alsan_1149
Yasaklanmış
arkadaşlar , foruma ilk üye olduktan şimdiye nazaran üyelerin çoğu iyi kazanmaya başladı , bi iki kelime önerecek yok m , reklamı olan , TBM si 3 5 $ olan
allahın kelimesi ya

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videoyla alakalı olmasa da olur değil mi?0.90 filan cıkarıyokardes sen gir ama cokta fazla girme 3 4 tane at secip alakalı kelimeler secmeye özen göstr yinede
Videoyla alakalı olmasa da olur değil mi?
bu mantıkta olursan kayberdesin ...hemen işin hilesine kaçma arkadaşım...video ile ilgili olsun bi sürü kelime var bak yukarıda onları kullan...yani ben sakız yazıp senin videona gedliğim sakız-cikletle ilgili kelimeden geleyim çocuk bezi yazınca çıkma karşıma...
Kardeş bana işin hilesini hurdasını söyletme! Bir tavsiyede bulunacaksan cümlelerini, kelimelerini seç de kullan!
Bu colleges TMB si cox yuxari oldugunu bilriem 70 $ falan ise yararmi bu kadar yuksek tMB?)
yardım isteyen bir kişinin tavrı bu türde olmamalı...benim söylediğim cümle senin yt geleceğin için çok önemli bir cümle sen içinden neyi istiyorsan seçerek al...ama ben o cümleyi bilerek,isteyerek yazdım yt de bişileri uzun süreli istiyorsan....
Bu forumda ilk kez birisiyle bu tonda konuşuyorum ve hoşlanmıyorum böyle konuşmalara... Ben de senin bilerek, isteyerek yazdığın o cümleyle ilgili düşüncelerimi gayet içtenlikle yazdım.
YT geleceğime ilişkin önerilerin için de ayrıca teşekkür ederim.
arkadaşlar bu niche kelime ararken kelimenin tbm oranına nasıl bakarım ?
Google Adwordse üye ol kelime aracına niche kelimeni yaz sağda Sütunlar diye sekme var ona tıkla Yaklaşık (TBM) kutucuğunu seç uygula Tbm oranları çıkar
bu ücretli mi ? burada fatura bilgileri filan yazıyorda
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.