TBM arttırmak ?

• Kullanıcı Ariva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
kanalların varsıyılanlarına ve kanal anahtar kelimelerine etiketler girdim tbm 0,03 le başladı güne.hiç girmeseydim daha iyiydi?

siz dolduruyor musunuz oraları...

kanalların varsıyılanlarına ve kanal anahtar kelimelerine etiketler girdim tbm 0,03 le başladı güne.hiç girmeseydim daha iyiydi?

siz dolduruyor musunuz oraları...

Güne öyle başlar akşama doğru yükselir. Bende de bazen aynı durum olabiliyor.

Serkan beyin yazdıklarına göz gezdir , inanılmaz değişim olur , çok değerli bilgiler var

özelden neden anlatıyosunuz ki buraya paylaşın bilgilerinizi forum bu amaçla kurulmadı mı ?

Bence tbm arttırmak için gerçi daha uygulamadım ama benimde şu an tbm 0.10 ile 0.15 arasında değişiyor. bi haftadır flash reklamlar dan tık almaya başladım günde 1 tık alarak tbm yi 0.40-0.50 ye çıkarıp gün içerisinde ortalama 0.25 ile 0.35 arasında seyrettiğini gördüm.

Yani flash reklam tıklattırırsak tbm yükselir diye düşünüyorum . bunun için bir adet çizgi film kanalı kurmak yeterli olabilir diye düşünüyorum.

Herkez bu şekilde bilgilerini gözlemlerini paylaşırsa bu forumdaki herkez yararlanabilir .

Not: Yabancı içerik çalışıyorum.

Daha oncede dedim simdi de diyim

Onemli olan tbm degil bgbg olmali. Bgbg 4-5 liranin altinda kapiyosan sorun var demektir.

Sayfa o yu artirmanin yollari var forumda arastirip once o calismalari yap. Bgbg hala 5 liranin altindaysa hala. Yuklemis oldugun videolardaki etiktlerde calisma yap. Muslera06 nin etiketler icin bi konusu vardi. Ordan bakabilirsin.

Bide cok az bile turkce calisiyosan tbm 10 kurusu gecmez hocam.zannetmiyom.

Arkadaşlar tekrar konu açmamak için buraya yazıyorum.

Benim tbmler 0.10'larda, şimdi video etiketlerinin içine veya açıklama kısmına tbmsi daha yüksek olan niche kelimeler yazsam ama benim video konusuyla alakasız tabi sizce bi sorun olur mu ?

Arkadaşlar tekrar konu açmamak için buraya yazıyorum.

Benim tbmler 0.10'larda, şimdi video etiketlerinin içine veya açıklama kısmına tbmsi daha yüksek olan niche kelimeler yazsam ama benim video konusuyla alakasız tabi sizce bi sorun olur mu ?

Olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri