Tbm Çalışması Yapan

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mumru

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar yabancı icerik tbm calısmasından anlayan bu tbm yi yükseltebilecek var mı ? Hayrına yada parayla yapabilirim diyecek olan iletişime gecebilir mi üzülüyorum bu tıka bu para..Genelde hep böyle tbm.
30 Haz 2014 Pzt
46.706
1.558
3,34%
0,06 TL
2,15 TL
100,54 TL

eğer elinden gelen varsa arkadaşa yardımcı olsun derim zira bu adam kimseden yardımını esirgemiyor.

Merhaba arkadaslar yabancı icerik tbm calısmasından anlayan bu tbm yi yükseltebilecek var mı ? Hayrına yada parayla yapabilirim diyecek olan iletişime gecebilir mi üzülüyorum bu tıka bu para..Genelde hep böyle tbm.
30 Haz 2014 Pzt
46.706
1.558
3,34%
0,06 TL
2,15 TL
100,54 TL
Hocam belliki uzun içerik çalışıyosun ve bu oranlar pek değişmez max 0,08 TBM görebilirsin oda şansına kalmış :) . Ha nike kelime olayına girebilirsin adsense banlamasına neden olabilir riskli başkada buna razı olman gerek aylardır benim yeri geldi günlük 220k izlenime 0,06 tbm ye razı olduğum gibi.. :(

Hocam belliki uzun içerik çalışıyosun ve bu oranlar pek değişmez max 0,08 TBM görebilirsin oda şansına kalmış :) . Ha nike kelime olayına girebilirsin adsense banlamasına neden olabilir riskli başkada buna razı olman gerek aylardır benim yeri geldi günlük 220k izlenime 0,06 tbm ye razı olduğum gibi.. :(

anladım hocam sagolun

Elimden gelse yardımcı oldurdum ama aynı sorundan bende müzdaripim . Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
tesekkür ederim

eğer elinden gelen varsa arkadaşa yardımcı olsun derim zira bu adam kimseden yardımını esirgemiyor.

cok tesekkür ederim yorumunuz icin

Ülkeden ülkeye çok fark ediyor hocam. Bir de hassas kategoriler bende açık hepsi TBM genelde 14-19 krş arası.

Kardeş hangi dilde çalıştığını bilmiyorum ama eğer ingilizce çalışıyorsan 0,10 nun altını görmemen gerek. Türkiye ve benzeri üçüncü dünya ülkeleri için normal gösterdiğin tbm oranları.

anladım arkadaslar baska bir kanal acıcam farklı bir dilde birde ona bakayım sanırım ülkem bozuk. :D

ne çalıştığını bilmeden yardımcı olamam sana ona göre etiket yazayım özel mesaj at bana

Hocam hassas katagori açıkdan kastınız nedir?

Adsense panelinde hassas kategoriler var +18 hariç açık bende.
adsense-kategori-engelleme-e1295736783714.jpg

Adsense panelinde hassas kategoriler var +18 hariç açık bende.
adsense-kategori-engelleme-e1295736783714.jpg

hocam resimdeki sizin engelledilerinizmi?
Sizin yaptığınız neyse bende onları engelleme istiyorum.

hocam birde verdiğiniz linte iki yerdede hassas katagori bölümü var. Hangisindekine uygulamam gerekli?,
Hem içerikte hemde içerik barındırıcısında var.
oQb4L2.png

Teşekkürler

hocam resimdeki sizin engelledilerinizmi?
Sizin yaptığınız neyse bende onları engelleme istiyorum.

hocam birde verdiğiniz linte iki yerdede hassas katagori bölümü var. Hangisindekine uygulamam gerekli?,
oQb4L2.png

Teşekkürler

Hocam resmi google dan buldum. Benim kumar hariç hepsi açık durumda.
Hassa kategoriler açıksa zaten bir de kapatıp deneyin derim. Ya da TBMsinin düşük olduğunu düşündüğünüz kategorileri engelleyin.

Hocam ben etiketleri değiştirmeniz taraftarıyım sağlam bir araştırmayla.Benim de TBM 0,5 civarı idi,etiketleri ayarladıktan sonra 0,9 - 0,10 civarında seyretti hep.
Pm atarsanız detaylı yardımcı olabilirim hocam.

minnos videolu anlattı forumda arayın bulursunuz muhakkak uygulayın onu.

Türkçe çalışıyosan normal.Ben ingilizce türkce karısık calısıyorum.Gece tbm 0.12 ken gün sonunda 0.7 e düşüyor.

hocam bgbg 2,15 tl :( benim 0.98 kuruş :D yabancı benimde uzun video :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri