TBM Niche Yardımı Yapcak Yokmu

• Kullanıcı alsan_1149
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

alsan_1149

Yasaklanmış
arkadaşlar , foruma ilk üye olduktan şimdiye nazaran üyelerin çoğu iyi kazanmaya başladı , bi iki kelime önerecek yok m , reklamı olan , TBM si 3 5 $ olan :( :( :( allahın kelimesi ya :( :( :(

forex
online trading
business intelligence
colleges

bu etiketlerin gerçekten yararını gördünüz mü yani tbm yi 0.20-0.30 a çıkartıyomu

0.90 filan cıkarıyo :D kardes sen gir ama cokta fazla girme 3 4 tane at secip alakalı kelimeler secmeye özen göstr yinede

Videoyla alakalı olmasa da olur değil mi?

bu mantıkta olursan kayberdesin ...hemen işin hilesine kaçma arkadaşım...video ile ilgili olsun bi sürü kelime var bak yukarıda onları kullan...yani ben sakız yazıp senin videona gedliğim sakız-cikletle ilgili kelimeden geleyim çocuk bezi yazınca çıkma karşıma...

bu mantıkta olursan kayberdesin ...hemen işin hilesine kaçma arkadaşım...video ile ilgili olsun bi sürü kelime var bak yukarıda onları kullan...yani ben sakız yazıp senin videona gedliğim sakız-cikletle ilgili kelimeden geleyim çocuk bezi yazınca çıkma karşıma...

Kardeş bana işin hilesini hurdasını söyletme! Bir tavsiyede bulunacaksan cümlelerini, kelimelerini seç de kullan!

Kardeş bana işin hilesini hurdasını söyletme! Bir tavsiyede bulunacaksan cümlelerini, kelimelerini seç de kullan!

yardım isteyen bir kişinin tavrı bu türde olmamalı...benim söylediğim cümle senin yt geleceğin için çok önemli bir cümle sen içinden neyi istiyorsan seçerek al...ama ben o cümleyi bilerek,isteyerek yazdım yt de bişileri uzun süreli istiyorsan....

---------- Mesaj saat 22:38:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:37:07 civarında gönderildi. ----------

Bu colleges TMB si cox yuxari oldugunu bilriem 70 $ falan ise yararmi bu kadar yuksek tMB?)

bu konu hakkında muslera hocamda gereğini sölemişti ben dehatırlatayım tbm si en az 5 $ en fazla ise 30 $ olan kelimelerle uğraşın arkadaşlar daha fazlaısndan hiç bişey gelmez o kelimede görünüşte süper ama güncel tık değeri 0,20 $ biliginize....

yardım isteyen bir kişinin tavrı bu türde olmamalı...benim söylediğim cümle senin yt geleceğin için çok önemli bir cümle sen içinden neyi istiyorsan seçerek al...ama ben o cümleyi bilerek,isteyerek yazdım yt de bişileri uzun süreli istiyorsan....

Bu forumda ilk kez birisiyle bu tonda konuşuyorum ve hoşlanmıyorum böyle konuşmalara... Ben de senin bilerek, isteyerek yazdığın o cümleyle ilgili düşüncelerimi gayet içtenlikle yazdım.

YT geleceğime ilişkin önerilerin için de ayrıca teşekkür ederim.

Bu forumda ilk kez birisiyle bu tonda konuşuyorum ve hoşlanmıyorum böyle konuşmalara... Ben de senin bilerek, isteyerek yazdığın o cümleyle ilgili düşüncelerimi gayet içtenlikle yazdım.

YT geleceğime ilişkin önerilerin için de ayrıca teşekkür ederim.

ben teşekkür ederim iyi forumlar...

arkadaşlar bu niche kelime ararken kelimenin tbm oranına nasıl bakarım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri