Tavsiye Film

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
olurmu hocam ya o filmin etkisinden 1 hafta kurtulamamıştım ben tabi yinede zevk meselesi:)

Beni sarmadı kardeşim bilemiyorum.
3 IDIOTS - YUZUKLERIN EFENDISI SERISI - ESARETIN BEDELI

Bunlar bu zamana kadar izlediğim en iyi filmler.

Bu filmleri beğenen ve zirvesinde tutan arkadaşlar bana film önerebilir.

Vallahi sıkıntıdan türk dizilerine sardım Karadayı izliyorum ya.İki saat bakışmalar,hiç bitmeyen sahneler.Saçma sapan kavgalar,amatör sahneler vsvs.

---------- Mesaj saat 04:48:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:47:32 civarında gönderildi. ----------

Bence asrın hatası hocam.Çok iddialı değilim film konusunda ama sağlamdır ya old boy..

Söz senin hatrına tekrar izleyeceğim kaldıığım yerden.Tabii önce V For Vendetta'yı izlemem lazım :)

o zaman tür değiştirelim bunu kesin izlemelisin harika bir filmdir
The Intouchables (Can Dostum)

Kesinlikle!

---------- Mesaj saat 04:50:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:48:41 civarında gönderildi. ----------

Biraz sanatsal bir film istersen The Fall sürükler gider seni.

*Django
*The Big Lebowski (1998) - IMDb

Vallahi sıkıntıdan türk dizilerine sardım Karadayı izliyorum ya.İki saat bakışmalar,hiç bitmeyen sahneler.Saçma sapan kavgalar,amatör sahneler vsvs.

---------- Mesaj saat 04:48:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:47:32 civarında gönderildi. ----------

Söz senin hatrına tekrar izleyeceğim kaldıığım yerden.Tabii önce V For Vendetta'yı izlemem lazım :)

hocam yabancı dizileri izleyebilirsiniz örneğin prison break izlemediyseniz yabancı film izleme olayını burdan başlıyabilirsiniz sonra lost game of thrones falan ben yabancı dizi izlemeye başladığımdan beri türk dizileri inanın bana çizgifilm gibi gelmeye başladı adamlar olağanüstü bir senaryo ve büyük paralar yatırmışlar dizilerine

hocam yabancı dizileri izleyebilirsiniz örneğin prison break izlemediyseniz yabancı film izleme olayını burdan başlıyabilirsiniz sonra lost game of thrones falan ben yabancı dizi izlemeye başladığımdan beri türk dizileri inanın bana çizgifilm gibi gelmeye başladı adamlar olağanüstü bir senaryo ve büyük paralar yatırmışlar dizilerine

PB LOST SPARTACUS izledim.Fringe Breaking Bad sarmadı beni.Arrow ve Game Of Thrones'e bakıcam bi ara.

3 IDIOTS'u izlediğine göre Aamir Khan filmlerini izlemişsindir kesin :) Ghajini, Her çocuk özeldir (Yerdeki yıldızlar), Faana

Birde v For Vandetta'yı bugüne kadar izlemedin mi ??

arkadaşlar film izlicemde tavisye ediceğiniz güzel film varmı acaba ? Bilim kurgu,fantastik,macera,hapishane türlerinden ..

Ben 1 tane tavsiye edim dram gerçekden alıntı ailenizle izlemenizi tavsiye ederim filmin adı filistinli zehranın gozlerı gerçekden çok duygusal bır fılm hayatımda ılk defa bır fılmde gozumden yas geldı . Film başta israil olmaz üzeri çogu avrupa ülkesinde yasaklanmıstır nette arastırısanız bulursunuz . Youtubeda vardı ama kaldırılmıs galıba ben bulamadım.

kaçiş plani filimi izle silvester stolone arnold swlzngr. Oynuyor harika filim.

3 IDIOTS'u izlediğine göre Aamir Khan filmlerini izlemişsindir kesin :) Ghajini, Her çocuk özeldir (Yerdeki yıldızlar), Faana

Birde v For Vandetta'yı bugüne kadar izlemedin mi ??

Aamir Khanın tüm filmlerini izledim de V For Vendetta'yı hakkaten izlemedim.Geçen açtık da sıkıldım başında :D

Geçmişin Gölgesinde ( Amerikadaki nazi grupları ve ırkçılık konusunu işleyen harika bir filmdir )

Diğer yandan başlangıç ve prestij adlı filmleri öneririm..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri