Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hadi bakalım bekliyoruz.İnşallah iyi işler çıkar ortaya. Bir de görüntü olarak Tam Rapor Görüntüsünü verebilir misin?
Ben bir problem var diye şüphe etmedim zaten. Ama dikkatli biri olarak resime baktığım anda caps alınan bölgenin orijinaliyle hiç benzeşmediğini gördüm ve sadece hatırlatmak istedim. Arkdaşlar; Aldığınız caps'ler üzerinde ne olursa olsun asla oynamayın, olduğu gibi paylaşın ki inandırıcılık düzeyi yüksek olsun.. tavsiyemdir.akşam ekleyeyim
---------- Mesaj saat 13:37:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:34:15 civarında gönderildi. ----------
paintte düzenleme yaparken resmi biraz yamulttum sanırım hocam.bir istatistik daha ekledim buyrun.
Abi bu resmi kim verdi?
Abi bu resmi kim verdi?
Ben bir problem var diye şüphe etmedim zaten. Ama dikkatli biri olarak resime baktığım anda caps alınan bölgenin orijinaliyle hiç benzeşmediğini gördüm ve sadece hatırlatmak istedim. Arkdaşlar; Aldığınız caps'ler üzerinde ne olursa olsun asla oynamayın, olduğu gibi paylaşın ki inandırıcılık düzeyi yüksek olsun.. tavsiyemdir.
---------- Mesaj saat 13:41:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:40:59 civarında gönderildi. ----------
Bu caps bana ait Emre kardeşim.. Ne oldu ?
mevzuya tam ayıkamadım benanaly. üst kısmını koymuş arkadaş,ben alt kısmını koydum,dediğim gibi videonun tbm oranın olduğuna inanıyorum.arkadaşın koyduğu istatistiği koyarsam tezi mi destekler nitelikte bir resim koymuş olmam ki
anlamadım ama neyse
---------- Mesaj saat 13:44:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:41:33 civarında gönderildi. ----------
iyi yaramıyor kimseye hakkatten r10'da da aynısı oldu.kendim kazanırım sıkıntı mı ? değil
Tamamdır kafa gitmiş bende.Uykusuzluktan dolayı bir takım şeyleri karıştırdım.
Kusura bakma.
La ne mal adamım.
Valla şuan kafa gitti.
---------- Mesaj saat 13:48:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:44:39 civarında gönderildi. ----------
Kimse bir şey demiyor zaten müdür. Forumda 5-6 kişi vardır TBM ile ilgili kolpa yapıp milleti kazıklamaya çalışan. Bu yüzden millet böyle işlerle uğraşan kişilere temkinli yaklaşıyor.
müdürüm.ben ne kolpası yapabilirim ? ücretsiz olarak yayımlayacağım e-book,paylaşım,konu her neyse.benim bir çıkarım mı varda bu işten ? forumu kandırınca elime ne geçer ki hem ? yanlış anlamayın size yüklenmiyorum,ilginiz için teşekkür ederim.gerekli yerlere mesaj gönderdim inş üyeliğim tez zamanda silinir.Tamamdır kafa gitmiş bende.Uykusuzluktan dolayı bir takım şeyleri karıştırdım.
Kusura bakma.
La ne mal adamım.
Valla şuan kafa gitti.
---------- Mesaj saat 13:48:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:44:39 civarında gönderildi. ----------
Kimse bir şey demiyor zaten müdür. Forumda 5-6 kişi vardır TBM ile ilgili kolpa yapıp milleti kazıklamaya çalışan. Bu yüzden millet böyle işlerle uğraşan kişilere temkinli yaklaşıyor.
müdürüm.ben ne kolpası yapabilirim ? ücretsiz olarak yayımlayacağım e-book,paylaşım,konu her neyse.benim bir çıkarım mı varda bu işten ? forumu kandırınca elime ne geçer ki hem ? yanlış anlamayın size yüklenmiyorum,ilginiz için teşekkür ederim.gerekli yerlere mesaj gönderdim inş üyeliğim tez zamanda silinir.
Yoksa sen benim paylaştığım caps üzerinde oynama yaptığımı mı ima etmeye çalıştın Emre ? Bak bu yaşlı kalbimi kırdın şimdiUçak gidiş dönüş biletin benden, gel bütün partner sayfalarımızın analytics raporlarına kendin bak ve dön
![]()
Yok abi uykusuzluk. O yüzden saçmaladım.Senin parayı kırdığını biliyoruz.
Gelmeye gerek yok.
Kusura bakma tekrardan.
![]()
Olmadı, kızmaca yok şimdi bak.. Ben abinizim ve kimse üzülsün istemem.. Sadece resimler üzerinde oynanma var ve inandırıcılığınız zedelenmesin diye bunu sakın yapmayın diye tavsiyede bulundum. Yoksa asla kimsenin direkt şüphe ettiği filan yok, emin ol..
Konu nedir ne degildir bilmiyorum ama sen neden bu kadar alindin ki hocam? Okudugum kadariyla sonucta satmiyosun etmiyosun.Elinde bi tez varsa bunu paylasiyosun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.