Tbm ve To oranın düşme sebebi!..Nisan Ayı Kazançları.

serkannakres

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar.!!
Bu ay tbm ve to oranlarının düşük olmasının sebebi öncelikle müzik kategorisindeki çıkmayan reklamların çıkmasıdır. aynı zamanda çok çok eski videolarda bile reklam çıkmasıda cabası bence bu benim kendi görüşüm ve tecrübem, video kategorisindeki reklam çıkmayan videoların tekrar faliyete geçirilmesdir.
örnek olarak da bu videoları görmenizi isterim bu videoları yıllardır dinler ve izlerim.
bunlar örnektir bir çok müzik kategorisinde bu teorim gerçektir.

Blue - Bubblin - YouTube
Orhan Gencebay - Vazgeç Gönlüm - YouTube
Erdem Kınay Ft. Sibel Can - Alkışlar - YouTube

eskiden çıknlar var hocam yok değil ama şimdi %80 de reklam var ben bunca zamandır müzik kategorisinde reklam görmedim spam kanalda vevo vs bunlarda vardır ama diğer arabesk kanallardaki 2008 yılına ayit videolarda bile güncel reklam var.

benimki 0,50 tl olmus 0,05 -0,06 larda sürünüyodu 10 gundur.hayret ettim nasıl bukadar arttı...galiba google vermediklerini şimdi verio bana günah cıkartıyo:)

insallah sebebi söylediğin gibi değildir
eğer sebeb söylediğin gibiyse bu tbm ve to düşüklüğü sürekliliğini koruyacaktır demektir.

iyide ben Türkçe içerik çalışmıyorum.
Bende neden TBM düşüyor?
Hiç Türk hitimde yok.

Bu arada önceden MUYAP kanalındaki videolarda da Reklam çıkmıyordu, Biraz önce denedim MUYAP kanalındaki tüm videolarda reklam çıkıyor.

Bende neden TBM düşüyor?
Hiç Türk hitimde yok.

Bu arada önceden MUYAP kanalındaki videolarda da Reklam çıkmıyordu, Biraz önce denedim MUYAP kanalındaki tüm videolarda reklam çıkıyor.
aynen hocam bende onu diyorum müzik kategorisinden de artık reklam var hadi onuda geçdim 4 yıllık spam müzik kanalında bile reklam var önceden yoktu mesela 1 hafta öncesinde film videolarına müzik kategorisi seçerdim ünlemi atlatmak için 3 gün reklam çıkmazdı ilk baştan beri ama sonra normal kategorisine dönderince reklam çıkdı bunu dün denedim 133 filmden 133 reklam var 2 gündür bence reklam içeriğini değiştirdi youtube bu yabancı ülke içinde geçerli verdiğim videolardan birisi de yabancı içerikli hocam çok eskiden beri dinlerim

aynen hocam bende onu diyorum müzik kategorisinden de artık reklam var hadi onuda geçdim 4 yıllık spam müzik kanalında bile reklam var önceden yoktu mesela 1 hafta öncesinde film videolarına müzik kategorisi seçerdim ünlemi atlatmak için 3 gün reklam çıkmazdı ilk baştan beri ama sonra normal kategorisine dönderince reklam çıkdı bunu dün denedim 133 filmden 133 reklam var 2 gündür bence reklam içeriğini değiştirdi youtube bu yabancı ülke içinde geçerli verdiğim videolardan birisi de yabancı içerikli hocam çok eskiden beri dinlerim

Tamamda yabancı Müzik videolarında zaten REKLAM çıkıyorduki.
Sadece Türk ipten girdiğin için REKLAM yok sanıyorsun.
Proxy'le girip herhangi bir Yabancı Müzik dinlesen zaten Reklam olduğunu görürsün.
+ Vevo kanallarındaki müziklerin hepsinde REKLAM çıkıyor.
Önceden de çıkıyordu.
Sadece TR iplerine reklam çıkmıyordu.

Bende neden TBM düşüyor?
Hiç Türk hitimde yok.

MUYAP kanalı beli para kazanması devre dışı kalmış :D gooogle+ kes bağla yöntemi ile belki açmışlardır :D

aynen benimde çok düşük sebebini tam olarak bi öğrensek ne iyi olur

Vevo'nun yeni konulan videolarında reklam çıkmıyordu arkadaşlar. Eski videolara reklam koyuyorlardı. Şimdi ise yeni olan tüm videolara reklam koymaya başlamışlar. Nedeni bunlarala ilgilimidir bilmiyorum ama.

Edit : Şu an birkaç kanal daha dolaştım gerçektende arkadaşın dediği gibi reklam çıkmayan müzik kanallarında reklam çıkıyor hep. Nisan ayı ile yeni birşey yapmaya çalışıyorlar gibi. Sürekli takip ettiğim bir adamlar vardı ünlülerin albümlerini full sürüm olarak yüklüyorlardı. Hepsinde reklam çıkıyor şu an hemde çoklu reklam açmışlar...

vallahi sabahdan beri 1500 video baktım..!!
eski reklamsız müzikler vs ne video varsa zeki müren bile, reklam çıkıyor.. buda demek ki tbm ve to oranımızın daha da düşeceği , sebebi ise bütcenin bölünmüş olmasıdır.
Bu benim Tecrübemdir Arkadaşlar Gene Kendi Araştırmanızı Sizde Yapabilirsiniz.

Eğer YT Türkiye için reklamlara artık izin veriliyorsa yada verilecekse bu normaldir diye düşünüyorum.

aynen zaten bir çoğunuz farkındamı bilmiyorum ama para kazanma bölümünde türkiye seçebiliyoruz artık ve forum dolduruyorsunuz, önceden yoktu direk bulundugunuz ülkede bu geçerli değil diyordu buda artık yt tr kapısında oldugunun açıkca göstergesidir.

kahretsin ya, bu çok kötü oldu cidden, hakkımızda hayırlısı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri