Tavsiyelerinizi bekliyorum

yasinakcay

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu konu benim için çok önemli;

kanalımdaki videolar 2k izlemeye gelince ünlem işareti geliyor. İçindeki miktarı almak istiyorum ve google profil bağlantı kesme seçeneği yok yeni sayılabilecek kanal. Kanalın para kazanması kapanınca açamıyacağım. Sizce kazanmaya devam etsinmi yoksa para kazanma seçeneklerini kaldırayımmı. İçindeki miktarı almak istiyorum. videoları gizlesemmi yoksa sadece para kazanmayı kapatıp o şekilde bekliyim mi?

her şeyden de tırsacaksak yapmayalım bu işi.hadi 2 telif olsa neyse diyeceğim de ünlem diyorsun.onun da çözümü olmayacağına göre bu işi yapmayalım o zaman...diyorsun ki içindeki para benim için önemli.seni sarsacak bir miktara geldiyse kanalı dediğin gibi durdur o zaman...şubat a gireli 5 gün olmuş.5 günde ne kazandın ki durduracaksın sorusu da aklıma geldi şimdi.

her şeyden de tırsacaksak yapmayalım bu işi.hadi 2 telif olsa neyse diyeceğim de ünlem diyorsun.onun da çözümü olmayacağına göre bu işi yapmayalım o zaman...diyorsun ki içindeki para benim için önemli.seni sarsacak bir miktara geldiyse kanalı dediğin gibi durdur o zaman...şubat a gireli 5 gün olmuş.5 günde ne kazandın ki durduracaksın sorusu da aklıma geldi şimdi.

hocam alt kanalım 2 telif aldı ne yapmam gerek kanalı sileyimmi sorun açarmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri