TBM Yerleştirme Hakkında Genel Bilgi !!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hocam kelime derken yeterince acıklamadım.etiketlerden biri 3 kelime öteki ise 2 kelime seklinde.örnek olarak "yeni teknoloji devi" ve "teknoloji devi" şeklinde.
ilk kelime 104 bin ikinci kelime ise 318 bin aramaya sahip. ve hocam geniş aramada çıkıyor.yani kategorisiz arama yaptırıyorum.dilerseniz size kelimeleri gönderim inceleyin.

aranma hacmini iyi incelemek lazım tabiki

Geniş arama değil tam arama yapman lazım.
3 kelimelik 2 kelimelik şeylerde olabilir ama kelime sayısı ne kadar artarsa işin o kadar zor tabi.
Sen birde tam arama yap öyle aranma hacmine bak. Birde mesela 3 kelimelik de olsa orda yazan 45 dolarlık tbm i vermez zaten. Birde reklam varmı o etikete özel falan bunada bakmak lazım aslında.

3 kelimelik 2 kelimelik şeylerde olabilir ama kelime sayısı ne kadar artarsa işin o kadar zor tabi.
Sen birde tam arama yap öyle aranma hacmine bak. Birde mesela 3 kelimelik de olsa orda yazan 45 dolarlık tbm i vermez zaten. Birde reklam varmı o etikete özel falan bunada bakmak lazım aslında.
buldugumuz kelemeile reklam olup olmadigini nasil ogrenebiliriz ?

evet tam arama yaptırınca değerler değişti.yani ücret değerleri değilde aranma değerleri çok değişti.

tşkler mesajım bulunsun niche çalıştığımda tekrar konuya göz gezdiririm

Peki ustam şöyle olsa

1.Funny video kanalımız var.
2.Etiketleri ve açıklamaya girsek niche kelimeleri yeterlimi ?

Yani onun için bi video bulmak zorunda kalmasak ?

hocam ben önceden yüklediğim videoların yanına 5-25 dolar arası etiket iliştirme bölümünden 5 er tane attım bunu faydası olurmu acaba yalnız önceki etiketlerde duruyor ??

hocam ben önceden yüklediğim videoların yanına 5-25 dolar arası etiket iliştirme bölümünden 5 er tane attım bunu faydası olurmu acaba yalnız önceki etiketlerde duruyor ??
hocam olmaz diye bişey yok...etiketin aramalarda çıkar hit alır ve gitte tık ataar al sana $ :)

Peki ustam şöyle olsa

1.Funny video kanalımız var.
2.Etiketleri ve açıklamaya girsek niche kelimeleri yeterlimi ?

Yani onun için bi video bulmak zorunda kalmasak ?

Adamın o tbmli reklamı görmesi için o kelimeyi aratıp senin videona girmesi gerekiyor. Adsense çerezlere göre reklam çıkartıyor çünkü. O nedenle öylede çok bir anlamı yok. Öyle yaparsan arada sırada o kelimeyi aratanlar yanda senin videonu görüp merak ederse tıkladığında kazanma ihtimalin var.
Bunu yaptığından dolayı kanalının kapandığını söyleyenler var ama ne kadar doğrudur bilemem. Aslında işede yarayabilir ama videosu falan olan güzel bir kelime bulduysan ona özel kanal acmak daha karlı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri