TBM "0", Çok Düşük

vbmaster96

Kayıtlı Üye
TBM ler neden bu kadar düşük sizce?
q0z1r.png
[/url][/IMG]

valla bende 1 tık var 0.00 tbm şaşkınım

kategori ve kanalın türkçe olmasından kayaklanıyor sanırım bende de aynı sorun var 0.05 i geçmedim bi türlü görünen o ki türk reklam verenler google 'ı fena kazıklamış :D

kategori ve kanalın türkçe olmasından kayaklanıyor sanırım bende de aynı sorun var 0.05 i geçmedim bi türlü görünen o ki türk reklam verenler google 'ı fena kazıklamış :D
acısını çıkartıyor yani googleda :) senmisin kazıklayan vayy :)

tık yansıdıktan sonra TBM gelebiliyor bazen .
büyük ihtimal yine 0.01 Tbm gelmiş olabilir .
biraz beklerseni yansıyabilir , tam bilgim olmamakla birlikte böyle olabilir .

açıkcası 0,01 de çok çok çok çok düşükmüş :( beklicez dostum düzelcektir...başka biş yolu yok

Aynen sabah bende 0.02 ile açtım günü şimdi baktım 5 e çıkmış inş. yükselir sizinkide.

arkadaşlar seçtiğiniz etiketlerden kaynaklanıyor. hangi kategori olursa olsun etiket çalışması mutlaka yapılmalıdır. benim tbm şuan 0.26

acaba her gün mü böyle yoksa bugünmü tbm bizim de bazen böyle oluyo önemli olan onu sabitlemek her gün bu şekilde kalamsını sağlamak.

arkadaşlar seçtiğiniz etiketlerden kaynaklanıyor. hangi kategori olursa olsun etiket çalışması mutlaka yapılmalıdır. benim tbm şuan 0.26

seçtiğim etiketler sadece yüklediğim video ile ilgili, kombinasyonlarını yapıp yenisini ekliyorum, örnek:

"film izle", "izle film" gibi...

bunun başka bi yolu yokmu daha ne yapabiliriz???

Oha 0.01 - 0.00 nedir neredeyse - olacak üstüne para vereceksin yani harbiden yuh. Bu kadarı cidden çok anormal bir durum bence yani sırf Türkçe diye bu kadar düşmemesi lazım. Kategori nedir tam olarak ne tür videolar paylaşıyorsun film mi?

arkadaşlar bu konuyla alakalı bir başlık açmam gerekli galiba.
sabit etiketler kullanacağız. mesela hayvanlarla alakalı kategorimiz varsa varsayılanlara o etiketleri kaydedin. bütün videolara aynı etiketi yapıştırın. ama o etiketler nasıl bulunur işte asıl önemli olan ...
sabit mi diyen arkadaş son 2 gün ve bugünün anlık tbm si...

Oha 0.01 - 0.00 nedir neredeyse - olacak üstüne para vereceksin yani harbiden yuh. Bu kadarı cidden çok anormal bir durum bence yani sırf Türkçe diye bu kadar düşmemesi lazım. Kategori nedir tam olarak ne tür videolar paylaşıyorsun film mi?

Çoğunlukla film ve animasyon kategorisinde çizgi film paylaşıyorum, ondan değildir heralde :P

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri