Tavsiye Edebileceğiniz Yazıcı ?

Hayalet301

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar renkli yazıcı alacam önerileriniz nelerdir

Hp yazıcı önermeyin kullandım kartus bittiğinde tekra dolum yapmak istediğimde kartus arızası veriyor.Ev için kullanacam sıkıntı problem yapmayan bir yazıcı önerirmisiniz

Son düzenleme:
Bitmeyen Kartuş Sistemi olan canon yazıcı alabilirsin. yerin yoksa kablosuz wifi özelliği olanı alıp kablosuz bağlayabilirsin.

WİFİ CANON E484 FAXLI YAZICI VE BİTMEYEN KARTUŞ SİSTEMİ Marka Tescilli TÜRKİYE'DE İLK BÜYÜK TANKLI
NORMAL CANON E514 VE BİTMEYEN KARTUŞ SİSTEMİ '' Marka Tescilli TÜRKİYE'DE İLK BÜYÜK TANKLI''

hocam bu onermiş olduğunuz cihazı hiç kullandınızmı? ve karuşunun bir ömrü varmı mesala 1 ay çıktı hıc almadım katuş bozulurmu neden soruyorum hp kullandığım zaman kartuş belli bir süre kullanmadığımda arıza veriyordu

hocam bu onermiş olduğunuz cihazı hiç kullandınızmı? ve karuşunun bir ömrü varmı mesala 1 ay çıktı hıc almadım katuş bozulurmu neden soruyorum hp kullandığım zaman kartuş belli bir süre kullanmadığımda arıza veriyordu

bende öyle çok kullanan biri değilim ihtiyacım olduğunda kullanıyorum bu sistem eski sistemler gibi değil. karttuşa bağlı yanda bir tank var karttuşa kendi tanktan mürekkep çekiyor mürekkep gerçekten BİTMEYEN diyorlar öyle normal kullanıma bitecek gibi değil. birşey olmaz yani kulllanmassan ;)
karttuş değişmiyorsun yani hiç tankın mürekkebi bitince tanka mürekkep alıyorsun.

bende öyle çok kullanan biri değilim ihtiyacım olduğunda kullanıyorum bu sistem eski sistemler gibi değil. karttuşa bağlı yanda bir tank var karttuşa kendi tanktan mürekkep çekiyor mürekkep gerçekten BİTMEYEN diyorlar öyle normal kullanıma bitecek gibi değil. birşey olmaz yani kulllanmassan ;)
karttuş değişmiyorsun yani hiç tankın mürekkebi bitince tanka mürekkep alıyorsun.

Hocam mürekkep tankı evde var yeni alındı...evdeki hp yazıcı kartuşu sıkıntılı olduğu için çalıştıramadım... yeni kartuş almak yerine yeni bir cihazı almak istiyorum çünkü hp şöyle bir kıllık var 1 ay kullanma mesala kartusun mürekkep püskürten agzı kısmı donuyor temiz vb iişde yapsan kartuş hata veriyordı....bunu yüzünde devamlı yeni kartuş almak zorunda kalıyordum....bu tür sıkıntıdan kurtulmak istiyorum :D hayat hikayemi anlatıktan sonra kafamdaki soru işaretine gelim hocam :D

hocam bu yazıcı aldım diyelim 1- ay veya 2 hafta kullanmadım kartuş uçunda donma veya kartuş hatası verirmi?

Mürekkep tankını kullanmanın devamlı dolum yapmaktan kurtulamak mı yoksa kartuş hatası veya kartuşun mürekkep püskürten kısmını donmasını engellemek mi

Canon cihazı kaç ay veya yıldır kullanıyorsun.

Hocam mürekkep tankı evde var yeni alındı...evdeki hp yazıcı kartuşu sıkıntılı olduğu için çalıştıramadım... yeni kartuş almak yerine yeni bir cihazı almak istiyorum çünkü hp şöyle bir kıllık var 1 ay kullanma mesala kartusun mürekkep püskürten agzı kısmı donuyor temiz vb iişde yapsan kartuş hata veriyordı....bunu yüzünde devamlı yeni kartuş almak zorunda kalıyordum....bu tür sıkıntıdan kurtulmak istiyorum :D hayat hikayemi anlatıktan sonra kafamdaki soru işaretine gelim hocam :D

hocam bu yazıcı aldım diyelim 1- ay veya 2 hafta kullanmadım kartuş uçunda donma veya kartuş hatası verirmi?

Mürekkep tankını kullanmanın devamlı dolum yapmaktan kurtulamak mı yoksa kartuş hatası veya kartuşun mürekkep püskürten kısmını donmasını engellemek mi

1 yıldır kullanıyorum bazen 1 ay felan kullanmıyorum bahsettiğin gibi bir sorun yaşamadım ama sorabilirsin siteden yetkililere cevap verirler ;)

1 yıldır kullanıyorum bazen 1 ay felan kullanmıyorum bahsettiğin gibi bir sorun yaşamadım ama sorabilirsin siteden yetkililere cevap verirler ;)

hocam çok teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri