tasarım yapan vatandaşda kendine grafiker yazıyor ben ona yanıyorum :)

beyaz tahta animasyonu diye bişey var (white board animation) böyle bişey lazımdı baya bi süre önce , forumdan kimdi hatırlamıyorum biri yapıyodu x fiyat söylemişti bende kendi elle yapıyo sandım sonra araştırdım günlerce fln bi baktım program varmış crackli sürümünüde buldum kafama göre yaptım kendime daha sonra r10 da gördüm bi eleman yine beyaz tahta animasyonu diye millete iyi bi fiyatttan satıyo baya da alıcısı var para kazanmak kolay ya millet yolunu bulmuş valla programlar sağolsun

Hocam size katılıyorum
bu arada konuya eklediginiz kanalı görünce kime yazdıgınızı anladım :)
burda açık etmek istemiyorum arkadaşı :)
Çok haklısın bende burada konum var ancak hiçbir şekilde psd ler ile iş görmüyorum
logo işleri illusatorden ayarlıyorum kapak vs. işleri photoshopdan
bu sözlerimizi okuyunca inş konularını kilitletir arkadaşlar :) [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] Helal olsun hocam tekrardan :)

Bende grafikerim, bu yüzden ne foruma iş yapıyorum nede dışarıya. Hatta bunu kimse bilmiyordur :) Hazır psdleri, introları v.s. Editleyip satanları görünce gülüp geçiyorum hocam, bu işi yapmayacaksan takma fazla. Yapacaksan bu forumda sürümden kazanamazsın, r10 da falan olur o dediğin, kaliteni ortaya koyup fiyatı uçuracaksın. Öyleleri de var forumda.
bende 7 yaşından beri reklam tasarım işleri ile uğraşırım yaş oldu 38 ama birkere satış yapmak içimden geçmedi hatta bazı kanallarıma hazır alıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri