TBM Artırmanın 1 yolu

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar daha demin bir arkadaşın sorusu vesilesiyle aklıma bir şey geldi.Şimdi malumunuz video başlamadan önce reklamlar çıkıyor.Yani video reklamlar.Bu reklamlar çıktıktan sonra o videonun içinde metin-flash reklamlar görülmüyor.Dolayısıyla biz video reklamlarını kaldırırsak metin reklamlarına yol vermiş olacağız.Bu da demek oluyor ki 10 kişi video reklamına tıklayıp ta 10*0,03-5 gibi rakamlar alacağımıza 10 kişiden 2 kişi metin reklamlarımıza tıklar ve tbm kat kat daha fazla olur.Yanlış düşüncede miyim?fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

evet truwiev reklamını kaldırınca tbm artıyor ama sürümden kazanamassınız bu sefer Truwiev'in güzelliği izlenim başı para almak tıklayandanda tıklamayandada alıyorsun.. denemiştim gerek yok bunlara kazancınızı iyice düşürmeyin.
illa yapcam diyorsanız; eğer ki günlük 20k gibi izlenim alıyorsanız hiç yapmayın
az video'm var zaten günlük 1 2 k anca izlenim alıyorum derseniz tık'ınızın fiyatını arttırabilirsiniz.. yinede maliyet düşürmeye giriyor..

Sağol quit önerilerin için...
evet truwiev reklamını kaldırınca tbm artıyor ama sürümden kazanamassınız bu sefer Truwiev'in güzelliği izlenim başı para almak tıklayandanda tıklamayandada alıyorsun.. denemiştim gerek yok bunlara kazancınızı iyice düşürmeyin.
illa yapcam diyorsanız; eğer ki günlük 20k gibi izlenim alıyorsanız hiç yapmayın
az video'm var zaten günlük 1 2 k anca izlenim alıyorum derseniz tık'ınızın fiyatını arttırabilirsiniz.. yinede maliyet düşürmeye giriyor..

Arkadaşlar daha demin bir arkadaşın sorusu vesilesiyle aklıma bir şey geldi.Şimdi malumunuz video başlamadan önce reklamlar çıkıyor.Yani video reklamlar.Bu reklamlar çıktıktan sonra o videonun içinde metin-flash reklamlar görülmüyor.Dolayısıyla biz video reklamlarını kaldırırsak metin reklamlarına yol vermiş olacağız.Bu da demek oluyor ki 10 kişi video reklamına tıklayıp ta 10*0,03-5 gibi rakamlar alacağımıza 10 kişiden 2 kişi metin reklamlarımıza tıklar ve tbm kat kat daha fazla olur.Yanlış düşüncede miyim?fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

bend ekonumda bununla ilgili sormuştum zaten...bu şekilde tbm artar ama tık azalır ortalama aynı olkuyor ben denedim

ben dün fark ettim bu olayı tüm reklamlarda truwiev kaldırdım şuan tmb 0,28 de normalde tbm 0,10-0,18 arası gidip geliyordu

tıklamada azalma var kazanç yarına kadar belli olur şuan net bişey diğemem ama tbm artmış durumda

---------- Mesaj saat 16:09:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:02:27 civarında gönderildi. ----------

çarşamba 325 tık = 51,19 $ kazanç
perşembe 264 tık = 57,50$ kazanç dün saat 23:30 ön reklamları kaldırmaya başladım

sabah bu rapor vardı normalde 300+ tık var bende

tıklamada azalma var kazanç yarına kadar belli olur şuan net bişey diğemem ama tbm artmış durumda

---------- Mesaj saat 16:09:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:02:27 civarında gönderildi. ----------

çarşamba 325 tık = 51,19 $ kazanç
perşembe 264 tık = 57,50$ kazanç dün saat 23:30 ön reklamları kaldırmaya başladım

sabah bu rapor vardı normalde 300+ tık var bende

dostum çok normal tık sayısı düşecek ama tık değeri artacak

sen önce 100 tık 0,05 ten 5 $kazanıyorsan
şimdi 60 tık 0,10 dan 6 $ kaznaırsın

çok normal tıkın düşmesi

O zaman bu video reklamlarını kaldırmak mantıklı gibi duruyor.Sonuçta düşük tbm değerli video reklamı yerine yüksek değerli metin-flash-resim reklamları görünecek videoda...

truwiew reklamları nasıl kaldıracağız yardımcı olabilirmisiniz

Video para kazanma seçeneklerini aktif ederken "Videomdan para kazanmak istiyorum" un altında True view reklamları var o seçilidir, onu kaldır...

teşekürler bende adsense hassas kategorilere bakıyordum çok saol!!!

Ya ben zaten her zaman ortalama TBM x Tıklama kadar para kazanıyorum. Tru view in izlenim başına para verdiğini ilk defa şimdi gördüm iyi bir özellikmiş ama bana 3 aydır bir etkisi olmamış o zaman çünkü hep tıklamalar kadar para almısım.

Neyse ekstra bir kanal actım onda tru view yok. Sizede öneririm direk böyle yapmaktansa test etmiş olursunuz en azından.

Bunu muslera hocamızın söylediği şeyle tecrübe ettim arkadaşlar.Eğer türkçe kanal üzerine çalışma yapıyorsanız yanında ingilizce kanal olsa bile bu tbm oranınızın düşük olmasına sebep olacaktır.Ufak bir öneri..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri