Tbm Ödeme Eşiğinden Çıktı Cinnetin Eşiğine Geldi

Clown-99

Kayıtlı Üye
Başlıkta da sorun açıkca belli oluyor Tbm Oranım hiçmi hiç bir zaman (1 Aydır) 0.01i Geçmedi. Bu sıkıntı genel olarak herkestemi var yani bu düşüş ve
bunu arttırmak için hilesiz hurdasız bir yol varmıdır merak ediyorum

tbm ile beraber sayfa to çok düşüşte

Tbm'nin düşme nedeni reklma maliyetidir yani ucuz reklamlardır. Bunlar genelde video önü olanlar eğer onları kapatırsan tbm artar.

video önü derken TrueView reklamdanmı bahsediyorsun hocam

Evet arkadaşlar kazancınız düşebilir. Trueview den bahsediyorum. Tbm yi etkileyen o reklam türüdür.

yani kapatalım Trueview reklamı az da olsa tbm yükselir dogrumudur hocam

Doğrudur arkadaşım. Trueview reklamların size pek bir kazancı yoktur. 0.07 civarıdır ortalaması. Tbm 0.01 olduğunda bile gelip birisi reklamınıza tıkladığı zaman 10 $ bile alabilirsiniz buda var.

Hocam bende tbm bugün 0.02 düştü ondan öncede 0.02 di (ondan önceki gün 0.20 idi nasıl oldu anlamadım bende :) )
TrueView biyerde okuduğuma göre önemli bir reklam türü. Kapatırsak daha az tıklama almazmıyız ?

truview reklam türü video önünde tanıtıcı reklmalardır skip deyip geçtiğimiz reklamlardır. Tbm yi onlar düşürür genelde ama kapatmasanızda olabilir. Benim 1 adsense'mde kapalı diğerinde açık

truview reklamlar belkide size en çok kazanç sağlayan reklamlardır. analytics bölümünden bunu inceleyin. hemen kapamayın. tbm düşük olabilir ancak tıklamayı arttıran videolardır.

Şimdi sunu test etmek gerek. Trueview kapatılsa mi daha iyi açık kalsa mi? Bir iddiaya göre bu reklamlar TBM yi düşürüyor. Ancak bir diğer iddia ise bu reklamların çok tıklanması dogal olarak daha çok gelir gelmesini sağlıyor.

İste esas mesele bence budur. Bu anlamda bir test yapan arkadas varsa bizi aydınlatabilir.

Eğer parayı Truview'den kazanıyorsanız kapatmayın. Benim niche kanalım var derseniz kapatın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri