Tavuklarda boyun bükülmesi (felçi)

furqanx42

Yasaklanmış
Hiç böyle birşeye şahit oldunuz mu? bilginiz var mı arkadaşlar. İnternette ne kadar arattıysam bilgi yok

yeni bir virüs olabilir ,daha önce şahit olmadım ,belki adı farklıdır foto atın yardımcı olan olur sanırım

yeni bir virüs olabilir ,daha önce şahit olmadım ,belki adı farklıdır foto atın yardımcı olan olur sanırım

Ciftlige gidince atıcam hocam. Hayvanların başı ters dönüyor düz de duruyor ama ele aldığınız zaman boyunları ters dönüyor

Şimdi bir kaç ilaç ve vitamin buldum inşallah düzelir

Ciftlige gidince atıcam hocam. Hayvanların başı ters dönüyor düz de duruyor ama ele aldığınız zaman boyunları ters dönüyor

soğuklardan filan olabilir mi hocam

geçmiş olsun

Hocam eskiden güvercin bakardık dediğin olaya biz Sallabaş hastalığı derdik öyle araştır istersen belki bulursun...

saat 18:00 a kadar buradayım kayınço veteriner onun da fikrini alalım,oradan bir veteriner bulun derim bulaşıcı olabilir yazık olur hayvanlara ,maalesef Samsun tarafta da var hastalık, mücadele şart

sallabaş bu bütün kuşlarda oluyor ensesindeki damardan birikmiş kanı akıtınca geçiyor diye biliyorum

Hocam eskiden güvercin bakardık dediğin olaya biz Sallabaş hastalığı derdik öyle araştır istersen belki bulursun...
Teşekkürler hemen bakıyorum
soğuklardan filan olabilir mi hocam

geçmiş olsun

Büyük bir yerdeler tavukların hepsi ve hepsinin hareket etmesi ortamı ısındırıyor dün içeri girdim çiftlik evinden daha sıcak :) soğukdan olacağını sanmıyorum

teşekkür ederim

---------- Spam Engelliyici 12:50 ---------- Önceki Mesaj 12:47 ----------

sallabaş bu bütün kuşlarda oluyor ensesindeki damardan birikmiş kanı akıtınca geçiyor diye biliyorum

Ensesindeki birikmiş kanı nasıl akıtacağız peki? veterinere soruyoruz ilaç ve vitamin öneriyor. Sence bilmez mi ensesindeki kan akıtma olayını?

saat 18:00 a kadar buradayım kayınço veteriner onun da fikrini alalım,oradan bir veteriner bulun derim bulaşıcı olabilir yazık olur hayvanlara ,maalesef Samsun tarafta da var hastalık, mücadele şart

Zaten şuanda hasta olan hayvanları normal hayvanların yanına koymuyoruz onları ayrı bir yerde yediriyoruz vitaminsizlikten dolayı yazıyor internette kafam çok karışık :)

Teşekkürler hemen bakıyorum

Büyük bir yerdeler tavukların hepsi ve hepsinin hareket etmesi ortamı ısındırıyor dün içeri girdim çiftlik evinden daha sıcak :) soğukdan olacağını sanmıyorum

teşekkür ederim

---------- Spam Engelliyici 12:50 ---------- Önceki Mesaj 12:47 ----------

Ensesindeki birikmiş kanı nasıl akıtacağız peki? veterinere soruyoruz ilaç ve vitamin öneriyor. Sence bilmez mi ensesindeki kan akıtma olayını?

Zaten şuanda hasta olan hayvanları normal hayvanların yanına koymuyoruz onları ayrı bir yerde yediriyoruz vitaminsizlikten dolayı yazıyor internette kafam çok karışık :)

muhabbet kuşu gruplarında öyle yaptırıyorlar ilaç uzun sürer

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri