Taylanda Para Göndermek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denizkan38

Kayıtlı Üye
Konu başığında da gördüğünüz üzere arkadaşlar tayland a en güveli para gönderme aracı sizce nedir çok yöntem vs var ama acaba hiç ihtiyacı olup uzakdoğuya felan para gönderip alan var mı?

western union la gönderebilirsin istedigin ülkeye.Ne kadar komisyon alıyorlar bilmiyorum gönderecegin paraya bağlı.

En uygunlardan biri xrp gibi altcoinlerle, ne kadar yollayacaksin yardimci olabilirim. Tayland da yasiyorum.

western union ile 3 kez tayland'a para gönderdim hiç bi sıkıntı yaşamadım

bitcoin ile hızlı ve çok ucuz gönderebilirsiniz

En uygunlardan biri xrp gibi altcoinlerle, ne kadar yollayacaksin yardimci olabilirim. Tayland da yasiyorum.

coin vs ile hiç denemedim bilmiyorum

---------- Spam Engelliyici 18:15 ---------- Önceki Mesaj 18:14 ----------

bitcoin ile hızlı ve çok ucuz gönderebilirsiniz

hıc denemedım bılmıyorum. cekecek kısı dırek nakıtmı alabılıyor yoksa oda hıc anlamaz

---------- Spam Engelliyici 18:16 ---------- Önceki Mesaj 18:15 ----------

western union ile 3 kez tayland'a para gönderdim hiç bi sıkıntı yaşamadım

western ı bılıyorum ama hıc yollamadım sanırm en guvenlısı.
bılıyormusunuz pekı a kısısıne yolladıgımız parayı taylanda herhangı bır sehırde noktada her hangı bır western uye ısyerınden cekebılıyormu yoksa bellı bır noktadanmı cekebılıyorlar

---------- Spam Engelliyici 18:16 ---------- Önceki Mesaj 18:16 ----------

western union la gönderebilirsin istedigin ülkeye.Ne kadar komisyon alıyorlar bilmiyorum gönderecegin paraya bağlı.

bnde westernı gordum sankı hem duydugum hem bıldıgım guvenlı olarak

---------- Spam Engelliyici 18:17 ---------- Önceki Mesaj 18:16 ----------

Transferwise ile güvenli şekilde gönderebilirsin

https://bit.ly/2J68lPJ

Transferwise bunuda aramalarda gordum hocam.
guvenırlıgını bılmedıgım ıcın uzun ıncelemedım bırde burdan gonderdıgımız parayı bu sıstem orda nereye yatırıor yanı alıcı nerden cekebılıyor nakıt olarak

Western union para gönderimi çok basit, göndereceğin ülke ismi ve alıcının ad soyadını yazıyorsun yalnız dikkat et tek harf bile eksik veya hatalı yazılmışsa gönderdiğin parayı alamaz, taylandda western union post ofisler var hemen hemen her yerde, parayı gönderdikten sonra MTCN numarası verecek o numarayı alacak kişiye gönder o kişide ofise gidip parayı çeker, mesai saatleri içindeyse 1 dk içinde parayı çeker, isim soyisim hatalıysa 90 tl gönderim ücreti kesiyorlar

Transferwise bunuda aramalarda gordum hocam.
guvenırlıgını bılmedıgım ıcın uzun ıncelemedım bırde burdan gonderdıgımız parayı bu sıstem orda nereye yatırıor yanı alıcı nerden cekebılıyor nakıt olarak

Gayet güvenilir ben 1 yıldır kullanıyorum.
O ülkedeki bankasına çekebilir siz onun Transferwise hesabına gönderiyorsunuz parayı oda bankasına çekiyor işlem ücretleri çok düşük

Hocam şöyle düşünün bitcoini biz ülkemizde dolar alıp tl ye çeviriyoruz bunuda aynı şekilde oradaki bir borsadan örnek biz btcturk'ten çeviriyoruz bunun gibi bir yerden paraya çevirebilir

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. birçok yol olmasına rağmen orada yaşayan [MENTION=7847]cansuyildiz[/MENTION] hocam yardımcı oldu sağolsun.

konu kilitlenebilir. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri