tbm için yardım

bilenesor

Kayıtlı Üye
tbm arttırma için bir arkadasla ortak çalışmak istiyorum

ilgilenen olursa buradan yazabilir

tbm bilgim cok az ama hit ve tıklama konusunda pro derece

gunluk 40k izlenme

sadece guven duydugum bir arkadas ile calısabilirim

istanbul olması daha iyi olur gerekirse gorusebiliriz de
Ekli dosyayı görüntüle 387

o izlenmeye zaten çok iyi tbmniz hocam .

Yabancı mı yüklüyorsunuz . izlenim açısından pro derecede diyorsunuz varmı önerileriniz .

dostum tbm neresi kötü sadece tıkın az büyük ihtimalde türkçe çalişiyorsun

Şu tıklama olayını çözmekte zorlanıyorum neye göre değişiyor anlamıyorum bu arkadaşın 58.000'de aldığı tıkı 2.000-3000 de alan arkdaşlar var anlaması çok güç.

Şu tıklama olayını çözmekte zorlanıyorum neye göre değişiyor anlamıyorum bu arkadaşın 58.000'de aldığı tıkı 2.000-3000 de alan arkdaşlar var anlaması çok güç.

dostum türkçe çalişirsan tık kolay kolay alamazsin biz türkler reklamlara kolay kolay tıklamayiz daha sonra hiç tıklamıyoruz bu yüzden tık gelmez ingilizce çalişicaksin tbm artacak tık artacak bukadar basit

Haklısın bir nebze dediğin olayın da etkisi olabilir ama bende yabancı çalışıyorum fakat Tolarda 1lerdeyim yada altlarda 3-4 bin tık alanlar arkadaşlar 6-7 civarındalar tıkları artırmaya yönelik çalışmalara başladım

tbm ile sayfa görüntüleme sayısı %98 ihtimalle ters orantılıdır.yani sayfa görüntülemesi artar tbm düşer,sayfa görüntüleme sayısı azdır tbm fazladır.

aldığınız sayfa gösterim sayısına göre elde ettiğiniz tbm oranı gayet normal gözüküyor.daha iyileri yok mu ? tabiki var..orası ayrı

dostum türkçe çalişirsan tık kolay kolay alamazsin biz türkler reklamlara kolay kolay tıklamayiz daha sonra hiç tıklamıyoruz bu yüzden tık gelmez ingilizce çalişicaksin tbm artacak tık artacak bukadar basit

Valla hocam ben kendimi bildim bileli yabancı çalışıyorum t.o daha 2 yi görmedim misal dün T.O %0,48 di

Dostum yazık ediyorsun o kanala yerinde olsam partner olurum.

Baksana 58.000 izlenime 17$ almişsin

partner olsan en kötü 116$ en kötüsü buda

partner hiç calısmadım yardımcı olursanız gecis yaparım

diğer adsense de bu sekilde

partner e gecmek için video çesitleri önemlimi

haber
dizi
teknoloji
komedi
+16
muzik
şaka
oyun

tum kanallar var hangilerini gecis yapabilirim detaylı bilgisi olan varmı

birde ihtar uyarı yada top kur alan kanallarda partner olabiliyormu???

yardımar için şimdiden tesekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri