Tavsiye ettiğiniz GSM Operatörü Nedir?

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Saygılar Arkadaşlar.
Uzun yıllardır Avea kullanıyorum lakin bana sunduğu hizmetten pek memnun olmadığım için hat değişikliğine gitme kararı aldım. Lakin az önce Avea müşteri hizmetleri yetkilisine konuyu açtığım vakit baya bir fırsat ve indirim sundular. Faturalı hat sahibiyim ve kartalcell kullanıcısıyım. Siz hangi Gsm firmasını önerirsiniz?

Avea kullanıyorum.İnternet hızı evimdeki netten hızlı.Tabi her yerde aynı sonucu vermez ama.Birde woops paketi kullanıyorum.2 gb net + 500 dk her yöne + 5000 sms 23 tl aylık.

Turkcell tabii ki. Özellikle numara taşımayla gelirsen güzel fırsatları var, kalite açısından en iyi Turkcell tartışmaya gerek bile yok ki. :) Pahalı biraz o kadar. Ben sırf kalitesi için 1 yıl dolduğunda fırsatım bitmesine rağmen 39 lira verip devam ediyorum Turkcell'e.

Bende turkcellden aveaya geçmeyi düşünmüyor değilim bu aralar

Vodafone ile görüştüm az önce, 750 dakika-1000 sms ve 2gb interneti 1 yıllık tahattüt ile 39 tl ye verecekler. Ama avea bana 1000 dakika arama - 1000 sms ve 2 gb interneti 23 tl ye 1 yıllık sözlesme karsılıgı verecegini söyledi. :) Baya fark var arada kafam karıstı.

vodafone kendimi bildim bileli. fiyatı ne pahalı ne ucuz. çekim gücü internet hızı da iyi. turkcell biraz daha uygun olsa aslında ilk gözağrıma geri dönmek isterim

avea kamu mega kullanıodum bende değiştirecem vodafone candı muhtemelen vodafone da bi pakete geçecem

gecen c.tesi turkcellden avea gecirdik hatti hala acilmadi avea musteri hizmetlerini aradim babamdan taraftar hsttindan arama yapiyorsunuz normal sabit hatlardan arayin dedi ,, varmi bir hayirsever skypeden sesli olarak beni avea musteri hozmetleri ile gorusturucek 5 gun oldu hala bir oynama yok turkcell kullaniyoz smdiye kadar avea olmasi laxim di
sabit telefon yok suanda birisi yardimci olabilirmi avea yi aricak skypedende konusma acicaz telefonda ben konusmus olucam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri