Taşınabilir Harddisk önerileri

Samsung S2 Portable HXMU050DA Fenerbahçe Harici Harddisk
baya bakındım ürünler yok gibi sanki

Çabuk bozulan ürün samsung.2 defa bozuldu 2 defa'da garantiden sıfır değiştirildi.Ne düşürdüm nede başka bir şey oldu.Artık üretimde mi sıkıntı var bilmiyorum bir süre sonra kafa vuruyor bad sektör oluşuyor.Daha sonra iyice yavaşlıyor sonrası pert zaten. USB 3.0 olan modeli.

Çabuk bozulan ürün samsung.2 defa bozuldu 2 defa'da garantiden sıfır değiştirildi.Ne düşürdüm nede başka bir şey oldu.Artık üretimde mi sıkıntı var bilmiyorum bir süre sonra kafa vuruyor bad sektör oluşuyor.Daha sonra iyice yavaşlıyor sonrası pert zaten. USB 3.0 olan modeli.

aynen hocam benimde samsung vardı 640 gblık 2 sene kullanabildim garanti süresinide 1 hafta ile kaçırdım :) şuan çalışsada bir işe yaramıyor.. dediğin gibi darbede yemedi.. tekrar samsung almam..

Ben wd my passport 1 tb aldım arkadaşlar çok memnunum

aldığın linki paylaşır mısın hocam

28.08.2014 te 197 liraya almışım hocam n11.com da daha ucuzu olblr

WD My Passport Ultra 1TB 2,5'' USB 3.0 Siyah Taşınabilir Fiyatı

zurnanın zırt dediği yer :)

WD Elements 1TB 2.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatı

en çok merak ettiğim konu bu hocam.. bu ikisi arasında ki farkı biri bana açıklayabilir mi? neredeyse 100 TL fark var ikisi de 2,5' ikisi de 1tb, peki o zaman arada ki ücret farkı tasarımdan mı kaynaklanıyor?

SAMSUNGUN 1tblik almıştım 3.0 olan 180 lira falan çokhızlı bişeydi tavsiye ederim

zurnanın zırt dediği yer :)

WD Elements 1TB 2.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatı

en çok merak ettiğim konu bu hocam.. bu ikisi arasında ki farkı biri bana açıklayabilir mi? neredeyse 100 TL fark var ikisi de 2,5' ikisi de 1tb, peki o zaman arada ki ücret farkı tasarımdan mı kaynaklanıyor?

8boM7d.png

bunlar hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri