Tazminatla tehdit ediliyorum

• Kullanıcı Barnabas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Barnabas

Kayıtlı Üye
Youtube'a bir tane film attım. Adamlar telif atmayı bilmiyor olacakki özel mesaj atıp videoyu kaldırmamı kaldırmazsam hukukçular ilgilenecek diyorlar. tazminatla karşılaşmamak için kaldırın diyorlar. napıyım? adamlar telif atamıyor sonuçta.

вαттυѕαу;177071' Alıntı:
Attıkları kanalı ve tam mesajı yazar mısınız.

Kanalı paylaşmayımda mesaj böyle;
Merhaba;

Sayfanızda yer verdiğiniz X filminin tüm telif hakları bize aittir. Sizden acil olarak filmi sitenizden kaldırmanızı istiyoruz. 1 saat içerisinde konu ile hukukçularımız ilgilenmeye başlayacaktır. Konu tazminat gerektirecek bir konudur zor durumda kalmamak için derhal videoyu kaldırınız.

Filmin gercekten yapimcisiysa bence korkman gerek hocam arastir bi mesaj yollayan adami, hatta bilgi iste ispatini kanitini iste.

Filmin yapım şirekiyse eğer dava edebilir.Ama uzar da uzar uğraşmaz kimse.Göz korkutuyorlar.

Yapım şirketine ait olduğuna kesin olarak eminim. Adamlar kendi sitelerinden başka hiçbir yerde paylaşılmamasını söylüyorlar. Filmin önünde de yazıyor bu. Youtube a atıp face sayfamda paylaşınca, hem youtube hem de facebook tan sayfalarıma mesaj attılar.

Ben telif gelene kadar beklemeyi düşünüyorum. Doğrumu yapıyorum sizce?

hocam kaldırın ozaman adamlarla ne uğraşıcaksınız boşu boşuna 3-5 kuruş için

kaldır gitsin hocam gerçek olsa büyük maddi zararla karşılaşabilirsin. Kaldırmazsan eğer 300-500 liradan olursun çok izlenim alan video ise.

Kanalın linkini paylaşmıyorsunuz , O Zaman siz karar verin gerçek kanal mı degil mi diye , Gerçek kanal ise dediklerini yapın .

hangi yapımcı telif atmayı bilmez ya çoks açma gercek yapımcıalr olsa kanalınızı aında gümletir

Kanal gerçektir arkadaşlar ama telif atmayı bilmiyorlar. Yada content id almayı. Sadece dava açmakla tehdit ediyorlar. Ve verdikleri sürede(1 saat) doldu.

adamlar kesinlikle gerçek telif sahibi oldugunu biliyorsan bu konuyu açmak gereksiz hocam yani yapılacak şey basit,silecesin :)

Doğru yapmıyorsun. Mahkemelik olursun. Yabancı bir filmse ve bu mesaj atanad Türkiyedeki dağıtımcıysa mesaj atması normaldir. Uzun yıllardır film işindeyim bilirim. Bir çok yetkili veya avukat telif atmyor mesaj atar uyarır 3 güne kaldırmazsan başın belaya girer. Mesajı,adamın adını ve diğer şeyleri paylaş bakalım kimmiş.

---------- Mesaj saat 20:19:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:18:50 civarında gönderildi. ----------

Kanal gerçektir arkadaşlar ama telif atmayı bilmiyorlar. Yada content id almayı. Sadece dava açmakla tehdit ediyorlar. Ve verdikleri sürede(1 saat) doldu.

adamlar telif atmayı çok iyi biliyordur merak etme :) sadece iyi niyyet olarak uyarmış. Telif yesenmi iyidir yoksa böylemi? :rolleyes:

keşke bütün hepsi böyle yapsa
insan gibi söyleyin kaldıralım telif atmak nedir ya :D

Telif verse ozur mesaji atip kaldirmasini istersiniz mesaj atmislar iste telif kaldirtmaya ugrasmayin zarar gormesin kanaliniz

Samsung Galaxy S4 ile gönderildi yazım hatası olabilir

tamam sildim arkadaşlar..şöyle düşündüm
3-5 kuruş için deymez..

Hep diyorum profesyonel işlerden uzak durmak gerekiyor (Film,dizi,spor,şarkı) olmaz olmaz diyoruz ama bir gün birinin başı fena yanacak.

bana saçma geldi.Adamlar koskoca yapımcı ve telif atmayı,film haklarını korumayı bilmiyormu gerçekten ?Bana çok acizce geldi.Bende geçen attım film adamlar direk attı telifi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri