(TAVSİYE)Uzun zamandır bu kadar kaliteli program görmemiştim

Katip

Kayıtlı Üye
http://www.yac.mx/en/isafe-virus-removal-tool.html

arkadaşlar bu programı şiddetle tavsiye ederim..
virüs programıdır ve bilgisayardaki tüm sorunları düzelten bir program.. ayrıntılı anlatamayacağım fazla vaktim yok ancak türkçe olduğu için herşeyi güzelce anlaşılabiliyor.. ayrıca ana sayfadan kaldıramadığımız sıkıntılı siteleri de siliyor..

NOT:Bilgisayarda A dan Z ye ne sorun varsa düzeltebilecek bir program :)

Son düzenleme:
teşekkürler, kasper bitene kaadar yeminliyim başka anti kullanmayacğaıma :D

virüs programıdır ve bilgisayardaki tüm sorunları düzelten bir program.. ayrıntılı anlatamayacağım fazla vaktim yok ancak türkçe olduğu için herşeyi güzelce anlaşılabiliyor.. ayrıca ana sayfadan kaldıramadığımız sıkıntılı siteleri de siliyor..

satın aldıydım ben bunu aslında o kadar da güzel sayılmaz ASC Bundan Daha İYİ PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER.

Son düzenleme:
aynen bende kullanıyorum özellikle bilgisayar perfomansı iyi olmayan arkadaşlara tavsiye ederim bilgisayarda fazla program açıp kastığınız zaman tek tıkla düzeltiyo tabi bi yere kadar

deneyenler yorum yaparsa arkadaşlara fikir olur gerçekten herkesin kullanmasını tavsiye ederim..

NOT:Bilgisayarda A dan Z ye ne sorun varsa düzeltebilecek bir program :)

Çoğu formda bu tarz bilgiler mevcut yükleyecekler önce bi araştırsın.

YAC (Yet Another Cleaner) güvenli mi? ben de pek çok forumda bunun tartışıldığını duydum. Bir güvenlik yazılımı hakkında bu tür tartışmaların olduğunu görmek bile tedirgin edici. Bazı forumlarda YAC (Yet Another Cleaner) programının kendisinin dahi virüs olduğu idda edilmiş.

Hakan'ın dediği gibi bende az önce YAC sitesine girdim ve şöyle bir inceledim. Şirket adresini var bunu buldum. Brezilya'da görünüyor.

Kullanıcıların şüphe etmesindeki sebeplerden birisi sisteme fazlaca müdahale etmesi .

Ayrıca pek çok sitede YAC (Yet Another Cleaner) programının sistemle ilgili sürekli bilgiler topladığı, aktiviteleri kayıt altına aldığı ve bunları reklam amaçlı kullandığı yönünde yazılar var.

YAC (Yet Another Cleaner) Hong Kong, Brazil, Mexico ve bir kaç ülkeye daha bağlantı sağlıyor ve veri transfer ediyor. Bu da şüpheli bir durum.

Sonuç: Ben açıkcası YAC (Yet Another Cleaner) yazılımını güvenli bulmadım. Bir güvenlik yazılımının adının spam, pazarlama, veri hırsızlığı ile anılması bu yazılımı güvenilmez kılıyor.

YAC kaldırmak istediğinizde Yüklü programlarda göremeyeceksiniz.

Edit..Not:Bir kac ay önce Yac programını kullandım ve bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Bilgisayar cöktü.

Güvenilir bir program istiyorsanız http://www.emsisoft.com/en/ Bunu bir deneyin. Ben Avira ve emsisoft kullanıyorum. Daha önce eset vardı çoğu virüsü yakalayamıyordu. Tek program olsun sağlam olsun diyorsanız Kaspersky PURE yi şiddetle tavsiye ederim. Bu arada emsisoft geçmişi temizleme işleri yapmaz sadece güvenlik programıdır.

Son düzenleme:
İlginc bilgiler ama cok kullanisli kullanmasi bile zevkli pcyi adam ettti benim.. Gmail acanlar icin birebir.. Gunlerdir kanalim kapaniyordu su an kapanmaliydi ama henuz kapanmadi bakalim..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Program kesinlikle güvenli değil arkadaşlar
daha önce çok canımı yaktı bu YAC:)
Kendisi Başlı Başına Virüsün Kralıdır :))

her zaman bir sözüm varıdr virüs progrmaına pc emanet etmek namusumuzu komşuya emanet etmek gibidir:)kısacası en iyi virüs programı sizsiniz birde güvenlik duvarı o bile yeter biz ne anti virüsleri bypass ettik zamanında asalak sistemler hiç bi işe yaramıyor ancak güvenlik duvarları az bilgi ile her şeyi engelleyebiliyor

windows 7 yahut 8 kullanıyorsanız hiç bir virüs progr***** ihtiyacınız yok. çünkü windows defender piyasada varolan en iyi virüs yazılımlarından bir tanesi her yönüyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri