Taşınabilir disk ne önerirsiniz arkadaşlar? 149 TL'ye

Doqal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
2012 sonunda hepsiburada.com'dan bir adet Seagate FreeAgent GoFlex 500GB 5400RPM ürün aldım ancak belki 5 kere kullandım teknik bir hata yüzünden veri akışında sorun oldu, garanti kapsamında gönderdim ve para iadesi bilgisini aldım bugünlerde yatıracaklar?
149 TL para iadesi edecekler tekrar taşınabilir disk alacağım, alırkende en iyisi Seagate olduğunu biliyordum ancak anlamsızca bozulmasına anlam veremedim?
149 Tl'ye siz ne öneriyorsunuz bu konuda yorumlarınızı bekliyorum...

Link verebilir misiniz arkadaşlar, kullandığınız ürünün.
1gb kadar alacağım...

Son düzenleme:
Bende de var seagate 150 liraya 1 tb aldım. Çok hassas. Sanki heran bozulacakmış gibi. Önermiyim o yüzden. WD iyidir.
Edit: 2 yıldır kullanıyorum format atılmadı hiç bozulmadı :)))
Not: Haftada en az 1 kere çalıştırırım bazen her gün. Günde 10 saat dizi izlediğim olmuştur. Yine de bilmiyorum soğuğum aldığım ilk günler çok sorunlu bir tipi vardı. Ön yargı diyelim. Saygılar.

WD al arkana bakma,seagate de iyi ama bu işin piri WD dir

Verbatim var bende 10 numara hiç sorun yaşamadım düştü kaç defa taş gibi
İçinde toshiba disk var

Hocam Toshibanın basic olmayanlarına ve wd mypassportlara bakabilirsin.

Bende de element var plastiği dandik.Ama my passport olanlar kaliteli.

Daha farklı ürünler sunabilecek arkadaşlar varmı Toşhiba daha uygun ama toşhiba için pek kaliteli değil diyorlar, diğeri 217 1 gb göre biraz fazla değilmi:(

Hocam ürün incelemerinde taraflı yorumlar olabiliyor reklam amaçlı ama kullanıcı yorumlarında kötü diyenler varsa bilemeyeceğim.

Ben seagate disklerden çok çektim o yüzden kullanmıyorum ve önermiyorum.

Şuan bilgisayarımdaki sabit disk 2 Tb toshiba ve harici disk olarak wd element var.İkiside sorunsuz şimdilik.Toshiba harici olarak yeğenime aldım 11-12 yaşında çocuk kullanıyor 2 yıldır onunda sıkıntısı yok.Oldukça sağlam dış kabı var.Ama WD elementin dış kasası sağlam değil bence.

Daha farklı ürünler sunabilecek arkadaşlar varmı Toşhiba daha uygun ama toşhiba için pek kaliteli değil diyorlar, diğeri 217 1 gb göre biraz fazla değilmi:(

bende wd nin bi 500 gb bide 1 TB lığı var. bir senedir kullanıyorum. gayet hızlı. ve Wd ucuz bence. 1 tb lığını 159 Tl ye almıştım electro worldden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri