TBM artışı ile ilgili sorunum.

Murat Sarıkaya

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bu konudaki soruma araştır öyle konu aççılar yorum yapmasın.

Gerekli araştırmayı yaptım hala yeterli bilgi edinemedim yada okuduğumu anlamadım. Yardımcı olacaklar yorum yazsın. İlgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.

upfum.bmp

Fotoğraftada görünüyor. Başta tbm 0.50 iken 0.005 kadar düştüm 100%100 zarardayım.

Sizden merak ettiğim öğrenmek istediğim konu şu.

Benim yüksek beğenili sayfam var ordan izletiyorum videolarımı. Reklam tıklamamda fazla ama tbm yerlerde. Bunun sebebi şu mu hazır linkle izletiyorum?
yada izleyenler Türk mü?
yada yine facebook sayfamda paylaşsam izleyenler yabancılar olsa tbm daha fazla olur mu??

Tbm konusunda bilgi veren çok olmuş ancak herhangi ortam aracılığı ile paylaşımlardaki izlenim ve tıklamalarda tbm ile alakalı bir durumu açıklamamış.

Yada ben araştırıp bulamadım.

Bu konunun altına link vermek yerine açıklarmısınız?

Onun haricinde kazançlarım TL onu dolar yapabilirmiyim.

bu konudaki soruma araştır öyle konu aççılar yorum yapmasın.

Hocam bu forumda öyle bir kitle mi var?
Tırnak içinde belirtmişsiniz sanki.
Neyse, sorunuza gelelim.
O TBM oranınızın yüksek oldugu günler rastgele 2-3 tık aldıgınız günlerdir.
Gelirlerinizi ve kazanclarınızı oturttugunuz gün tbm oranınız olması gereken noktaya sabitlenmiştir.
Türkçe içerik çalışıyorsanız zaten 0.05 ile 0.12 arası bi TBM oranınız olacak.
Videolarınız kısaysa TBM oranı düşecektir.
Ayırca TL olan adsense'i de dolar yapamassınız.
Bol kazançlar.

Hocam bu forumda öyle bir kitle mi var?
Tırnak içinde belirtmişsiniz sanki.
Neyse, sorunuza gelelim.
O TBM oranınızın yüksek oldugu günler rastgele 2-3 tık aldıgınız günlerdir.
Gelirlerinizi ve kazanclarınızı oturttugunuz gün tbm oranınız olması gereken noktaya sabitlenmiştir.
Türkçe içerik çalışıyorsanız zaten 0.05 ile 0.12 arası bi TBM oranınız olacak.
Videolarınız kısaysa TBM oranı düşecektir.
Ayırca TL olan adsense'i de dolar yapamassınız.
Bol kazançlar.

Çok sağolun hocam Ama soruma yanıt alamadım galiba facebookta link oalrak veriyorum o etkilemez mi?

neyi etkilemez mi?
İzlenimleri etklier.TBM,tık,to etkilemez.

Yani şöyle ben 100 binlik bir facebook sayfasında videolarımı paylaşıyorum. izleyenler Türk olduğundan sanırım tbm düşük geliyor. Eğer ben yabancı bir facebook sayfasında videomu paylaşsaydım ve izleyenler yabancılar olsaydı tbm 0.70 lere çıkarmıydı?

Yani şöyle ben 100 binlik bir facebook sayfasında videolarımı paylaşıyorum. izleyenler Türk olduğundan sanırım tbm düşük geliyor. Eğer ben yabancı bir facebook sayfasında videomu paylaşsaydım ve izleyenler yabancılar olsaydı tbm 0.70 lere çıkarmıydı?

Hayır arkadaşım.İzleyenler isterse uzaylı olsun,video türkçe olduğu için çıkan reklamlar türkçe olacaktır ve TBM düşük olacaktır.Sen ingilizce bir videoyu İngilizce bir facebook sayfasında paylaşırsan %100 kazanç elde edersin.

Sayfa to gayet normal TBM düşük olmasının sebebi [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] arkadaşımın da bahsettiği gibi Türkçe içerikten kaynaklanır. Veya videonun yapısından içeriğinden, başlığından, etiketinden her şeyinden kaynaklanır.

Adsense de farklı ayarlarla oynamış olabilirsin reklam panelinden belki kapanmaması gereken reklamları kapatmış olabilirsiniz. Yani düşünürseniz bir çok sebep çıkar burada şunu beklemeyin.

Evet arkadaşım sorun senin etiketlerin. net bir cevap yok. Her şey olabilir. İyi geceler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri