TBM 1€ oldu artik korkmaya basladim ...

bu aralar merakim oyunlara sardi :) bu yastan sonra kaderde cocuk oyunlari oynamakta varmis :)))

hocam senin paylaşımlarını takip ediyorum ben bu arada video da paylaşıyosun merak ettiğim şu senin paylaştığın bir videoyu adam girip sahte tıklamalarla yıpratıyo olmasın aklıma geldi aklıma geldi sadece

hocam senin paylaşımlarını takip ediyorum ben bu arada video da paylaşıyosun merak ettiğim şu senin paylaştığın bir videoyu adam girip sahte tıklamalarla yıpratıyo olmasın aklıma geldi aklıma geldi sadece

sahte tik olsa TO yüksek olurdu. Hem ben korumami yaptim bir form dolduruyorsun onu gönderiyorsun korkum bu yönden degil ama basimada geldi yani...

baktilar gördüler sahte telifden sahte tiktan kapattiramiyorlar en son cagre dislike vermek oldu bi dislikelerle sorunum var iste...

Birde haksiz yere banlanan o arkadasimin olayi aklimdan cikmiyor "reklam politikamiza zarar veriyorsunuz" gibi birsey yaziyordu

ama düsüncen ve önerin icin sagolasin

sahte tik olsa TO yüksek olurdu. Hem ben korumami yaptim bir form dolduruyorsun onu gönderiyorsun korkum bu yönden degil ama basimada geldi yani...

baktilar gördüler sahte telifden sahte tiktan kapattiramiyorlar en son cagre dislike vermek oldu bi dislikelerle sorunum var iste...

Birde haksiz yere banlanan o arkadasimin olayi aklimdan cikmiyor "reklam politikamiza zarar veriyorsunuz" gibi birsey yaziyordu

Şu korumayı bizede anlatırmısın bugün tık sayım çok arttı. Nasıl dolduruyoruz neler yapıyoruz..
Günlük tık sayım 80-100 lerdeyken bugün 250 çıktı.

Hocam sahte tık olabiliyor. Bunu sen yapmıyorsun ama senin düşmanın olan biri yapabilir. Günde 100 kere aynı ip den tıklarsa adsensen büyük riske girer. Bu yüzden dedim.. Sende günlerdir böyleyse sıkıntı çıkmaz heralde.. Günlük artışlarda hemen support a bildirin sahte tıktan şüpheleniyorum diye.

Adsense destek form sitesinde yöneticinin bir mesajına rastlamıştım, Sayfa görüntüleme ile tıklama arasında %10 tıklama normal bir durumdur, bunun üstü şüpheli işlem olarak algılanıyor ve incelemeye alınabiliyor diye bir mesaj okumuştum..

Şu anki durum ;

Ama şöyle birşey var, 1 ay öncesine kadar 26 k ya bu tıkı alamıyordum, kanalım 3 gün önce kapandı, 1 gün sıfır ile kapattım, bu görüntüleme 2 günlük kanalın değerleri, yani demek istediğim ani bir değişim var tüm değerlerde ama kazanç arasında bu yeni kanal eski kanala göre 40 tl fazla kazanıyor..

Bakalım kısmet bekliycez görecez, sanmıyorum sıkıntı yaşamam çünkü 23 k ya o tık normal gibi geldi..

Adsense destek form sitesinde yöneticinin bir mesajına rastlamıştım, Sayfa görüntüleme ile tıklama arasında %10 tıklama normal bir durumdur, bunun üstü şüpheli işlem olarak algılanıyor ve incelemeye alınabiliyor diye bir mesaj okumuştum..

Şu anki durum ;

Ama şöyle birşey var, 1 ay öncesine kadar 26 k ya bu tıkı alamıyordum, kanalım 3 gün önce kapandı, 1 gün sıfır ile kapattım, bu görüntüleme 2 günlük kanalın değerleri, yani demek istediğim ani bir değişim var tüm değerlerde ama kazanç arasında bu yeni kanal eski kanala göre 40 tl fazla kazanıyor..

Bakalım kısmet bekliycez görecez, sanmıyorum sıkıntı yaşamam çünkü 23 k ya o tık normal gibi geldi..

Normal hocam normal :)

icime kurt düsüren o olay iste adami sebebsiz yere "zarar veriyorsunuz" sebebiyle banlamislardi hemde Adsense ban... :rolleyes:

Hocam bende özgünüm ve hiç bir sıkıntı yok ya bu kadar takma,rahat ol ,aç filmini ayaklarını uzat ve izle ,benim günlük yaptığım şeyler. :)

Merhaba,

ilk YouTube'da para kazanmaya baslarken TBM orani 0,05€ ile 0,10€ arasiydi

1 Ay sonra Özgün videolarim izlenmeye basladi tbm 0,10€ ile 0,15€ arasi oldu

YouTube Türkiye kapanma döneminde TBM 0,30€ - 0,60€ civari degismeye basladi

YouTube Türkiye'ye tekrardan acildi TBM düser dedim düsmedi ve izlenim artti

Tek kanaldan simdiye kadar para kazaniyordum ikinci özgün kanalimi actim ve onuda para kazanmaya actim Cizgi film hakkinda TBM bugün 1€ buldu neredeyse tik basi 3TL aliyorum

Bu kadar yüksek TBM bir zarari varmidir ?

hocam özgün diyorsun ...çizgi film den bahsediyorsun nasıl özgünlük anlamadım çizgi film mi yapıyorsun :)

yahu dislike ne kardeşim ayıptır kimse keyfinden oturup saçma oyunları oynamıyo ki
amaç para kazanmak beğenmesende ver beğeniyi yada hiç bişey yapma tarafsız kal zor türkiyede iş yapmak ister sanal olsun ister gerçek işyerin olsun çekememezlik diz boyu inşallah korktuğun gibi olmaz maşaallah

yahu dislike ne kardeşim ayıptır kimse keyfinden oturup saçma oyunları oynamıyo ki
amaç para kazanmak beğenmesende ver beğeniyi yada hiç bişey yapma tarafsız kal zor türkiyede iş yapmak ister sanal olsun ister gerçek işyerin olsun çekememezlik diz boyu inşallah korktuğun gibi olmaz maşaallah

Banami laf atiyorsun dislike verenleremi anlamakta biraz zorlandim :D

Ben begenmedigim videolara dahil "LIKE" veriyorumki arkadasimizin videosu yükselsin kazansin... ama maalesef burda paylastigim her videolara dislike verildi 3 like veriliyorsa 20 dislike öyle bir ortamdayiz maalesef (bildigim bir kac kisi var zaten bunu yapanlarin... 3 banli 1 hala yasiyor :) )

hocam özgün diyorsun ...çizgi film den bahsediyorsun nasıl özgünlük anlamadım çizgi film mi yapıyorsun :)

oyun oynuyorum

Oyun videoları yükleyerek günde ortalama 70€ kazanıyorsan bence hiç bozma, hatta 2-3 günlük hasılatınla profesyonel cihaz alıp onlarla çekim yapabilirsin. Toplamda kaç kanalla çalışıyorsunuz?

Banami laf atiyorsun dislike verenleremi anlamakta biraz zorlandim :D

Ben begenmedigim videolara dahil "LIKE" veriyorumki arkadasimizin videosu yükselsin kazansin... ama maalesef burda paylastigim her videolara dislike verildi 3 like veriliyorsa 20 dislike öyle bir ortamdayiz maalesef (bildigim bir kac kisi var zaten bunu yapanlarin... 3 banli 1 hala yasiyor :) )

oyun oynuyorum
sana lafım yok:)
hani diyorum buraya video atıyorsun destek olunsun, eksikler söylensin diye peşine dislike geliyor halbuki konu altına beğenmedim şurası kötü vs. gibi yorumlar gelse daha hoş olur insanlık bunu gerektirir
bana da ilk zamanlar kaç kişi yardım etmek istediyse sonunda baktım ki kazıklanmışım
o yüzden senin videolarına dislike verenlere para kazanana destek ol ki işin rast gitsin diyorum
kimse kimseye karışmasa/destek olsa herkes kazanacak ama kimse önemsemiyor bunu

Oyun videoları yükleyerek günde ortalama 70€ kazanıyorsan bence hiç bozma, hatta 2-3 günlük hasılatınla profesyonel cihaz alıp onlarla çekim yapabilirsin. Toplamda kaç kanalla çalışıyorsunuz?

Hayir yanlis anlasildim. benim TBM zaten normal günlerde hep 0,30€ - 0,40€ arasi degisiyor sadece cumartesi pazar 0,60€ oluyordu neden bilmiyorum taaki bu ikinci kanali acilana kadar cogaldi yani tek cizgi filmden kazanmiyorum o miktari.

Toplam 2 kanal calisiyorum. Bakalim bu konu tutarsa ilerletmeyi düsünüyorum.

sana lafım yok:)
hani diyorum buraya video atıyorsun destek olunsun, eksikler söylensin diye peşine dislike geliyor halbuki konu altına beğenmedim şurası kötü vs. gibi yorumlar gelse daha hoş olur insanlık bunu gerektirir
bana da ilk zamanlar kaç kişi yardım etmek istediyse sonunda baktım ki kazıklanmışım
o yüzden senin videolarına dislike verenlere para kazanana destek ol ki işin rast gitsin diyorum
kimse kimseye karışmasa/destek olsa herkes kazanacak ama kimse önemsemiyor bunu

Ne güzel yazdin keske herkes öyle olsa! Sana kötülük yapana sen iyilik yap bu üstün ahlak gerektirir. Bir zamanlar bende böyle düsünüyordum taaki bu olay kendi basima gelenene kadar simdi öyle insanlara hakkimi dahi helal etmiyorum (art niyetli yapanlara) ne garip dimi? :)

Özgünsün özgün kal :D Hiçbir zararı yok :D Benimde bu yeni açtığım Korsan Muhendis tbm oranı nerdeyse 0.10 0.20 civarında :)

Hocam hani şimdi adsense'e birden fazla kanal bağlıyoruz ya ? Bi kanalım özgün benim diğerleri spam TBM hepsinin ortalamasınımı alıyor anlayamadım

Ne helal edeceğim valla bana bir zarar verildiyse hemen Allaha dönüyorum yarabbim sen en iyisini bilirsin hakkıma giren bu vatandaşı dünyada ve ahirette sana havale ediyorum diye söylüyorum ahirette lazım günahlarımı kim alacak ilk başlarda kızıyosun ama sonrasında ahiretteki hesaba bakınca bi huzur geliyo iyiki kazıklanmışım diyecek gibi oluyon neredeyse:)

Ne helal edeceğim valla bana bir zarar verildiyse hemen Allaha dönüyorum yarabbim sen en iyisini bilirsin hakkıma giren bu vatandaşı dünyada ve ahirette sana havale ediyorum diye söylüyorum ahirette lazım günahlarımı kim alacak ilk başlarda kızıyosun ama sonrasında ahiretteki hesaba bakınca bi huzur geliyo iyiki kazıklanmışım diyecek gibi oluyon neredeyse:)

hic gülecegim yoktu ya iyiki kaziklanmisim :D

Hocam hani şimdi adsense'e birden fazla kanal bağlıyoruz ya ? Bi kanalım özgün benim diğerleri spam TBM hepsinin ortalamasınımı alıyor anlayamadım

Bu soruya ne evet diyebilirm ne hayır fakat şunu söylüyebilirmki herk kanalın için özel bir analiz bölümü olmadığına göre büyük ihitmalle ortalamasını alıyordur

Hocam sahte tık olabiliyor. Bunu sen yapmıyorsun ama senin düşmanın olan biri yapabilir. Günde 100 kere aynı ip den tıklarsa adsensen büyük riske girer. Bu yüzden dedim.. Sende günlerdir böyleyse sıkıntı çıkmaz heralde.. Günlük artışlarda hemen support a bildirin sahte tıktan şüpheleniyorum diye.

4183inciw1914235.jpg

Görüş bildirden mi bildiriyoruz dostum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri