TBM Düşüşe Geçti NEDEN?

mehtap seçkin

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar TBM her hafta düşmeye başladı. İzlenme artıyo TBM düşüyo 0.15 lerden 0.07 lere kadar düştü ??? NEDEN NEDEN NEDEN offff

tbm, tık ortalamasıdır düşmesi/yükselmesi normal.

az ile yetinmesini bilmek gerekir sanki inişler çıkışlar olur :) Ayrıca izlenme yüzbinleri aştı ise 0,07 çokkkkkk iyi :)

ocak ayı geldiğinde şimdi dert yandığınız tbm leri arayacaksınız...

Eğer bunun yükseltme yolu varsa lütfen yardımcı olun bana

---------- Spam Engelliyici 13:03 ---------- Önceki Mesaj 13:02 ----------

ocak ayı geldiğinde şimdi dert yandığınız tbm leri arayacaksınız...

iyide ben özgün çalışıyorum. neden düşüyo ki anlamadım... ??? neden arayalım heralde 0.0001 olcak hali yok

öyle bir yol ne yazıkki yok :) google da dayım olsa belki torpil isterdik ama yok:D

Eğer bunun yükseltme yolu varsa lütfen yardımcı olun bana

---------- Spam Engelliyici 13:03 ---------- Önceki Mesaj 13:02 ----------

iyide ben özgün çalışıyorum. neden düşüyo ki anlamadım... ??? neden arayalım heralde 0.0001 olcak hali yok
yeni yılın başında youtube un reklam anlaşmaları son buluyor ve videolarda reklamlar nerdeyse hiç çıkmıyor.ilk 15 gün kadar fazla bir kazanç beklemeyin ocak ayından.genel aylık kazancınızın ancak üçte birini ocak ayında kazanacaksınız.o yüzden bu aylarda kazandıklarınızı kenara atın...

tbm konusuna gelince izlenim arttıkça maalesef düşer.zamanında yüksekse ve izlenim arttıkça düşüyorsa müdahale etmeyin.bir yerde yine dengesini bulacaktır.müdahale etmek zarar ettirebilir.face-google linkleri adsensenizden engelli değilse ve kazandırmayan kategoriler engelli değilse onların ayarı yapılabilinir sadece

Bu ay ne yaptın yaptın.
Ocak'ta tüm forum oturup ağlıyoruz.
:D

Geçen ocak ayı geldi aklıma :)

Daha bu işe yeni başaladığım sıralardı, millet forumda resmen yakınıyordu, kazançlarım düştü diye.
Ben daha yeni başladığım için ocak sonunda kesinleşen 9 lirama o kadar sevinmiştimki :D

video ortası reklam aralıkların 7 den sonra başlıyorsa ilk 7 dakkaya bir reklam koy hatta ilk 1 dakkaya örnek bir reklam aralığı yazayım : 00:11,7:22,15:46. .. .. .

Ben inanmıyorum bu anlaşmalar bitiyor tbm düşüyor olayına. Şimdi girdim 2012 aralık ayına. 2013 ocak ayına baktım. ortalama izlenim kasım ayında daha fazla.Ama Kazanç ocak ayında daha fazla. Hatta Kasım ayında en yüksek tbm 0.37 almışım. Ocak ayında 0.64 tbm almışım.
Gerçi şu 2 aydır benimde tbm ler 0.12-0.17 arasında. Bu şirketlerin tık başına verdiği ücretlere göre değişiyor diye biliyorum. Kategorini değiştirmediğin sürece tbm lerin iniş artış yaşıyorsa senden kaynaklı birşey yoktur kardeş.

Ve ayrıca youtube veya google ye reklam verenler 1 yıllık 1 aylık vs vermiyor. Bütçeyi belirliyor. O bütçe ne zaman biterse reklamın süreside öyle bitiyor. Google btün bütçeleri aralık sonunda bitirecek kadar akılsız değildir.
Bi tane pizza reklamı var. Bilmeyen yoktur. Adam elinde çevirip duruyor. O reklamın tbm si en fazla 0.10 dur ama en az 1 yıllıkdır. Her o reklamla karşılaştığımda adam ne kadar para bastı merak ederim.

kategoriyi değiştir,yoksa bi yolu yok tbm artırmanın google işi bg yüksek olsun yeter bana :)

kategoriyi değiştir,yoksa bi yolu yok tbm artırmanın google işi bg yüksek olsun yeter bana :)

olaydan çakmadığınız buradan belli oluyor. :) 1k izlenim başı 30 TL geliyorsa bu TBM lerden kaynaklıdır.5TL geliyorsada tbm lerden kaynaklıdır.örnek bir videon 1k izlenim almış TBM 15krş 100 tıkta BG 15 TL olur.aynı videonun 100 TIKTA 10 KRŞ TBM Verdiğini düşünürsek o zaman BG 10 TL demektir.adamlar o TBM TO BGBG yi boşuna koymamışlar oraya :)
üşenmedim yazdım bu kadar :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar Teşekkür ederim ilgi ve alakanıza... Yalnız bişey dicem niche diye bişey varmış etiketlerin arasına Tuz gibi serpiştirin diyen biri var özelden yazan DOĞRUMU ???:confused:

Tbm 0.10-13 arası değişiyor da % 0.29 to'ya ne demeli :D

ne kadar kolay para kazanıyosunuz ve yaptığınız şey nekadar çocukça. sonuçta googlede para ağacı yok reklam verenlerde sonsuz değil butün reklam verenleride size yönlendirecek değil. video izlenme sayısı artıkça tbm'ninde düşmesi doğal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri